چهرههای مُذَبذَب از بنبست برای جمهوری اسلامی صحبت میکنند
نماینده مجلس نهم گفت: چهرههای مذبذبی که از سوسیالیسم، خط امام و لیبرالیزم توبه کردهاند، امروز در قالبی دیگر سخن از بنبست برای جمهوری اسلامی میکنند.
ابراهیم آقامحمدی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم با اشاره به فراخوان روز گذشته رهبر معظم انقلاب از کارشناسان جهت ارائه پیشنهادهای خود در زمینه الگوی پیشرفت کشور برای ۵۰ سال آینده گفت: انقلاب اسلامی که با هدف اجرای عدالت تحقق یافت، ذخایر و پتانسیلهای فراوان کشور را فعال کرد و روز به روز راهی به سمت پیشرفت برای ما باز کرد. به طوری که میتوان گفت در این ۴۰ سال هیچ روزی عقبگرد نداشتهایم.
وی ادامه داد: هرچند که در این مدت دستهایی آلوده در کشور فرصت چپاول و غارت هم یافتند، اما موفقیت مدیریت انقلابی در عرصه آموزش، صنعت، دفاعی، اقتصادی و... اصلاً قابل مقایسه با مدیریت پیش از انقلاب نیست.
آقامحمدی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی شأن و سطح زندگی مردم ایران را بالا آورده است، گفت: البته مردم انتظار دارند که مشعل انقلاب هر روز روشنتر از دیروز در عرصههای مختلف زندگیشان بدرخشد، البته دستاوردهای انقلاب اسلامی هر روز ما را به هدف والای انقلاب نزدیکتر میکند.
وی در بخش دیگری از این گفتوگو با تصریح بر اینکه برخی چهرههای خسته و از درون فروپاشیده احساس میکنند و یا توهم آن را دارند که جمهوری اسلامی ایران توانایی جلوتر رفتن ندارد، خاطرنشان کرد: امروز با چهرههای مذبذبی مواجهیم که با نگاهی به کارنامه آنها میبینیم یک روز از سوسیالیسم، یک روز از خط امام و روز دیگر از لیبرالیزم توبه میکنند و فردای آن در قالبی دیگر سخن از بنبست برای جمهوری اسلامی میکنند، بهطوریکه انگار هیچ نقطه مثبتی از انقلاب را نمیبینند و بنبست را در مسیر نظام ترویج میکنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم گفت: این در حالی است که در مسیر انقلاب اسلامی به برکت وجود جوانان مستعد و با اعتماد به نفس هیچ بنبستی وجود ندارد.
وی اظهار داشت: اوایل انقلاب هم مهندس بازرگان بحث بنبست انقلاب را مطرح کرد، اما امام در سخنرانی خود در حسینیه جماران که اتفاقاً خود آقای بازرگان هم حضور داشت، تصریح کرد که انقلاب بنبست ندارد و هرکس سخن از آن بکند خود به بنبست رسیده است.
نماینده مردم خرمآباد در مجلس نهم گفت: سخن از اینکه بنبستی برای انقلاب متصور نیستیم صرفاً یک شعار و دلداری نیست بلکه برمبنای واقعیات بیان میشود.
ارسال نظر