احتمال برگزاری مناظرههای دیگر قبل از انتخابات
در پی درخواست تعدادی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری برای برگزاری مناظرات دیگر، صداوسیما درخواست این نامزدها را برای تصمیمگیری به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات یازدهم ارائه کرد.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، سومین مناظره ی نامزدهای ریاست جمهوری بیش از دو برنامه ی قبلی ساختاری چالشی به خود گرفت تا نامزدها درخواست هایی را مبنی بر اینکه مناظره ی سیاسی آخرین حضور همزمان هشت نفره شان نباشد، مطرح کنند.
آخرین مناظره ی انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری، روز جمعه، ۱۷ خرداد ماه با درخواست هایی مبنی بر برگزاری یک مناظره ی دیگر با توجه به فاصله هفت روز مانده به برگزاری انتخابات همراه بود.
محمد غرضی از جمله نامزدهای انتخاباتی بود که پیش از آغاز مناظره ی سوم، روی آنتن زنده پیشنهاد داد: پیش از برگزاری انتخابات جلسه ای دیگر در سازمان صداوسیما برگزار شود چرا که در فاصله ی هفت روز مانده به انتخابات ممکن است اتفاقات دیگری رخ دهد.
محمد باقر قالیباف هم پس از پایان مناظره بر اساس آنچه روابط عمومی صداوسیما اعلام کرده است، با بیان اینکه مناظره سوم از گفت و گویی عادی به مناظره تبدیل شد، گفت: اگر فرصت باشد برگزاری دو مناظره دیگر به همین شیوه بسیار خوب است.
محسن رضایی هم با بیان اینکه مناظره سوم بهتر بود، پیشنهاد داد دو مناظره دیگر به همین نحو برگزار شود.
به گزارش ایسنا، برخی دیگر از نامزدهای انتخاباتی هم مناظره سوم را جدی تر دانسته اند.
غلامعلی حداد عادل پس از این مناظره در جمع خبرنگاران گفته است: زورآزمایی خوبی بود و هر یک از رقبا به نوعی نشان دادند چه میزان قابلیت تعامل و توانمندی فکری دارند.
وی این مناظره را نسبت به مناظرات قبلی جدی تر ارزیابی کرده و گفته است، با توجه به مناظره هایی که در دوره ی قبلی انتخابات ریاست جمهوری در چهارسال قبل برگزار شد، پیشرفت اخلاق مدارانه بیشتری داشتیم و به نظر می رسد با این روند، در اجرای مناظرات در دوره های بعدی به لحاظ رعایت اخلاق در مناظره پیشرفت بیشتری هم داشته باشیم.
***
اما مناظره ی سوم نامزدها در حالی چالشی تر از دو مناظره ی قبلی برگزار شد که علاوه بر جذابیت رویکردهای سیاسی به مسائل داخلی و خارجی، صداوسیما با اعمال تغییرات جزئی در نحوه ی برگزاری مناظره، تلاش کرد به قول ضرغامی « آقایان را درگیرتر و بحث ها را گرم تر» کند.
مرتضی حیدری، مجری ثابت سه مناظره هم اعلام کرد که تماس های مردمی با صداوسیما مبنی بر آن بوده که مخاطبان مناظرات قبلی خواستار ایجاد چالش بیشتر میان نامزدها شده اند تا بتوانند از میان سخنان نامزدها فرد اصلح را برای ریاست جمهوری آینده انتخاب کنند.
مجری برنامه که بنا به گفته ضرغامی قرار بود در مناظره سوم مسامحه بیشتری داشته باشد، همچنین اعلام کرد، این بار نامزدها می توانند به جای اعلام برنامه های خود به نقد مستقیم و شفاف رقبا بپردازند.
به گزارش ایسنا، در مناظره ی روز جمعه، ۱۷ خرداد ماه پیشنهاد نامزدهای ریاست جمهوری برای برگزاری مناظرات بعدی، با اعلام مجری مناظره مبنی بر اینکه « رسانه ملی استقبال می کند» همراه بود. هر چند بر اساس آنچه مرتضی حیدری روی آنتن زنده هم اعلام کرد در نهایت تصمیم نهایی برای برگزاری مناظره های آتی به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات یازدهم بستگی دارد.
ارسال نظر