پاسخ یک عضو هیات رئیسه مجلس به هجمهها نسبت به لاریجانی
یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به هجمهها نسبت به رئیس مجلس از سوی برخی اصولگرایان پس از تصویب CFT در مجلس گفت که مجموعه اصولگرایان خصوصا نمایندگان ولایی گامهای آقای لاریجانی را اصلاحطلبانه میدانند، اما تحلیل من این است که نگاه ایشان یک نگاه حاکمیتی است.
به گزارش پارس نیوز، علیرضا رحیمی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در هر دوره مجلس یکی دو لایحه در سطح ملی مورد حساسیت قرار میگیرد و نگاه حاکمیتی نسبت به آن وجود دارد. مثل برجام در مجلس قبل و یا لوایح مربوط به FATF در این دوره.
وی افزود: در این شرایط حتما نگاه نمایندگان نیز نگاه ملی و حاکمیتی است و نمایندگان بر اساس اجتهاد و تشخیص شخصیشان عمل میکنند. در همین رابطه آقای لاریجانی هم مثل همیشه مدیریت صحن را بر عهده داشته که در چنین جلساتی از اهمیت بالاتری برخوردار است. مدیریت ایشان یک مدیریت حرفهای و کارآمد بود و نگاه حاکمیتی و دغدغه منافع ملی که نمایندگان داشتند به مراتب بیشتر در مدیریت آقای لاریجانی دیده میشد.
این عضو فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: اعضای فراکسیون امید و افرادی که بیشتر واقعبینانه به مطالبات مردم نگاه میکنند، به دنبال تصویب این لوایح و موافقت با آن بودند. حتی بر خلاف جوی که درست میشد و گفتند نمایندگان مخالف شفافیت آرا هستند، اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان امید قبل، حین و بعد از رایگیری رایشان را شفاف و در موافقت اعلام کردند.
رحیمی ادامه داد: وقتی بین اصولگرایان نگاه غالب، مخالفت با لایحه CFT بود و فضا سازی در حد ملی انجام شده بود و حتی موضوع قانونگذاری را به کف خیابان برده بودند، قاعدتا نسبت به این جوسازی ملی حساسیتهایی هم بین مخالفان پیش آمد که این مخالفتها و حساسیتها خود را در اختلاف داخلی نشان داد و انشقاقی که در رای اصولگرایان ایجاد شد، قابل توجه بود. گرچه ما به دلایل ملی در نمایندگان موافق از رایآوری لایحه مطمئن بودیم.
وی در پایان اظهار کرد: به هر حال مجموعه اصولگرایان خصوصا نمایندگان ولایی نگاهشان این است که گامهای آقای لاریجانی گامهای اصلاحطلبانه است. علیرغم اینکه ممکن است پرچم ایشان اصولگرایانه باشد. خصوصا در مواردی مانند FATF یا برجام. در حالی که تحلیل من این است که نگاه آقای لاریجانی حاکمیتی است. ممکن است ایشان جایی با فراکسیون امید یا جریان اصلاحطلبی در تقاطعی به هم برسند و همنظر باشند. اما نگاهشان حاکمیتی است گرچه ممکن است در طیف اصلاحطلبانه تحلیل شود.
ارسال نظر