خسروی و سلطانی پاسخ دادند
چرا مجری در مناظرات دوم و سوم تغییر نکرد
طبق تصمیمگیریهای قبلی صداوسیما قرار بود سه مناظره انتخاباتی توسط مرتضی حیدری، محمدجعفر خسروی و حسن سلطانی اجرا شود اما در نهایت اجرای هرسه مناظره به حیدری رسید.
به گزارش پارس ، به نقل از فارس، سازمان صداوسیما تصمیم گرفت سه مناظره اقتصادی، فرهنگی و سیاسی را با اجرای سه مجری با سابقه خود یعنی مرتضی حیدری، محمدجعفر خسروی و حسن سلطانی به روی آنتن ببرد، اما پس از برگزاری مناظره اول توسط حیدری تصمیم گیری ها تغییر پیدا کرد و اجرای هر سه مناظره به حیدری رسید.
خسروی درباره اجرای هر سه مناظره توسط حیدری گفت: بنده بر حسب وظیفه باید مناظره دوم را با موضوع فرهنگی اجرا می کردم و جناب آقای سلطانی مناظره سوم را. ولی واقعیت این است که مبتنی بر راهبرد سازمان صداوسیما دایر بر اصل تفاهم و تناسب در کار اجرای هر سه مناظره به آقای حیدری سپرده شد.
وی ادامه داد: چون این تلقی پیش آمد که محتمل است تغییر مجریان به تغییر وضعیت مناظره ایجاد شود، به همین دلیل گفتند که رکن ثابت اجرا جناب آقای حیدری همچنان این کار را انجام بدهند. چون حسن ظن و حسن تفاهم با نامزدها مهم ترین اصل بوده است.
خسروی اظهارداشت: برای تحقق یک اتفاق شایسته رسانه ای به عنوان یک شهروند عنوان می کنم و نه به عنوان فردی که در صداوسیما کار می کند، واقعا وارد این میدان شدن (برگزاری زنده مناظرات) کار بسیار سختی است و باید به رسانه ملی برای ورود به این میدان تبریک گفت.
وی گفت: بلندطبعی مدیران رسانه ملی در مقابل نقدها به جایی رسید که ما الان شاهد برگزاری مناظره بر اصل اخلاق هستیم نه مناظره های مبتنی بر مناقشات تاریخی. همه این موارد نیز به کیفیت برمی گردد. ما برای اغواگری نیامده ایم؛ بازی گلادیاتورها نیست و ما در جستجوی قدرت نمایی نیستیم بلکه سبقت گیری در امر خیر است.
همچنین سلطانی نیز در این باره توضیح داد: برگزاری مناظرات اولین تجربه تلویزیون بود. مناظره سال ۸۸ به صورت دو نفره برگزار شد و به هرترتیبی شکل می گیرد و باعث شد تا برگزاری مناظرات به سمت شکوفایی پیش برود در حالی که در سال ۹۲ این تعداد به ۸ نفر رسید و تلاش بر این بود که مناظرات ریتم تند داشته باشند و خسته کننده نباشند و مردم به یک جمع بندی در عین بی طرفی رسانه برسند.
وی ادامه داد: صداوسیما آمادگی شنیدن نقدها را پس از برگزاری مناظره اول داشت و خوشحالم که مناظره دوم از اول بهتر شد و شوم نیز از دوم بهتر شد. ما خوشحالیم کسانی ما را نقد کردند و امیدورام که همان طور که این نقدها صورت گرفت، ویژگی های خوب ما را هم بگویند.
ارسال نظر