اشکال در محاسبه شاخص طلاق در کشور
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه آمار طلاق در کشور عددی نیست که قبلاً میدادند، گفت: آمار واقعبینانه نبوده و محاسبه شاخص دچار اشکال بوده است.
معصومه ابتکار ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه لرستان یکی از استانهایی است که طرحهای متعددی در حوزه زنان و خانواده در آن اجرا کرده ایم، اظهار داشت: یکی از طرحهای موفق «ارتقای سطح تاب آوری اجتماعی» است که مرحله اول و دوم آن در نقاطی از استان اجرا شده است.
وی یادآور شد: این طرح کمک میکند جوامع در معرض آسیب بتوانند توانمندیهای لازم را برای مقابله با آسیبها کسب کنند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه طرح ارتقای سطح مهارتهای کارآفرینی و کسب و کار در حوزه مشاغل سبز را در لرستان اجرا کردیم که بسیار مورد استقبال خانمهای تحصیل کرده قرار گرفته است، تصریح کرد: طرح دیگری در ۴ روستای منطقه اشترانکوه در حال اجرا است تحت عنوان «توان افزایی جامعه محلی»، این طرح اشتغال و کارآفرینی زنان روستایی را مورد توجه قرار داده است.
ابتکار با اشاره به اینکه افزایش سطح مهارت زنان کشاورز در تولید محصولات سالم و ارگانیک نیز از دیگر طرحهایی بوده که در استان اجرا شده است، گفت: امروز هم نشستی داشتیم که اجرای طرح مهارت افزایی زنان در حوزه فناوری اطلاعات بود و مشاورین زن دستگاهها در آن حضور داشتند و در روستای «ونایی» هم اجرا میشود.
وی با بیان اینکه طرح گفتگوی ملی خانواده در سطح ملی در حال اجرا است و امروز آغاز به کار طرح را در لرستان اعلام کردیم، تصریح کرد: توجه به خانواده و مهارتهای ارتباطی را در این طرح مورد تمرکز قرار میدهیم و ضرورت گفتگوی بیشتر بین نسلی مدنظر قرار میگیرد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ به خبرنگار مهر پیرامون نرخ طلاق در کشور گفت: نرخ طلاق اصلاح شد و عددی که قبلا میدادند نیست؛ عددی که یک بار در بهزیستی و دستگاههای دیگر اعلام کردند و در رسانهها اعلام شد که چقدر افزایش یافته را بازنگری کردند و آماری که گرفتند مشخص شد که واقعبینانه نبوده و محاسبه شاخص اشکال داشته است.
ابتکار همچنین در خصوص معضل آزار و خشونت علیه کودکان و دختران افزود: اجرای قانون حمایت از کودکان و نوجوانان به زودی توسط شورای نگهبان ابلاغ میشود که کمک میکند خشونتها علیه کودکان و نوجوانان کاهش یابد.
ارسال نظر