به گزارش پارس نیوز، 

وزیر خارجه آمریکا طی ۴۸ ساعت اخیر در چهار مصاحبه مجزا با شبکه‌های سی‌ان‌ان، فاکس‌نیوز، ام‌اس‌ان‌بی‌سی و بی‌بی‌سی، با تشریح سیاست‌های ضدایرانی دولت آمریکا، اتهامات متعددی را علیه کشورمان مطرح کرد.

مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با سی‌ان‌ان بار دیگر ایران را «بزرگترین دولت حامی تروریسم» خوانده و مدعی شد: «ایران به عنوان بزرگترین دولت حامی تروریسم، در حال مقابله با جهان است.»

به ادعای وزیر خارجه دولت آمریکا، ایرانی‌ها «شبه‌نظامیان - حزب‌الله لبنان، کتائب حزب‌الله، و شبه‌نظامیان در عراق را مسلح کرده‌اند. آن‌ها حوثی‌ها در یمن را مسلح می‌کنند، به سوی کشور‌های [حاشیه جنوبی]خلیج فارس موشک شلیک می‌کنند. ایالات متحده برای منع ایران از انجام چنین کارهایی، به اعمال فشار‌های اقتصادی و دیپلماتیک روی آورده است ... این مأموریت ما است؛ و این درست است ... ما به جمهوری اسلامی گفته‌ایم که استفاده از نیرو‌های وابسته به برای حمله به منافع آمریکا مانع از پاسخ مستقیم ما به کنشگر اصلی نمی‌شود. به ایران اجازه نخواهیم داد که خود را از [مسئولیت]استفاده از نیرو‌های وابسته برای حمله به منافع آمریکا کنار بکشد. ایران برای این حوادث مسئول شناخته خواهد شد.»

پامپئو همچنین در ادامه اتهام‌پراکنی‌های خود گفت: در انتخابات سال ۲۰۱۸ و ۲۰۲۰ آمریکا علاوه بر روسیه، کشور‌های چین، ایران، کره شمالی و کنشگران غیردولتی نیز تلاش دارند با مداخله‌گری، دموکراسی آمریکا را تضعیف کنند.

وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه دیگری با فاکس‌نیوز بار دیگر اظهارات ضدایرانی خود را تکرار کرد و مدعی شد: «ایران همچنان بزرگترین دولت پشتیبان تروریسم در جهان است. ما مصمم هستم که این نوع از رفتار را متوقف کرده و شیوه‌ای که نظام ایران ترس و وحشت را به سرتاسر جهان سرایت می‌دهد، تغییر دهیم.»

به گفته پامپئو، «یک بخش خوب از تصمیم رئیس جمهور [ترامپ]برای خروج از برجام ... آغاز اعمال دوباره هزینه‌ها بر ایران است، و بر این اساس آن‌ها ثروت، ارتباطات جهانی، و ظرفیت برای آسیب زد به مردم آمریکا و دیگران در جهان را ندارند.»

وی گفت که به دنبال این هستیم «شرکای اروپایی‌مان به ما پیوندند، اما ائتلاف بزرگی داریم که درک می‌کنند این تحریم‌ها خوب هستند و در اعمال آن‌ها به ما کمک می‌کنند.»

وزیر خارجه آمریکا همچنین بار دیگر ادعا کرد: «خیلی مطمئن هستم که در اعمال تحریم‌هایی که رئیس جمهور [ترامپ]خواهان اعمال آن‌ها شده است، نهایتا مؤثر خواهیم بود.»

پامپئو در این مصاحبه بار دیگر مدعی شد که ایران به همراه کره شمالی ظرفیت بزرگی در عرصه سایبری دارند که می‌توانند بر انتخابات ما اثرگذار باشند.

وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با ام‌اس‌ان‌بی‌سی نیز در تشریح سیاست آمریکا در قبال ایران گفت: «ما به صراحت مشخص کرده‌ایم که تغییر نظام، سیاست رئیس جمهور ترامپ نیست. ما آنچه را که از جمهوری اسلامی طلب می‌کنیم، ارائه کرده‌ایم. خیلی سر راست است. برای آغاز کار: شلیک موشک به ریاض، تسلیح حزب‌الله و تهدید اسرائیل را متوقف کنند. چگونه است که بزرگترین دولت حامی تروریسم در جهان نباشند. این‌ها خواسته‌های ساده‌ای هستند که از هر کشوری در جهان مطالبه می‌کنیم و آن چیزی است که در خصوص ایران به دنبال آن هستیم.»

پامپئو در ادامه سخنان ضدایرانی خود گفت: «وقتی نظام اسلامی این تغییرات را انجام دهد، ما از گفتگو با آن‌ها خوشحال می‌شویم. رئیس جمهور ترامپ آن را به صراحت مشخص کرده است. اما نشانه‌ای از اینکه از ادامه تهدید‌های تروریستی در جهان دست برداند، وجود ندارد.»‌

وی با طرح اتهاماتی دیگر علیه ایران مدعی شد: «صلح در یمن مهم است و اگر ایران مسلح‌کردن حوثی‌ها و شلیک موشک از یمن به سوی دولت‌های [حاشیه جنوبی]خلیج [فارس]را متوقف کند، به صلح خیلی نزدیک‌تر خواهیم بود.»

وزیر خارجه آمریکا در آخرین سری از مصاحبه‌های ۴۸ ساعت اخیر، در گفتگو با بی‌بی‌سی نیز اظهار داشت که ایران یکی از موضوعات مطرح در نشست شورای امنیت به ریاست ترامپ است. به گفته پامپئو، «این نشست درباره مجموعه گسترده‌تری از مسائل مرتبط با عدم اشاعه است، اما جهان باید بداند که وقتی خطر اشاعه وجود دارد، ایران مسئول آن است. آن‌ها همچنان بزرگترین دولت حامی تروریسم هستند و برنامه‌های‌شان که جهان را برای مدت طولانی تهدید کرده است، ادامه می‌دهند. رئیس جمهور [ترامپ]مصمم به عقب راندن آن‌ها است.»