انتقاد رحیمپور ازغدی از اقتصاد مبتنی بر برجام
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در حوزه علمیه به مسائل روز کشور و مسائل حل نشده توجه نمیشود و در زمینهٔ فقه بانکی و اقتصادی بیسوادی حوزه و دانشگاه موج میزند.
به گزارش پارس نیوز، حسن رحیمپور ازغدی ظهر امروز در تجمع بزرگ علما، اساتید و طلاب حوزه علمیه قم که در مدرسه فیضیه برگزار شد، اظهار داشت: پیام این تجمع در وهله نخست این است که حوزه و روحانیت خود را از طبقات محروم و مستضعف جدا ندانسته و بخشی از خود روحانیون از خود طبقات محروم هستند.
وی افزود: پیام دیگر این تجمع این بوده که روحانیت، نظام و انقلاب را جدا از خود ندانسته و در صورت مشاهده تخلف از قوای سهگانه بدون تعارف در مقابل آنها میایستد و وجدان عمومی حوزه قم در کنار فقرا است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: حوزه علمیه قم از مسئولانی که در مسیر اسلام قرار دارند حمایت کرده و از مسئولان فاقد قدرت حمایت میکند.
رحیمپور ازغدی با اشاره به نقشههای دشمن برای از بین بردن نظام جمهوری اسلامی، عنوان کرد: این تجمع برای جنجال برگزار نشده و هدف از بنای آن تلاش برای برقراری عدالت است.
وی تصریح کرد: هدف اصلی دشمن برهم زدن بنیان نظام اسلامی بوده و به دنبال برهم زدن ذهنیت جوانان راجع به اصول انقلاب اسلامی است، درحالیکه معیار مشروعیت این نظام از ابتدا بر محور عدالت بوده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با ابراز تأسف از مفاسد موجود در بین برخی مسئولان خاطرنشان کرد: بعد از ۴۰ سال متأسفانه وزیری وجود دارد که بهراحتی میگویدکه من بیش از هزار میلیارد تومان ثروت دارم درصورتیکه در دهه ۶۰ کسی جرات بیان اینگونه سخنان را نداشت و در این بین دشمن سعی میکند مردم را به اسلام سیاسی بدبین کند.
رحیمپور ازغدی بیشترین شهید به لحاظ صنفی در جنگ را از صنف روحانیت دانست و تأکید کرد: دشمنان القا میکنند که نظام جمهوری اسلامی به دلیل مفاسد موجود در بین مسئولان، از ریشه مشکل دارد.
وی ابراز کرد: همانطور که مشاهده شد، اقتصاد برجامی به یاس مردم منتهی شد و کسانی که وعدههای خوش به مردم میدادند، باید پاسخگوی اوضاع اقتصادی و قیمت ارز و سکه در کشور باشند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در شرایط کنونی وظیفه ما همین کارهایی است که از تجمع شروعشده و نباید به همین منتهی شود.
رحیمپور ازغدی بیان کرد: هر کس در این حکومت طوری رفتار کند که نسل جوان ما به این نتیجه برسند که یک طبقه اشرافی مذهبی در داخل حکومت تشکیل شده و شکاف طبقاتی عادیسازی شده است، در مسیر تعیینشده از طرف دشمن حرکت میکند.
وی عنوان کرد: زمانی که مشکل مدیریتی وجود دارد، یا مافیا موجود بوده و یا افراد سفیه و نادان در مسئولیت هستند که هر دو این موارد دچار مشکل میکند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ملاک را مأیوس نکردن مردن از این نظام دانست و تأکید کرد: کسانی که سکهها و وامهای کلان را به محتکرین میدهند، در برخورد قانونی در اولویت بوده و در وهله نخست باید با آنها برخورد شود.
رحیمپور ازغدی تصریح کرد:کسانی که علیه آنها اتهامات مالی مطرح است، باید در مقابل ملت پاسخگو باشند تا مردم به نظام اسلامی بدبین نشوند.
وی با تأکید بر وجود مسئولان شریف در برخی نهادها، خاطرنشان کرد: رئیس قوه قضائیه گفتند که لیست قضات فاسد را اعلام میکنیم، اما سؤال اینجاست که چرا اعلام نمیکنند، باید با مفسدان برخورد علنی شود تا مردم به عملکرد قوه قضائیه شک نکنند، زمانی که مسئولان با مفسدان برخورد قاطع نمیکنند، مردم در فضای مجازی و در مواجهه با سؤالات بیجواب به مسئولان بدبین شده و خشم عمومی ایجاد میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ابراز کرد: دهه چهارم انقلاب اسلامی پیچ انحراف بوده و این اتفاقی است که در صدر اسلام نیز جانبازان اسلام به جنگ با امیرالمؤمنین برخاستند.
رحیمپور ازغدی ادامه داد: ضربه اصلی باید به فساد در درون حکومت وارد شده و اگر اشرافیت مذهبی در کشور شکل گرفته، باید از بین برود، نمیشود شعار مرگ بر آمریکا داد و فرزندانمان در آمریکا به تحصیل و خوشگذرانی بپردازند.
وی بیان کرد: هرزمانی از مواضع انقلابی خود عقب نشستیم توهینهای امریکا شدت گرفت و این در زمان طرح بحث گفتوگوی تمدنها و امروز نمایان شده و در برجام نظام به تمامی وعدههای خود به آمریکا عمل کرد، اما از داخل برای برخی افراد درس عبرت نشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: رهبر معظم انقلاب اخیراً اعلام کردند که در جریان مذاکره اشتباه صورت گرفت، در حال حاضر نیز عدهای به وعدههای اروپاییها دلخوش کردهاند.
رحیمپور ازغدی گفت: علیرغم اینکه برخی از افراد ریشه سکولاریسم را در دانشگاه دنبال میکنند، باید گفت که ریشه سکولاریسم در حوزه علمیه بوده و در حوزه علمیه به مسائل روز کشور و مسائل حل نشده توجه نمیشود و در زمینهٔ فقه بانکی و اقتصادی بیسوادی حوزه و دانشگاه موج میزند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: در دهه ۶۰ این مرفهین بیدرد و جهادگریزان ترسو وجود نداشتند و امروزه عقلانیت اقتصادی مفهومی است که در تصمیمگیریها مجهول مانده است.
ارسال نظر