به گزارش پارس نیوز، 

نمایندگان استان اصفهان در صفحات مجازی خود از جلسات، تذکرات، مصاحبه‌ها و عملکردشان نوشتند؛ از تروریست شدن رئیس‌علی دلواری تا توصیه به ایجاد اتاق جنگ اقتصادی و مهم‌ترین موضوعات مطرح شده دیدار رهبر انقلاب با نمایندگان را در مجله مجازی فارس بخوانید.

ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در کانال ایتای خود نوشت:

*پذیرش FATF خیانت به مردم است

نرم‌افزاری است که توسط آمریکا تهیه و در سیستم نظام بانکی بارگذاری می‌شود؛ پذیرش این قرارداد که تأثیری هم در خروج ایران از تحریم‌ها نخواهد داشت، خیانت به مردم خواهد بود.

مبدأ و مقصد پول‌های جابجا شده در ایران تحت کنترل قرار گیرد و نسبت به آن تصمیم‌گیری شود؛ از دیگر مضرات عضویت در اتحادیه بین‌المللی FATF تحریم 230 تن از افراد حقیقی و حقوقی داخلی و نهادهایی مانند صدا و سیما، بنیاد مستضعفان و سپاه پاسداران و حتی مجلس است.

خفتی بالاتر از این برای ما وجود نخواهد داشت، دشمنان با همین سرک‌کشی می‌توانند در بزنگاه‌ها و فتنه‌ها برای آنکه کشور را دچار تشویش و اغتشاش کنند حساب و کتاب‌های مدنی و عوامل اغتشاش‌گر را به هم بریزند تا از این طریق نافرمانی و اعتراض را افزایش دهند.

حمیدرضا فولادگر نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی در کانال سروش خود نوشت:

* توصیه به ایجاد اتاق جنگ اقتصادی

خروج آمریکا از برجام قابل پیش‌بینی بود. دولت نیز بارها اعلام کرده بود برای همه گزینه‌ها از جمله خروج آمریکا از برجام برنامه دارد، لذا باید متناسب با شرایط جدید برنامه اقتصادی قوه مجریه ارائه می‌شد.

در دوران دفاع مقدس اتاق جنگ با هماهنگی سران قوا تشکیل و برای عملیات‌ها و اداره جنگ تصمیم‌گیری می‌شد، امروز کشور در برابر توطئه جنگ اقتصادی قرار دارد، دشمن پایگاه برنامه‌ریزی‌اش برای جنگ اقتصادی علیه ملت ایران را در وزارت خزانه‌داری و مغز اقتصادی‌اش مستقر کرده است. مجلس هم انتظار داشت اتاق فکر دولت برای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن در شورای هماهنگی اقتصاد مقاومتی تشکیل شود.

«اتاق جنگ اقتصادی ایران» باید در ذیل ستاد هماهنگی قوا برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تشکیل شود.

حیدرعلی عابدی نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با رسانه‌ها عنوان کرد:

*مهم‌ترین موضوعات دیدار رهبر انقلاب با نمایندگان

عابدی با اشاره به جلسه روز گذشته با رهبر معظم انقلاب گفت: نمایندگان مجلس سالانه در روز 30 خرداد با مقام معظم رهبری دیدار می‌کنند و ایشان در این دیدار دیدگاه‌ها و رهنمودهایشان را در خصوص مجلس مطرح می‌کنند و مانند امام راحل اعتقاد دارند که مجلس در رأس امور است.

موضوع دیگری که در سخنان ایشان مطرح شد برداشت‌های متفاوتی بود که در مجلس در خصوص قانون پولشویی و قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم می‌شد. تأکید مقام معظم رهبری این بود که این قانون‌ها را در داخل می‌توانیم داشته باشیم و نیازی نیست که به کنوانسیون‌های بین‌المللی بپیوندیم.

ایشان رهنمودهایی هم در خصوص اجرا شدن اقتصاد مقاومتی و توجه به اقشار ضعیف داشتند. اعتقاد دارم مهم‌ترین محور سخنان رهبری این بود که ایشان تلاش داشتند به نمایندگان مجلس این موضوع را گوشزد کنند که مصوباتی باید در اولویت کاری مجلس باشد که در تقویت و توسعه کشور نقش داشته باشد، بنابراین نمایندگان وقت خود را باید صرف مصوباتی کنند که آثارش مستقیماً در زندگی مردم مشهود باشد.

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی در کانال ایتای خود نوشت:

نمایندگان موافق FATF حاضر به مناظره نشدند

حاجی دلیگانی در جلسه بررسی «الحاق به معاهده FATF» که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد، گفت: آقای طیب نیا وزیر وقت اقتصاد به FATF تعهد داد که ایران 41 کار انجام خواهد داد که این کارش مغایر اصل 77 و 125 قانون اساسی بود، چراکه بدون اطلاع مجلس تعهد بین‌المللی را امضا کرده بود و فقط دولتی‌ها خبر داشتند که البته بعدها توبیخ شد.

همه 4 لایحه و 37 کاری که دولت انجام داد مقدمه و پیش نیازی است که کنوانسیون FATF تازه ما را بپذیرد. کسی نمی‌داند 37 بندی که دولت به اجرا درآورد چه بود؟ و این یک ابهام بسیار بزرگ است؟ روح و هدف کنوانسیون FATF یکسان‌سازی تعریف تروریسم است، حال چه کسی تروریست را تعریف می‌کند؟ آمریکا، اسرائیل و متحدانش. از دید آن‌ها چه کسی تروریست است؟ مردم مظلوم فلسطین یا اسرائیل؟

اگر به این معاهده بپیوندیم بنا بر تعریف آن‌ها از تروریست رئیس‌علی دلواری که در بوشهر علیه انگلستان جنگید، هرکس که جلوی رژیم بعث عراق ایستاد، حزب‌الله و گروه‌های مقاومت مصداق تروریست می‌شوند؛ فرصت را از دست ندهید در این یک ماه و نیم مانده مؤذن جامعه باشید، اگر FATF درست در جامعه تبیین نشود و حرکت لازم در مورد این موضوع انجام ندهیم مثل برجام می‌آیند و در 20 دقیقه تصویب می‌کنند و بناشان نیز بر همین است.

 دانشجویان باید از نماینده حوزه انتخابی خود بخواهند رأی و موضع خود را نسبت به موضوع FATF به صراحت اعلام کنند؛ با اینکه اکثریت مجلس از موافقان FATF هستند، اما هیچ یک از موافقان حاضر به مناظره نشدند. تا الان یک نفر هم به 40 اشکال ما در مورد FATF جوابگو نبوده است؟