عسگر اولادی:
رقابت باید بر سر خدمت بیشتر به مردم باشد
روزنامه رسالت در سرمقاله امروز خود به قلم حبیب الله عسگراولادی نوشت: امروز چهارمین روز تبلیغات نامزدهااست.
به گزارش پارس به نقل از رسالت، نامزدهای ریاست جمهوری دوره یازدهم وارد عرصه تبلیغات شدند. خیز اصلی اضلاع رقابت طی یک ماه گذشته در تهران و شهرستان ها در جریان رقابت نشان داد که همگی یک پیمان نانوشته را می خواهند رعایت کنند و آن اینکه انتخابات سالم، آزاد و رقابتی برگزار شود و در این رقابت حتی المقدور اخلاق، ادب و انصاف و عدالت رعایت گردد بعون الله تعالی.
گام اول خلق حماسه را کسانی برداشتند که از سوی شورای نگهبان مورد احراز قرار نگرفتند. رفتار معقول و منطقی و حتی شجاعانه آنها نشان داد که پایبندی به قانون یک شعار نیست و در عمل می تواند عینیت یابد.
از این میان موضع گیری هوشمندانه، اخلاقی و مسئولانه آیت الله هاشمی رفسنجانی ستودنی است. ایشان در اولین واکنش به اعلام نظر شورای نگهبان گفتند: " همه باید تلاش کنیم حماسه سیاسی مد نظر رهبری ایجاد شود. "
این نگاه به انتخابات حکایت ازیک نبوغ فوق العاده فکری و سیاسی دارد و نشان می دهد که دغدغه حفظ نظام و انقلاب در نظر ایشان بیشتر از دغدغه حفظ خودش است و این می تواند برای نخبگان و رجال مذهبی و سیاسی درس آموز باشد.
آیت الله هاشمی رفسنجانی همچنین گفتند؛ باید روحیه امید و آرامش را در جامعه تقویت کرد و با اتخاذ تصمیمات عقلانی برای کشور چاره اندیشی نمود. راهبرد آرامش در کشور درست در برابر راهبرد اغتشاش و آشوب که توسط ارتش رسانه ای غرب علیه ملت ایران اتخاذ شده قرار دارد و این موضع آیت الله هاشمی رفسنجانی نشانه تولی به ولایت و تبری از نقشه های شوم دشمن دارد. ای کاش همین دلسوزی و درک سیاسی در نامزدهایی که در فتنه سال ۸۸ مفتون قرار گرفتند، وجود داشت و ملت هزینه های یک فتنه یا به تعبیر دیگر جنگ نرم دشمن علیه انقلاب را پرداخت نمی کردند.
انتخاب ریاست جمهوری در نظام مردم سالاری دینی ما فوق العاده اهمیت دارد. قرار است در این انتخابات نفر دوم نظام پس از رهبری با رای مستقیم ملت انتخاب شود. به همین دلیل ما با این انتخابات عزت ملی، امنیت ملی و اقتدار ملی را در کشور تحکیم می بخشیم. قرار است در این انتخابات ملت اوج هوشیاری و عقلانیت خود را در تصمیم سازی و تصمیم گیری برای مسائل مهم کشور به رخ دشمنان بکشد. در انتخابات ریاست جمهوری مردم خادم اصلی کشور در امر اجرا را تعیین می کنند و یا دولتی را تثبیت یا تغییر می دهند. این حق مردم است اما دشمن می خواهد از تغییر" دولت" با سوزنبانی جنگ نرم، تغییر" نظام" را تدارک ببیند و متاسفانه در سال ۸۸ نقشه شوم خود را عملیاتی کرد اما بحمدالله با سدّ هوشیاری مردم روبه رو شد. این بار این هوشیاری را نامزدها و اضلاع رقابت به عنوان صف مقدم مقابله با مداخله بیگانگان در رقابت های داخلی نشان دادند و کسانی که در گام اول مورد احراز قرار نگرفتند با گفتار و رفتار خود به دهان زیاده خواهان جهانی زدند و آنها را ناامید کردند.
اکنون طمع دشمن در خلق یک فتنه جدید با این اقدام انقلابی قطع شده است و این نوید مقدمه خلق حماسه سیاسی است.
از سوی دیگر جایگاه شورای نگهبان به عنوان یک نهاد داوری و فیصله بخش تثبیت شد. جایگاهی که به دلیل ساختارشکنی برخی از اضلاع رقابت در انتخابات سال ۸۸ مخدوش شده بود. بحمدالله اکنون جهان شاهد یک نظام مستقر و محکم در ایران است که علی رغم تلاش دشمنان اسلام با اقتدار کامل، نهادهای قانونی آن به وظایف خود عمل می کنند.
اکنون تمام رجال سیاسی و مذهبی، احزاب و گروه ها و شخصیت های درگیر در انتخابات روی این اصل که باید یک انتخابات با مشارکت پرشور، گسترده و حداکثری داشته باشیم تردید ندارند. چرا که رفتار و گفتارشان نشان دهنده مسئولیت شناسی آنها در این زمینه است. بحمدالله همه سلایق سیاسی در این رقابت هشت ضلعی حضور دارند و مردم می توانند منتخب خود را از میان این هشت نفر برگزینند. اکنون که بحمدالله گفتمان پیشرفت، خدمت و عدالت به همت مقام معظم رهبری گفتمان مسلط در کشور است، نامزدها باید رقابت خود را در این چارچوب گفتمانی پیش ببرند. رقابت باید بر سر خدمت بیشتر به مردم و اندیشیدن جدی و عمیق تر برای پیشرفت کشور باشد. رقابت باید در پایبندی بیشتر به قانون اساسی و خط مبارک امام و رهبری باشد. رقابت باید در رعایت اخلاق و قانونمندی و پرهیز از بدگویی و بدزبانی و اهانت به رقبا باشد.
رقابت باید در ارائه منطق قوی و استدلال محکم در برنامه ها باشد. امیدوارم خداوند به همه نامزدها و نیز ملت شریف ایران توفیق فرماید که در خلق حماسه حضور در انتخابات آن طور که کمر دشمن را بشکند حضوری تاریخی و ماندنی داشته باشند.
و ما النصر الا من عندالله العلی الاعلی
ارسال نظر