پارس بررسی میکند:
پروژه سیاسی «حجاب اجباری» و بصیرتی برای دوران پسا فتنه
این جریان پس از موج سازی وسیع رسانه ای و سیاسی سعی کرده و می کند اقدامات دشمن ساخته را تبدیل به مطالبه ای اجتماعی - سیاسی از جمهوری اسلامی کرده و ضمن انحراف افکار عمومی از مسائل اساسی ای چون مشکلات حاد اقتصادی، ضعف در دیپلماسی، آسیب های اجتماعی، بی عدالتی و اشرافی گری و... که مسئولیت اصلی آن متوجه دولت روحانی است، راه را برای پیاده سازی سبک زندگی غربی و عدول از موازین شریعت در زیست اجتماعی هموار کند.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- آیت الله خامنه ای: «آن چیزی که من را حساس میکند این است که میبینید از دهان یک گروهی از خواص، مسئلهی «حجاب اجباری» مطرح میشود.
این معنایش این است که یک عدهای -انشاءالله نادانسته- همان خطی را دنبال میکنند که دشمن نتوانسته با آنهمه خرج آن را به نتیجه برساند. روزنامهنگار و روشنفکر و آخوند [هم] در آنها هستند.» ۹۶/۱۲/۱۷
۱- هرچند حرکاتی مثل «چهارشنبه های سفید» و کشف حجاب چند دختر خیابانی در ظاهر امر برنامه ی اپوزسیون خارج نشین بود اما در روندی روشن مورد حمایت جریان غرب گرای داخلی و مشخصا شخصیتها و جریان اصلاح طلب قرار گرفت. این جریان پس از موج سازی وسیع رسانه ای و سیاسی سعی کرده و می کند اقدامات دشمن ساخته را تبدیل به مطالبه ای اجتماعی - سیاسی از جمهوری اسلامی کرده و ضمن انحراف افکار عمومی از مسائل اساسی ای چون مشکلات حاد اقتصادی، ضعف در دیپلماسی، آسیب های اجتماعی، بی عدالتی و اشرافی گری و... که مسئولیت اصلی آن متوجه دولت روحانی است، راه را برای پیاده سازی سبک زندگی غربی و عدول از موازین شریعت در زیست اجتماعی هموار کند.
۲- چند روز پیش به صورت مشخص درباره ی سخنان میردامادی، دبیر کل سابق حزب منحله مشارکت مبنی بر ضرورت رفراندوم برای موضوع حجاب در همین کانال نوشته بودم. بیانات امروز رهبر انقلاب اسلامی دقیقا برای برهم زدن همین طراحی ضددینی و سیاسی کارانه ی جریان غرب گرای داخلی بود.
۳- متاسفانه جریان رسانه ای انقلاب هنوز به میزان لازم «درک کلان» از تحولات پیرامونی ندارد که اگر داشت قبل از ورود رهبری باید با طراحی مشخص ضدحمله ی خود را سامان میداد. اگر رسانه ها و رسانه ایهای انقلابی چیستی و ابعاد توطئه ی «نفوذ» را چنان که رهبری مطرح کرده اند درک می کردند همه ی همت و توان شان خرج دخترکان خیابانی و مقابله با آنان که بخش کم اهمیت ماجرا بودند نمیشد.
۴- وقتی از نفوذ حرف میزنیم از یک پروژه ی «تقسیم کار» سخن می گوییم. ما با یک شاکله به عنوان غرب گرایی طرف هستیم که شعبه ی داخلی و خارجی دارد. اگر امثال علی نژاد از بیرون عملیات می کنند نمایندگان زن مجلس و خبرنگاران و چهره های فرهنگی - سیاسی غرب گرا نیز بخش مهم تر پازل را تکمیل می کنند. دوران پسا فتنه دوران نفوذ است و مقابله با نفوذ، بصیرتی بالاتر و دقیق تر از آنچه در سال ۸۸ نیاز بود را می طلبد.
ارسال نظر