روز گذشته بود که دادستان عمومی و انقلاب تهران خبر از دستگیری یک تیم چهار نفره از جاسوسان داد.

جعفری دولت‌آبادی در اظهاراتش عنوان کرده بود: تعدادی از متهمان وابسته به شبکه‌های اطلاعاتی بیگانه اقدام به جمع‌آوری اطلاعاتی از برخی مراکز داخلی کرده و به بیگانگان منتقل کرده بودند.

بررسی‌ها برای مشخص شدن هویت افراد بازداشت شده ادامه داشت تا اینکه مشخص شد این افراد برخی از کارشناسان و مسئولان حوزه محیط زیست بوده‌اند.

تنها ساعاتی پس از انتشار این خبر برخی از شبکه های معاند و رسانه‌های ضد انقلاب از مرگ کاووس سیدامامی استاد دانشگاه خبر دادند که مشخص شد این فرد یکی از افراد دستگیر شده در پرونده جاسوسی بوده است.

اطلاعات موجود از پرونده سیدامامی حکایت از آن داشت که این فرد چندین روز قبل از اعلام دستگیری از سوی دادستان تهران دستگیر شده و این فرد در جریان بازجویی‌ها به انتقال حجم زیادی از اطلاعات محرمانه به سرویس‌های جاسوسی خارجی اعتراف کرده است.

همچنین مشخص شد این فرد در مواجهه با بازجویان پرونده از بالا بودن حجم اطلاعات بازجویان از پرونده‌اش شوک‌زده و بهت‌زده شده و در لحظاتی دور از چشم زندان‌بانان دست به خودکشی زده است.

صحت این اطلاعات و نحوه فوت سیدامامی از هاله‌ای از ابهام قرار داشت که سرانجام جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن در مصاحبه با رسانه‌ها به اتهام سیدامامی در خصوص جاسوسی اذعان کرده و گفت این فرد در زندان دست به خودکشی زده است.
البته انچه مشخص است این است که این فرد در سلول محل نگهداری خود را به دار اویخته است.

این در حالی است که اطلاعات تکمیلی‌تر حکایت از آن دارد که سیدامامی اطلاعاتی را از حوزه آب و منابع آبی ایران به مؤسسات وابسته به سیا و MI6 انتقال می‌داده است.
هرچند براساس اطلاعت موثق ارتباط سید امامی با سرویسهای جاسوسی بیگانه که ظاهرا با اسناد غیر قابل انکار ثابت شده است، با توجه به سوابق و مشیء رفتاری وی باعث تعجب دانشجویان وی در دانشگاه امام صادق(ع) شده است.

خبرنگاران فارس در حال پیگیری اخبار تکمیلی این ماجرا هستند.