پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- در نخستین روزهای پس از انتخابات ریاست جمهوری در سال 1388، العربیه با شدت بسیار اخبار و تحلیل‌های همسو با جریان فتنه را منتشر کرده و بر طبل توخالی تقلب در انتخابات می‌کوبید. دفتر العربیه از نخستین دفاتر رسانه‌ای خارجی در تهران بود که همان روزها بسته و سایتش نیز فیلتر شد.

در اواسط اردیبهشت‌ماه 1394، ماجرایی در خصوص یک دختر مهابادی رخ داد که با موج‌سواری ضدانقلاب همراه شده و با اعتراضات صورت گرفته، بخشی از یک هتل در این شهر آتش زده شد. شبکه‌های اجتماعی و مشخصا توئیتر در بسیج و جهت‌دهی معترضین نقش اساسی ایفا کردند. به‌گفته‌ی رئیس سازمان پدافند غیر عامل ایران ۸۰ درصد فراخوان جمعیتی مردم از طریق شبکه اجتماعی از سوی عربستان انجام شده بود.

مطالبات اقتصادی به‌حق مردم در برخی شهرهای ایران اکنون با موج‌سواری گروه‌های ضد انقلاب به انحراف برده شده است. عربستان باز هم در تلاش است تا در این ماجرا به ایران ضربه بزند. تمرکز رسانه‌ای العربیه و سایر رسانه‌های وابسته به ریاض همراه با فعالیت هدفمند و سازماندهی‌شده‌ی برخی کاربران این کشور برای سیاه‌نمایی علیه ایران، حمایت از معترضان افراطی و خشونت‌طلب، ترویج شایعات و ... امر جدیدی نیست. این رویه عربستان است که در هر مساله‌ای می‌کوشد تا زاویه‌ای را برگزیند که به نوعی نبرد با ایران است. شکست‌های اخیر در پرونده‌های سیاست خارجی این کشور، حالا ریاض را عصبانی‌تر هم کرده است!