مهمانپرست: به طور مستقل ادامه میدهم
رامین مهمانپرست گفت: به عنوان فرد مستقل وارد عرصه انتخابات شدهام و نمایندگی هیچیک از جریانهای سیاسی را ندارم و به طور مستقل هم ادامه میدهم.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری که در دانشگاه شهید بهشتی و در جلسه داخلی اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی این دانشگاه سخن می گفت، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد اهمیت مقطع کنونی با توجه به تحولات خارجی و منطقه ای و بویژه ضرورت هوشیاری و حضور مردم در عرصه انتخابات، افزود: ساختار قدرت در جهان در حال تغییر است و جهان اسلام در حال قدرتمند شدن است و قدرت های غربی در حال افول هستند. هرکس بتواند تحولات کنونی را مدیریت کند می تواند در تحولات آینده نقش مهمی داشته باشد.
وی با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی خاطرنشان کرد: هدف نهایی فشارها بر ملت ایران، ایجاد مشکلات اقتصادی، اعتراض های اجتماعی و مقابله با نظام در ایام انتخابات است. آنها برای انتخابات برنامه ریزی کرده اند و محور اصلی این فشارها، موضوعات اقتصادی است. باید مردم را به صحنه بیاوریم تا بدانند برای رهایی از این فشارها، مقاومت و ایستادگی راهی است که باید در پیش گرفت.
سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه کشورمان ادامه داد: این انتخابات و شرایط آن کاملا با دوره های قبل متفاوت است و بسیار حساس و تعیین کننده شده، همگی باید تلاش کنیم و هر کسی به سهم خود باید برای حضور پررنگ مردم تلاش کند.
مهمان پرست با اشاره به اینکه قشر قابل توجهی از جامعه امروز جوانان هستند، تصریح کرد: این قشر خواسته های اصلی دارند که هرکس در آینده دولت را در دست می گیرد باید برای آنها برنامه داشته باشد. برنامه ریزی اصلی باید برای این جمعیت باشد. همه موظفیم به هر شکل ممکن برای این جمعیت جوان طراحی کنیم و آنها را به صحنه بیاوریم و خواسته هایشان را برآورده کنیم.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه" اقتدار و قدرتمان را باید در منطقه نشان دهیم" ، تصریح کرد: اوج اقتدار ملی باید در انتخابات به نمایش گذاشته شود.
وی در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان درباره اینکه" علت تصمیم غیرقابل پیش بینی شما برای حضور در انتخابات چه بود؟ " گفت: شرایط حساسی که پیش رو داریم ایجاب می کند که جوانان در انتخابات حماسه بیافرینند. نباید به منافع شخصی و موقعیت های خود فکر کنیم، نفع بزرگ تری برای کشور مطرح است. همه باید به صحنه بیایند و نباید محافظه کاری کرد و باید وظیفه خود را هرچه که هست انجام دهیم.
مهمان پرست درباره تعدد کاندیداها در بین اصولگرایان نیز اظهار کرد: در کشور ما ساختار حزبی وجود ندارد و تشکل های سیاسی هستند که در این زمینه فعال هستند. در مورد اینکه تعدد کاندیداها آنقدر زیاد باشد که آرا را خُرد کند و بر نتیجه انتخابات تاثیرگذار باشد، باید گفت آنها که همفکر هستند با هم ائتلاف کنند. البته باید منتظر ماند و هرچه به زمان برگزاری انتخابات نزدیک تر می شویم احتمالا تعداد کاندیداها محدودتر خواهد شد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره ضرورت داشتن توانایی بین کاندیداها خاطرنشان کرد: اگر من احساس توانایی نمی کردم احساس وظیفه نیز نداشتم. ما جوانان دوره انقلاب هستیم و از ابتدای صحنه انقلاب حضور داشته ایم.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به سوابقش در حوزه های مدیریتی و آموزشی گفت: در کشور سلایق مختلفی وجود دارد. مدیران کشور باید بتوانند از سلیقه های مختلف استفاده کنند و در حال حاضر در شرایطی نیستیم که یک مدیر دیگران را حذف کند.
وی درباره حضور هاشمی رفسنجانی در انتخابات نیز اظهار کرد: صحنه رقابت فعلی نشان دهنده اوج دموکراسی در کشور و بلوغ بالای نظام است. نگرانی هایی از حضور افراد نداریم. باید انتخاب نهایی را به مردم بسپاریم و به رای آنها احترام بگذاریم.
مهمان پرست در عین حال تصریح کرد: مدیرانی که حرف های جدید ندارند، تجربیاتشان می تواند در کنار نسل جدید که نشاط بیشتری دارند و با طرح جدید و خلاقیت وارد صحنه شده اند حضور داشته باشند اما هر کسی می تواند خود را برای نظام آماده کند ولی افرادی که تجربیات زیادی دارند و متعلق به نسلی هستند که می توانند به نسل جدید کمک کنند شاید اگر در کنار این نسل می ماندند اثر بیشتری داشت.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری درباره اقدام شورای نگهبان در بررسی صلاحیت داوطلبان و درخواست طرح و برنامه از آنها نیز گفت: این اقدام بسیار مناسب است، باید افراد به دنبال طرح و برنامه باشند. باید به شورای نگهبان و صلاحیت آن اعتقاد داشته باشیم و احترام بگذاریم.
وی درباره نقش جوانان در کشور نیز تاکید کرد: هرجا پیروزی داشته ایم به خاطر حضور جوانان بوده است و در آینده نیز به هر پیروزی که بخواهیم برسیم به خاطر حضور جوانان خواهد بود.
مهمان پرست تاکید کرد که به دلیل موقعیتش و حضور در مسئولیت ریاست مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه های وزارت خارجه و سوابق مدیریتی اش با اقشار مختلف مردم و به ویژه هنرمندان، دانشجویان و ورزشکاران ارتباط گسترده ای دارد.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: اگر در بین افراد حاضر در عرصه انتخابات، افرادی بودند که به نظر می رسید بتوانند ایده هایی که به دنبال آن هستند را انجام دهند وارد این عرصه نمی شدم.
سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه در پایان ابراز امیدواری کرد که انتخابات بسیار باشکوه برگزار شود، افزود: مردم بسیار باهوش هستند و نگرانی ندارند؛ کسانی باید نگران باشند که فکر فتنه در ذهن آنها باشد.
ارسال نظر