به گزارش پارس به نقل از ایسنا، روانبخش با بیان این که « کاندیداها باید در بیان برنامه های خود مبنایی تر عمل کنند» گفت: بازگشت به گفتمان ها و شعارهای دولت های گذشته یک عملیات ارتجاعی است.

وی « دوری و اجتناب از بلندپروازی در شعار کاندیداها» را یک اصل ضروری بیان و اظهار کرد: کاندیداها باید به شعارهای واقع گرایانه بپردازند و از شعارهای آرمان گرایانه خودداری کنند.

وی از رونمایی برنامه دولت یازدهم در جبهه پایداری خبر داد و گفت: زمانی که برنامه دولت یازدهم در خدمت آیت الله مصباح یزدی قرار گرفت وی بر روی برخی از برنامه های خط قرمز کشیدند و گفتند این برنامه های بلند پروازانه است.

نماینده جبهه پایداری یکی از اشکالات برنامه های تدوین شده دولت احتمالی لنکرانی را « از بین بردن ربا در جامعه به طور کامل» دانست و گفت: آیت الله مصباح یزدی در این خصوص فرمودند که باید در این برنامه این گونه عنوان می شد که در کاهش ربا تلاش خواهیم کرد.

وی با بیان این که « در دولت کارگزاران هاشمی رفسنجانی، مبانی فرهنگ به فراموشی سپرده شد» افزود: شعار توسعه مبنای کار دولت کارگزاران بود؛ لذا نتیجه آن قربانی شدن عدالت بود.

در ادامه پورموسی با بیان این که « با سه دولت گذشته مشکل داریم» گفت: دولت هاشمی رفسنجانی که پس از دوران دفاع مقدس سر کار آمد انتظار می رفت که با استفاده از روحیه جهادی در برطرف نمودن مسائل و مشکلات کشور گام بردارد، اما متاسفانه نفی این روحیه یکی از ضعف های دولت کارگزاران بود. دولت اصلاحات نیز تنها به دنبال توسعه سیاسی بود و این اقدام ضربات جبران ناپذیری برای دولت به همراه داشت. نسبت به کارکردهای دولت نهم و دهم سپاسگذاریم اما در بسیاری از موراد مخالف عملکرد ها هستیم.

وی با بیان این که « قالیباف بدنبال احیای روحیه شهیدان املاکی و خوش سیرت هاست» افزود: تقویت این روحیه و توجه به خرد جمعی از مهم ترین اولویت های کاری قالیباف است.

وی با اشاره به دهه چهارم که به دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری شده است ادامه داد: در این دهه باید کارآمدی دین برای مردم مشخص شود.

وی با بیان این که « بلندپروازی در برنامه های پیشنهادی دولت احتمالی قالیباف نیست» گفت: تدوین و برنامه ریزی برنامه های پیشنهادی دولت قالیباف طی هشت سال صورت گرفته است.

نماینده جبهه پایداری هم با بیان این که « تعبیر انقلابی نماها نادرست است» به دیدگاه رهبری درباره دولت اشاره کرد و گفت: دولت کنونی قوت و ضعف هایی دارد و رییس جمهور بعدی باید نقاط قوت او را دارا باشد منهای نقاط ضعف.

وی با تأکید بر این که « حضور مردم ما در انتخابات همیشه حداکثری است» اظهار کرد: در ریاست جمهوری سوم و چهارم مشارکت پایین بود و دلایل خاص خود را داشت، اما هرچه جلوتر آمدیم مشارکت ببیشتر شد و از همه کشورهای مدعی دموکراسی مشارکت ملت ایران بیشتر بوده است.

وی با بیان این که « کار دشمن در انتخابات این است که مشارکت مردم را کم کند» اظهار کرد: دشمن با این کار می خواهد نتیجه بگیرد که تحریم ها تأثیر داشته و بعد از انتخابات به تحریم ها بیفزاید، اما اگر مردم مشارکت شان افزایش داشته باشد تیر دشمن به سنگ می خورد، ملت ما با بصیرتی که داشته و فتنه هایی که گذرانده اند می دانند که این نقشه دشمن است و مشارکت خود را افزایش می دهند.

روانبخش از پورموسی خواست که درباره اقدامات قالیباف در رابطه با اجرای مولفه های شهر اسلامی در شهر تهران توضیحاتی ارائه دهد.

نماینده ستاد انتخاباتی قالیباف با بیان این که « قالیباف در کتاب ایران و دولت توسعه گرای خود که در شش جلد به چاپ زسیده است، مهم ترین مولفه توسعه و پیشرفت را در راستای تعالی موثر می داند» گفت: ایده قالیباف برای برنامه های عمرانی در تهران کاملا اسلامی بوده است.

وی با اشاره به طرح محله محوری که یکی از برنامه های قالیباف در تهران بود، افزود: در این طرح ۹ کارکرد اصلی مسجد برای تعالی شهر احیا شد.

وی در پاسخ به این جمله روانبخش که روان سازی ترافیک چه ربطی به اسلامی بودن شهر دارد؟ گفت: زمانی که فردی وارد ایران می شود با شهری منظم روبرو می شود که نشان می دهد وارد کشوری اسلامی شده است. نصب احادیث در سطح شهر تاثیر بسزایی در رفتار مردم و فرزندان داشته است. شهر زمانی اسلامی می شود که ما مسلمان باشیم و اخلاق اسلامی داشته باشیم و تا زمانی که اخلاق اسلامی نداشته باشیم شهر اسلامی نخواهد شد. اخلاق باید مبنای همه حرکت های ما قرار گیرد.