به گزارش پارس ، قاسم جعفری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به نقش صداوسیما به عنوان رسانه ملی در مشارکت مردم، اظهار کرد: با توجه به اینکه رسانه ملی بیشترین مخاطب را در تمام کشور تحت پوشش دارد باید به گونه ای عمل کند که منافع ملی حفظ شود.

وی تصریح کرد: با توجه به نقشی که رسانه ها و به ویژه صداوسیما در ایام انتخابات بر عهده دارند، باید ملاک های انتخاب کاندیداها بدون جانبداری ارائه شود و این ملاک ها و شاخص ها مورد ارزیابی مردم در انتخاب شان قرار گیرد.

این نماینده اصولگرای مجلس خاطرنشان کرد: پس از اینکه شورای نگهبان کاندیدایی را تایید می کند این امر نشان می دهد که آن شخص کف انتظارات، شایستگی ها و ویژگی های ورود به انتخابات را داشته است و بر اساس آنچه که مقام معظم رهبری نیز فرموده اند باید ویژگی های مثبت رییس جمهورهای پیشین را داشته باشد و سعی در برطرف کردن نقاط ضعف کند.

جعفری دسیسه های انتخاباتی از مهم ترین آسیب ها و مشکلات جامعه های مردم سالار دانست و گفت: در هنگام انتخابات این جامعه ها و رسانه های آنها تحت تاثیر تبلیغات گسترده قرار می گیرند که می تواند در خیلی از مسائل ایجاد مشکل کند.

وی افزود: بنابراین در این زمان صداوسیما می تواند از شخصیت هایی استفاده کند که بدون جانبداری بتوانند حقایق را بیان کنند و در ایجاد امید، نشاط و شور انتخاباتی در مردم تاثیرگذار باشند.

نماینده مردم بجنورد در مجلس تصریح کرد: از سوی دیگر در ایام انتخابات جبهه استکبار تلاش می کند تا بگوید که آنهایی که وارد عرصه شده اند همه سر و ته یک کرباس هستند و بی اعتمادی بین مردم و حکومت ایجاد کنند.

جعفری با بیان اینکه صداوسیما می تواند در این برهه کارهای جدی، عالمانه و هنرمندانه در برنامه های خود داشته باشد، گفت: تهیه سریال هایی با موضوع انتخابات که می تواند تاثیر بسزایی در دیدگاه های مردم داشته باشد البته بدون جانبداری بسیار موثر خواهد بود.

وی تصریح کرد: همچنین تهیه برنامه های مستندی که نمونه های آن را در مواردی مانند مستند دفاع مقدس و یا دهه فجر داشته ایم می تواند در این ایام تاثیرگذار باشد زیرا با بررسی تاریخی، مردم می توانند بهترین تصمیم را بگیرند.

این نماینده اصولگرای مجلس با اشاره به اینکه در دوره پیش مناظره ها در صداوسیما توانست در مشارکت مردم موثر باشد، انتقادی نیز به برگزاری مناظره ها وارد کرد و گفت: باید اعتراف کرد که در مناظره ها ظرفیت کمی وجود دارد و اگر این امکان وجود داشت که با یک ظرفیت معقول برگزار شود قطعا می توانست در حضور مردم در انتخابات موثر باشد.

جعفری تصریح کرد: با توجه به خط قرمزی هایی که در هنگام مناظره ها وجود دارد، طرفین باید سعی کنند منافع ملی، اخلاقیات و حدود شریعت را در نظر بگیرند و حق ندارند در مناظره با دیگری به حریم خصوصی افراد وارد شده و آن را تبدیل به صحنه افشاگری های غیرقانونی و غیرشرعی کنند که هم قانون و هم شرع با آن مخالفت دارد.

وی خاطرنشان کرد: باید کاندیداها سعی کنند اگر در اینگونه برنامه ها قرار می گیرند منصفانه نقد کنند بنابراین اگر بتوان مناظره ها را مدیریت کرد، قطعا اقدام خوبی خواهد بود.