پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- دوباره تروریست‌ها و ورشکستگان سیاسی با حامیان پیدا و پنهان‌شان برای دلداری دادن به یکدیگر در یک نمایش ظاهری گرد هم آمدند. روز گذشته و در پاریس کنفرانس سالانه منافقین که پیشتر لغو شده بود با فشارهای عربستان و رژیم صهیونیستی با حضور برخی سیاستمداران آمریکایی و معارضان سوری خارج نشین با طرح ادعاهای پوچ و تکراری برگزار شد.

همواره یکی از حربه‌های تشدید فشار غرب بر ایران، پوشش خبری گسترده فعالیت‌های اندک گروه‌های مخالف نظام است. آن‌ها برای افزایش فشار بر جمهوری اسلامی حتی به گروهک‌هایی متوسل می‌شوند که تا چند سال پیش خودشان آن‌ها را در لیست حامیان تروریست گنجانده بودند. یکی از این گروهک‌ها، منافقین هستند که گاه و بیگاه با برگزاری نشست‌های به اصطلاح مخالف ایران، می‌کوشند خود را در عرصه سیاسی فعال و پویا نشان دهند.

«جان بولتون» نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل در نشست روز گذشته منافقین مدعی شد: به ایران نباید اجازه داده شود تا هلال جغرافیایی از ایران تا عراق و سوریه و لبنان را کنترل کند.

وی در ادامه مدعی شد: ایران نه تنها تهدید هسته‌ای بلکه تهدیدی برای صلح و امنیت است. رژیم ایران رفتارش را عوض نمی‌کند و تنها راه حل، تغییر رژیم است. سیاست آمریکا نیز این است که رژیم ایران تغییر پیدا کند.این سیاستمدار آمریکایی از حضور در این نشست ابراز خوشحالی کرد و گفت: تغییر رژیم ایران قابل دسترسی است.

«لیندا چاوز» مدیر پیشین روابط عمومی کاخ سفید نیز در این نشست مدعی شد: بهترین راه‌حل در ایران جایگزین کردن رژیم حاکم است. جنبش شما تحت هدایت مریم رجوی تنها جنبشی است که می‌تواند جایگزین این رژیم بشود و بنیادگرایی اسلامی را ریشه کن کند.

در نشست امسال، حضور هیأت‌های عربی که در محور عربستان سعودی‌اند، پررنگ بود. همچنانکه ترکی فیصل رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی عربستان برای دومین بار در این اجلاس شرکت کرده بود.

حضور «نصرالحریری» سرکرده معارضین خارج نشین سوری نیز  پازل شکست خوردگان از جمهوری اسلامی ایران را در این نشست تکمیل کرد.

سال گذشته هم در همین ایام یعنی 18 تیرماه گردهمایی اعضای گروهک تروریستی منافقین در پاریس برگزار شد که هیأت‌های متعددی از مجلس نمایندگان آمریکا، پارلمان اروپا، کشورهای عربی و برخی شخصیت‌های غیررسمی از آسیا از جمله برنار کوشنر، وزیر خارجه پیشین فرانسه، خوسه لوئیس ساپاترو، نخست‌وزیر پیشین اسپانیا،

جان بولتون، نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل در آن حضور داشتند.

و اما این سفر بعد از سفر وزیر امورخارجه کشورمان به فرانسه برگزار می‌شود . دولت فرانسه از طرفی با ایران روابط حسنه دارد و از سوی دیگر به دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی میدان می‌دهد بطوری که منافقین  در پاریس تجمع سالانه برگزار کرده و مطالبات خود را اعلام می‌کنند.

 البته سال گذشته هم همین اتفاق افتاد و اجلاس منافقین سه هفته بعد از سفر ظریف به پاریس و یک روز بعد از اهدای یک تخته فرش ابریشم تبریز و دو «کوزه فرش» منقش به شمایل ویژه یورو ۲۰۱۶ از طرف ایران به به «نوئل له گریت» رئیس فدراسیون فوتبال فرانسه برگزار شد. درحالی‌که در این سفرها و رفت و آمدها وظیفه وزارت خارجه برای به اثبات رساندن  تروریست بودن مجاهدین خلق و قرارگرفتن مجدد نام آنها در فهرست گروههای تروریستی به فراموشی سپرده شده است.

ظریف پیش از بازگشت به تهران در واکنش به نشست گروهک تروریستی منافقین در پاریس، حضور و فعالیت منافقین در فرانسه را نقطه ابهام در روابط ایران و فرانسه عنوان کرد.

وی پیش از اتمام سفر دو روزه‌اش به پاریس و بازگشت به تهران در فرودگاه شارل دوگل در پاریس؛ درباره نشست امروز منافقین در پاریس و اینکه با تحریک این گروهک برخی نمایندگان پارلمان اروپا در بیانیه‌ای حقوق بشر در ایران را زیر سؤال برده‌اند و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست سیاه قرار داده‌اند، گفت: سابقه تروریستی این گروه برای کسی پوشیده نیست؛ همه دولت‌های منطقه و دولت‌های اروپایی نسبت به سوابق این گروه آگاه هستند.

وی با ابراز تأسف از دادن مجوز فعالیت به گروهک تروریستی منافقین در فرانسه، افزود: ما در گفت‌وگوهایمان با مسوولان فرانسه این موضوع را به عنوان یک نقطه ابهام در روابط مطرح کردیم و آنها هم همواره تأکید کردند که ارتباطی با این گروه ندارند.

وزیر امور خارجه ایران تأکید کرد: اجازه دادن به فعالیت گروهی که نزد مردم ایران منفور است، سوابق تروریستی دارد، همکاری با رژیم صدام در سابقه خیانت آمیزش نسبت به مردم ایران وجود دارد و همچنین در هفته‌ها و ماههای اخیر شاهد حملات تروریستی آنها و تلاش‌هایشان برای حمله تروریستی در کشور بودیم، تنها  لکه سیاهی است بر سابقه کشورهایی که با این گروه‌ها همکاری می‌کنند.

ظریف ابراز تأسف کرد: رژیم‌های مرتجع منطقه یکبار دیگر روی این گروه سرمایه‌گذاری می‌کنند همانطور که در گذشته هم سرمایه گذاری کردند.

وی گفت: ما از سوابق زمان جنگ اطلاع داریم که رژیم سعودی با این گروه فعالیت و همکاری می‌کرده و کمک‌های مالی به آن‌ها می‌داده است؛ در سال گذشته و امسال تصمیم گرفته‌اند که با علنی کردن این همکاری، در جلسه آنها شرکت کنند.

ظریف که ساعتی پس از دیدار با «امانوئل مکروه» رئیس جمهور فرانسه در الیزه این مصاحبه را انجام داد، افزود: این‌ها همه نشان دهنده میزان و درجه استیصال معاندین جمهوری اسلامی ایران است که مجبور شدن برای نیات شوم‌شان به گروه‌هایی پناه ببرند که هیچ پایگاهی در بین مردم ایران ندارند و نتیجه‌ای هم جز نفرت مردم ایران برای اینگونه اقدامات نخواهند داشت.

درس عبرت برای اصلاح طلبان و حامیان دولت 

روزنامه های حامی دولت، با آب و تاب به استقبال و بزک سفر ظریف به فرانسه کردند 

باز هم کیف کردند و نوشتند فرانسه قابل اعتماد است! یک روز نگذشت که دشمنان همین ظریف و دولت در فرانسه جمع شدند برای سرنگونی نظام نقشه ریختند

اینها اگر نصف اندازه ای که از علم الهدی و مطیعی شاکی اند، از فرانسه و آمریکا و آلمان شاکی می شدند وضع کمی به نفع ملت می شد. دیپلماسی ننجونی و توییتری نتیجه اش جز تحقیر و ذلت نیست!