به گزارش خبرنگار سیاسی پارس مستقر در ستاد انتخابات کشور، طبق آخرین آمار، تا ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه امروز سه شنبه، ۶۲ نفر برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند.

قرار است مصطفی محمدنجار وزیر کشور فردا در یک نشست خبری آمار دقیق اولیه ثبت نام کنندگان برای ریاست جمهوری در اولین روز نام نویسی را اعلام کند.

ثبت نام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری تا روز شنبه آینده ۲۱ اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد.

ثبت نام ۶۲ نفر تا ساعت ۱۶: ۳۰ در انتخابات ریاست جمهوری

  دبیر ستاد انتخابات کشور در نخستین روز از ثبت نام داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاساعت ۱۶: ۳۰ از ثبت نام ۶۲ نفر خبر داد.

صولت مرتضوی عصر روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: تا ساعت ۱۶: ۳۰ امروز ۶۲ نفر برای دور یازدهم انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده اند.

نماینده اردل در مجلس هشتم هم برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

" نورالله حیدری دستنایی" نماینده مردم اردل، فارسان و کیار در مجلس هشتم دقایقی پیش با حضور در محل وزارت کشور نامزدی خود را برای تصدی پست ریاست جمهوری اعلام کرد.
وی در کارنامه خود نمایندگی دور هشتم مجلس از حوزه انتخابیه اردل و فارسان را دارد.

ثبت نام ۵۰ داوطلب انتخابات ریاست جمهوری تا این لحظه

  در نخستین روز از ثبت نام داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تا لحظه ارسال خبر ۵۰ نفر ثبت نام کرده اند.
حدود ۷ نفر از کسانی که تا کنون ثبت نام کرده اند از چهره های سیاسی جناح اصلاح طلب و اصولگرا و بقیه افراد نیز از چهره های عادی هستند.

کواکبیان: حل تحریم ها نیازمند ترمیم رابطه با آمریکاست/سازمان مدیریت احیاء می شود/دنبال خصوصی سازی تلویزیون هستیم
مصطفی کواکبیان پس از ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران تصریح کرد: حتی اصولگرایان نیز نباید شک داشته باشند که شرایط کنونی کشور نیازمند اصلاحات همه جانبه در سیستم اداری، توسعه سیاسی، مباحث فرهنگی و اقتصاد است.
وی با بیان اینکه در تمامی بخش هایی که فساد وجود دارد باید اصلاحات صورت گیرد که این اصلاحات در چارچوب ارزش های کشور و مطالبات مردم خواهد بود.


دبیر کل حزب مردم سالاری خاطرنشان کرد: ما آنها را که بنای براندازی نظام را اصلاح طلب نمی دانیم و در اصل ۲۱ قانون اساسی وظیفه رییس جمهور ترویج اخلاق ذکر شده است.
وی تأکید کرد: ما اعتقاد داریم در نظام سیاسی براساس آنچه که مبانی دینی اقتضاء می کند باید کمالات انسانی و معنویت و عدالت ترویج داده شود.


وی با بیان اینکه دولت آینده را دولت اخلاق نامگذاری کرده است تصریح کرد: یکی از دلایل این نامگذاری بداخلاقی هایی است که در چند سال اخیر در سطح جامعه و افکار عمومی ایجاد شده که آغاز آن از منازعات انتخاباتی سال ۸۸ بود و همچنان نیز ادامه دارد.


کواکبیان خاطرنشان کرد: ادامه این بداخلاقی ها یکشنبه سیاه مجلس را به دنبال داشت و باید تلاش شود تا این بداخلاقی از سطح جامعه زدوده شود.
دبیر کل حزب مردمسالاری خاطرنشان کرد: بارها گفته ام در انتخابات سال ۸۸ تقلب صورت نگرفت اما تخلفات زیادی صورت گرفته است.


وی ادامه داد: مبانی فکری ما باید تحقق اخلاق باشد و اگر می خواهیم به عنوان ملتی با فرهنگ الگوی کشورهای دنیا شویم باید اخلاق ترویج داده شود.


وی خاطرنشان کرد: هر چه اخلاق در جامعه تکمیل شود عدالت نیز تقویت خواهد شد.
کواکبیان درخصوص مواضع اقتصادی خود گفت: بهبود اقتصاد در بسیاری از زمینه ها پیگیری خواهد شد و در بحث هدفمندسازی یارانه ها نیز معتقد به پرداخت یارانه نقدی نبوده و کارت های اعتباری غیر نقدی به این منظور پیش بینی خواهد شد.


وی افزود: در این کارتهای اعتباری سرانه بهداشت و حمل و نقل و پوشاک و بسیاری از خدمات اجتماعی پیش بینی خواهد شد.


دبیر کل حزب مردمسالاری اظهار کرد: ایجاد اشتغال برای جوانان از اهمیت بسزایی برخوردار است و در پایان ۴ سال آینده تلاش می کنیم تا نرخ بیکاری به زیر ۱۰ درصد کاهش یابد.
وی افزود: بارها در مجلس هشتم به آقای احمدی نژاد هشدار دادم که ایجاد ۲ و نیم میلیون شغل پیشکش ایشان باید اشتغال موجود را حفظ کنند.


کواکبیان با بیان اینکه یازده میلیون بیکار در کشور وجود دارد تصریح کرد: همانگونه که گفتم باید جلوی رشد نقدینگی گرفته شود تا تورم مهار و از واردات بی رویه جلوگیری شود.
وی با اشاره به مشکلات بین المللی خواستار لغو تحریم ها شد و افزود: رابطه ایران و امریکا برای لغو تحریم ها باید ترمیم شود.


دبیر کل حزب مردمسالاری افزود: حل تحریم های چند جانبه نیازمند ترمیم رابطه با آمریکا ست و باید طی ۶ ماه انجام شود.


وی افزود: در امور زیربنایی و کلان بزرگترین اشتباه دولت نهم این بود که سازمان مدیریت و برنامه ریزی را منحل کرد که این سازمان در دولت آتی احیاء خواهد شد.


دبیر کل حزب مردمسالاری تصریح کرد: همچنین بانک مرکزی نیز مستقل خواهد شد تا بتواند با استقلال از ۳ قوه سیاست های پولی و مالی را به درستی در کشور پیگیری کند.


وی با بیان اینکه به دنبال راه اندازی تلویزیون خصوصی هستیم، تصریح کرد: در کشورهای همسایه ۵۰ تا ۶۰ کانال خصوصی وجود دارد و تقویت کانال های خصوصی همانند کشورهای همسایه پیگیری خواهد شد.

سعیدی کیا: یک میلیون شغل سالانه ایجاد می کنم/کنار نمی روم

  " محمد سعیدی کیا" امروز پس از ثبت نام در ستاد انتخابات وزارت کشور برای شرکت در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران در تشریح برنامه های خود، گفت: سرمایه گذاری و تولید در کشور با افت قابل توجهی مواجه شده و بیکاری و تورم روند افزایشی داشته است بنابراین برای اصلاح این شرایط باید بسترهای سرمایه گذاری در کشور فراهم شود.
سعیدی کیا با بیان اینکه سال گذشته سال سرمایه ایرانی، کار و تولید ملی نامیده شده بود خاطرنشان کرد: این هدف باید در سال های آتی نیز پیگیری شود که به طور اصل اجرای آن نیازمند ایجاد بستری امن برای سرمایه گذاری است.


وی افزود: ایجاد بستر شفاف، ثبات قوانین و مقررات از عواملی است که موجب ایجاد امنیت لازم برای سرمایه گذاران می شود و سرمایه گذاری های خرد و کلان را به سمت تولید هدایت خواهد کرد.
سعیدی کیا تصریح کرد: وقتی صحبت از سرمایه گذاری می شود عده ای به کمبود منابع اشاره می کنند و این در حالی است که در حال حاضر با نقدینگی ۴۵۰ هزار میلیارد تومانی مواجه هستیم که اگر بستر لازم برای هدایت آن به بخش تولید فراهم نشود به بازارهای حاشیه ای همانند ارز و سکه و… هدایت می شود.
وزیر سابق مسکن خاطرنشان کرد: از مهمترین وظایف دولت ایجاد امنیت برای سرمایه گذاری است که این امر نیازمند اصلاح برخی قوانین و بهبود برخی دیگر از شرایط اقتصادی است.


وی با انتقاد از اینکه بخش عمده ای از بودجه های سالانه صرف هزینه های جاری می شود گفت: سازوکار مناسبی در قانون پنجم توسعه پیش بینی شده که براساس آن ۲۰ درصد از منابع صندوق توسعه ملی باید به بخش خصوصی اختصاص یابد و معنای آن این است که دولت منابع این صندوق را هزینه نکند.
وی اظهار کرد: ۲۰ میلیارد دلار درآمد نفتی که در صندوق توسعه ملی سرمایه گذاری می شوند می تواند سالانه یک میلیون شغل ایجاد کند.


وی در پاسخ به این سوال که چه برنامه ای برای امور فرهنگی در کشور دارد گفت: در هر کشوری حرکت رو به جلو به همان میزان از اهمیت برخوردار است که بدانیم گذشته آن کشور چه بوده است.
وی با تأکید بر ضرورت کشف نخبگان و به کارگیری آنان در امور اجرایی اظهار کرد: در حال حاضر تولیدات فرهنگی و معرفتی تناسبی با تولیدات دیگر ندارند و باید در این خصوص برنامه ریزی مدونی صورت گیرد.
سعیدی کیا خاطرنشان کرد: با بستن خانه سینما موافق نیستم اما اگر مشکلی در این خانه وجود دارد باید با مشارکت هنرمندان و بخش دولتی برطرف شود.


وی با بیان اینکه کاندیدای مستقل است تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی و ثبات در تصمیم گیری ها در جهت بهبود فرهنگی و اقتصادی در دولت آینده تلاش خواهد کرد.

دبیرکل مجمع متخصصین ایران پس از ثبت نام در انتخابات: مصداق رجل سیاسی هستم

˝خسرو نصیری زاده˝ دبیر کل مجمع متخصصین ایران، روز سه شنبه با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

خسرو نصیرزاده در جمع خبرنگاران گفت: بنده به نمایندگی از ۶ میلیون دانش آموخته و ۳ میلیون دانشجو در کشور و به عنوان دبیرکل یک حزب سیاسی در کشور حضور پیدا کردم و حتما از مصادیق رجل سیاسی هستم.

وی افزود: بر اساس مصوبه مجلس دبیران کل احزاب سیاسی به عنوان رجال سیاسی شناخته می شوند؛ نیازی نیست که کاندیدا هم رجل سیاسی و هم رجل مذهبی باشند و اگر فقط رجل سیاسی یا مذهبی بودند می توانند کاندیدا شوند.

نصیری زاده افزود: بنده به عنوان دبیر کل یک حزب سیاسی یک رجل سیاسی هستم و البته باید به مبانی و اصول انقلاب اسلامی هم متعهد باشم.

دبیر کل مجمع متخصصین ایران گفت: مجمع متخصصین ایران سومین حزب سیاسی دارای پروانه از وزارت کشور است که بیش از ۱۰۰ هزار عضو متخصص و نخبه در کشور دارد.

وی هدفش از حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری را الزام حضور دبیران کل احزاب عنوان کرد و افزود: بنده به عنوان اصلاحات بنیادین در عرصه سیاست خارجی و سیاست داخلی به ویژه در حوزه اقتصاد و حقوق ملت هستم.

نصیری زاده ادامه داد: احراز صلاحیت نشدن نه تنها برای من بلکه هر کاندیدای دیگری، در مقابل خون شهدا ارزشمند نیست؛ در مقابل شهدا که خون شان را تقدیم انقلاب اسلامی کردند عدم احراز صلاحیت ما ارزشی ندارد.

وی همچنین گفت: شعار بنده در انتخابات آینده، " ایران جدید و دولت اجماع و نشاط ملی در کشور" است.

بازدید مرتضی بختیاری از ستاد انتخابات کشور

" مرتضی بختیاری" وزیر دادگستری و نایب رییس هیات مرکزی اجرایی انتخابات ریاست جمهوری روز سه شنبه طی بازدید از ستاد انتخابات کشور، در جریان انجام مراحل ثبت نام داوطلبان در این ستاد قرار گرفت.

وی سپس در جمع خبرنگاران گفت: استقبال خوبی در اولین روز ثبت نام ها وجود داشته و وزارت کشور هم آمادگی بسیار خوبی در بخش های مختلف دارد.

نایب رییس هیات مرکزی اجرایی انتخابات با بیان اینکه" تاکنون زحمات زیادی کشیده شده است" ، اظهار کرد: ان شاءالله تا آخر پروسه ثبت نام ها با هیچ مشکلی مواجه نخواهیم شد.

ثبت نام کواکبیان برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری


  " مصطفی کواکبیان" دبیرکل حزب مردم سالاری روز سه شنبه در اولین روز ثبت نام از کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در وزارت کشور ثبت نام کرد.

مصطفی کواکبیان در سال ۱۳۴۱ در محله جهادیه سمنان به دنیا آمد. او تحصیلات خود را تا پایان دوره متوسطه در سمنان گذراند. پس از آن در سال ۱۳۶۱ وارد دانشگاه امام صادق شد و افزون بر تحصیل دروس حوزوی تا پایان دوره سطح، مدرک لیسانس و فوق لیسانس خود را در رشته علوم سیاسی از این دانشگاه دریافت کرد. او در سال ۱۳۷۶ مدرک دکترای علوم سیاسی را از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرد. وی در اوایل پیروزی انقلاب، به صورت خودجوش گروهی را برای تحقق دیدگاه های آیت الله خمینی به نام « الخمینیون» تشکیل داد.

کواکبیان یک سیاست مدار اصلاح طلب ایرانی و نمایندهٔ مردم سمنان و مهدی شهر در هشتمین دورهٔ مجلس شورای اسلامی بود. او دبیر کل حزب مردم سالاری و رئیس ائتلاف مردمی اصلاحات و عضو فراکسیون خط امام مجلس هشتم است.


کواکبیان مدیر مسئول روزنامه مردم سالاری و صاحب امتیاز و مدیرمسئول روزنامهٔ محلی پیام استان سمنان است. پیام استان سمنان در سال ۱۳۷۱ در قالب هفته نامه شروع به انتشار کرد. کواکبیان هم اکنون رئیس شورای مرکزی خانه مطبوعات استان سمنان است. او همچنین پیش از این سردبیری هفته نامه همبستگی (ارگان حزب همبستگی ایران) و مدیر مسئولی نشریه نماد (ارگان دانشگاه شاهد) را برعهده داشته است.


مصطفی کواکبیان در نشستی خبری در جمع خبرنگاران داخلی و خارجی ضمن اعلام رسمی حضورش در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با شعار" دولت اخلاق" با بیان این که خواهان مشارکت حداکثری همه مردم و دلسوزان است تصریح کرد: ما برای حضور در انتخابات هیچ شرطی غیر از اجرای دقیق قانون انتخابات نداریم.

یونسی: هاشمی وارد صحنه شود، روحانی کنار می کشد


علی یونسی کهروز سه شنبه به همراه حسن روحانی وارد ستاد انتخابات کشور شده بود، درباره حضور اهاشمی رفسنجانی" در انتخابات ریاست جمهوری گفت: ۲ روز پیش با هاشمی جلسه ای را داشتیم و وی در این جلسه صراحتا گفت که در انتخابات ریاست جمهوری حضور نخواهم داشت و نمی آیم.

وی افزود: در حال حاضر آیت الله هاشمی رفسنجانی از حسن روحانی به عنوان گزینه مورد نظر خود در انتخابات ریاست جمهوری حمایت می کند.

یونسی تصریح کرد: در صورت حضور آیت الله هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری به طور حتم حسن روحانی به نفع وی صحنه انتخابات را ترک خواهد کرد.

یونسی درباره اظهارنظر محمدرضا عارف مبنی براینکه ما روحانی را اصلاح طلب نمی دانیم اظهارداشت: آقای عارف شخصیت برجسته ای هستند اما نمی توان تنها وی را به عنوان معیار و شاخص اصلاح طلبان در نظر گرفت.

یونسی تصریح کرد: به طور حتم اصلاح طلبان می توانند با در نظر گرفتن حضور روحانی در انتخابات پیش رو او را به عنوان گزینه نهایی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری معرفی کنند.

یونسی درباره تایید صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان اظهار داشت: روحانی فردی است که کارنامه درخشانی دارد و به طور حتم در انتخابات پیش رو از سوی شورای نگهبان تایید خواهد شد.

روحانی: رنگم بنفش است/به نظر عارف احترام می گذارم/آمدن هاشمی در روزهای آتی مشخص می شود

" حسن روحانی" در حاشیه ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران خطاب به مردم ایران گفت: مردم بزرگ ایران سلام بر همه شما. امروز اولین قدم برای برداشتن بار سنگین مسئولیت اجرایی کشور را برداشته ام و نسبت به بزرگی و سنگینی این کار آگاهی دارم.
وی افزود: این مسئولیت سنگین را کسی می طلبد که نظام سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را به خوبی بشناسد.


روحانی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی راه گشودن گره اقتصادی از گذرگاه سیاست خارجی می گذرد بنابراین باید در فهم مسائل سیاسی کشور راه حل و تخصص لازم وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: با همه توان، سابقه و آبرویم آمده ام که با دولت تدبیر، امید و گفتمان نجات اقتصاد کشور، احیاء اخلاق جامعه و تعامل سازنده با جهان، راستی و درستی را به مردم عرضه کرده و قدمی برای بهبود شرایط مردم بردارم.


رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: معضلات اساسی اقتصادی کشور و حتی سایر بخش ها معلول ۲ عامل اصلی است که عامل اول ضعف مدیریت به ویژه مدیریت اقتصادی کشور است.
وی ادامه داد: به دلیل از بین رفتن نهادهای هماهنگ کننده در اداره کشور، جانشین شدن تصمیم های فردی به جمعی، از بین رفتن شجاعت در مدیران میانی، گسستگی نظام اجرایی با نخبگان و مراکز علمی کشور و عدم استفاده از مشورت فعالان اقتصادی از مهمترین عوامل معضلات اساسی کنونی اقتصاد کشور است.


رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: برکناری مدیران و کارکنان کارآمد، تضعیف اعتماد عمومی با ارائه آمار و ارقام واقعی و تشدید تحریم ها از سوی شورای امنیت با ایجاد چالش های منطقه ای و بین المللی از دیگر دلایل معضلات اقتصادی موجود کشور است.
وی عنوان کرد: در مجموع نتیجه این روند تورم، توهم، تحریم و تحقیر بوده است که از سال ۱۳۸۴ در مقایسه با آغاز اجرای سند چشم انداز تا امروز در اکثر شاخص های اقتصادی کشور با پسرفت مواجه بوده ایم.
وی عنوان کرد: گزارش بانک مرکزی نشان می دهد قدرت خرید مردم در سال ۹۰ به مراتب کاهش یافته و این در حالی است که دهک ثروتمند، ثروتمندتر شده اند.


روحانی اضافه کرد: اقتصاد کرد با کاهش قدرت خرید مردم مواجه شده بنابراین اعتقاد دارم در ۴ سال آینده هدف اصلی دولت در اقتصاد باید بهبود معیشت مردم باشد که از طریق ۲ راهبرد حاصل می شود.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: یکی از راهبردها زمینه افزایش سرانه و رشد تولید ملی را فراهم می کند و راهبرد دیگر زمینه افزایش کمک های مستقیم و غیرمستقیم دولت به اقشار کم درامد را فراهم خواهد کرد.


روحانی با بیان اینکه ریشه بسیاری از سیاست های پولی نامناسب که باعث افزایش بی رویه واردات شده است در دولتی شدن بانک مرکزی و شورای اقتصاد است.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در دولت آینده زمینه استقلال بانک مرکزی را فراهم خواهم کرد.


روحانی وجود طرح های نیمه تمام در کشور را ناشی از انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی عنوان کرد و افزود: در دولت آینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی را احیاء خواهم کرد و برای بیکاری، مسکن و یارانه برنامه دقیقی تنظیم نموده ام که ارائه خواهم کرد.
وی خطاب به مردم ایران گفت: بیایید نگذارید ایرانمان ویران و بهارمان زمستان شود و در زمستان فرهنگ، سیاست و اقتصاد هستیم که بس ناجوانمردانه سرد است.


وی تأکید کرد: دولت تدبیر و امید، دولت صلح، سلام و آشتی خواهد بود. آشتی در ۳ سطح نخبگان، اساتید و مدیران لایق و بازگشت همه آنها به کار و پایان فرقه گرایی و انزوای نخبگان که نتیجه آن دولتی کارآمد خواهد بود.
روحانی با بیان اینکه پایان دادن به شکافهای نامطلوب سیاسی و پایان دادن به فضای امنیتی کشور، آشتی با جهان و دیپلماسی فعال جهت پایان دادن فشارها به ایران در دولت آتی پیگیری می شود و این سه آشتی با اجماع همه بزرگان نظام دست یافتنی خواهد بود.


وی خاطرنشان کرد: دریق است ایران که ویران شود غلام پلنگان و شیران شود.
وی خطاب به مردم گفت: همه کسانی که می توانید آینده ایران را در دست گیرید دست یاری به سوی تک تک شما دراز می کنم.

روحانی در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه آیا حضور شما در روز اول ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری نشان از حضور جدی شما در عرصه انتخابات است؟ اظهار کرد: به طور حتم بنده قصد دارم در عرصه انتخابات ریاست جمهوری به صورت جدی تا آخرین لحظه فعالیت کنم.

وی درباره اینکه آیا صحت دارد که آیت الله هاشمی در آخرین روز در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام می کند، گفت: همه چیز چند روز آینده مشخص خواهد شد.

روحانی درباره اینکه گفته است عارف وی را به عنوان یک اصلاح طلب قبول ندارد، تصریح کرد: نظر آقای عارف برای خودشان محترم است و من به نظر ایشان احترام می گذارم.

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سوال که آیا آقای هاشمی از شما حمایت می کند، گفت: از خودشان باید بپرسید.

روحانی همچنین در پاسخ به این سوال که رنگ انتخاباتی شما چه رنگی است، اظهار کرد: من رنگی را انتخاب نکرده ام، اما هودارانم رنگ بنفش را برگزیده اند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا اینقدر زود برای ثبت نام به وزارت کشور مراجعه کردید گفت: در کار خیر عجله کردن مستحب است.

وی در خصوص پرونده هسته ای ایران نیز گفت: پرونده هسته ای ایران باید از طریق دیپلماسی فعال به نتیجه برسد و در شرایط سال ۸۲ کشور را از جنگ دور کردم.
وی ادامه داد: امید فراوان دارم که با ایجاد اجماع و تلاش فعالان سیاسی پرونده هسته ای در مسیر درست قرار گیرد که مسیر درست آن فعالیت هسته ای صلح آمیز و زیر نظر آژانس است.
روحانی خاطرنشان کرد: برای بهبود اقتصاد ۲ برنامه کوتاه مدت ۳ ماهه و میان مدت ۴ ساله دارم که با ایجاد یک دوره تنفس قادر خواهیم بود کلیه بنگاه های تولیدی را رونق ببخشیم.
وی با تأکید بر اینکه خود را کاندیدای اصلاح طلب نمی دانم، اظهار کرد: در زندگی من از ابتدای انقلاب یک فرد اعتدال گرا بوده ام و با اصولگرایان و اصلاح طلبان معتدل روابط خوبی داشته ام.

بازدید کوثری و قاضی سراج از محل ثبت نام نامزدهای ریاست جمهوری/کوثری: نصب دوربین در ۶۰ هزار صندوق امکان پذیر نیست


دقایقی پیش ˝اسماعیل کوثری˝ و قاضی سراج از اعضای هیات اجرایی مرکزی انتخابات با حضور در محل ثبت نام داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از چگونگی روند ثبت نام داوطلبان بازدید کردند.
در نخستین روزثبت نام از نامزدهای ریاست جمهوری، " اسماعیل کوثری" عضو هیات اجرایی مرکزی پس از بازدید از مراحل ثبت نام در جمع خبرنگاران، گفت: یک کار روتین و دقیقی در حال انجام است و در همین ساعات اولیه اولین روز ثبت نام چند کاندیدا ثبت نام کردند که باید گفت کارها روی نظم و یک روال قانونی جلو می رود و تا این لحظه با هیچگونه مشکلی مواجه نشده ایم.

وی افزود: مسئولین برگزاری انتخابات وزارت کشور با تجربه بالایی که دارند توانسته اند اقدامات لازم را در جهت برگزاری یک انتخابات خوب و منظم تدارک ببینند.

عضو هیات اجرایی مرکزی در پاسخ به سوال خبرنگاری با توجه به دیدار روز گذشته دست اندرکاران انتخاباتی با مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر اجرای انتخابات در چارچوب قانون چه تمهیداتی اندیشیده اید افزود: دقیقاً ایشان شاخص هایی را به صورت مشخص و واضح بیان کردند و ما نیز آن شاخص ها و ویژگی ها را محور برنامه ها و دستور کاری خود قرار دادیم.

وی گفت: تا ۵ روز کاندیداها فرصت دارند که در وزارت کشور حاضر شده و ثبت نام کنند و بعد از این ۵ روز هم شورای نگهبان ۵ روز فرصت دارد که پرونده های آنان را بررسی و با ملاک های رجل سیاسی و مذهبی تطبیق دهد تا در نهایت به بهترین نحو انتخابات برگزار شده و کاندیدای اصلح انتخاب شود.

کوثری همچنین در واکنش به پیشنهاد برخی از کاندیداها مبنی بر نصب دوربین در شعب اخذ رای، گفت: این کار در ۶۰ هزار صندوق رای شدنی نیست اما کاندیداها می توانند در هر شعبه اخذ رای یک نماینده داشته باشند.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا در مراحل ثبت نام نیز کاندیداها می توانند نماینده داشته باشند گفت: در زمان ثبت نام لزومی ندارد که کاندیداها نماینده داشته باشند و تنها در روز انتخابات نماینده کاندیداهای تایید صلاحیت شده می توانند در هر شعبه اخذ رای حضور داشته باشند.

در این بازدید قاضی سراج به نمایندگی از دادستان کل کشور نیز اسماعیل کوثری را همراهی می کند.

حسن روحانی هم در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

" حسن روحانی" عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام روز سه شنبه در اولین روز ثبت نام از کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در وزارت کشور ثبت نام کرد.

روحانی را علی یونسی وزیر اطلاعات دولت اصلاحات و سیدرضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز تهران در ستاد انتخابات کشور همراهی می کنند.

حسن روحانی متولد ۲۱ آبان ۱۳۲۷ در شهر سرخه است. وی نماینده مجلس خبرگان رهبری از سال ۱۳۷۸، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از سال ۱۳۷۰، عضو شورای عالی امنیت ملی از سال ۱۳۶۸ [و رییس مرکز تحقیقات استراتژیک از سال ۱۳۷۱ است.

روحانی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در دوره چهارم و دوره پنجم و دبیر شورای عالی امنیت ملی از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴ بوده است. او در این سمت، رئیس تیم هسته ای و مذاکره کننده ارشد ایران با سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و بریتانیا در مورد برنامه هسته ای ایران بود.

در ۲۲ فروردین ۹۲، حسن روحانی با شعار « دولت تدبیر و امید» برای انتخابات ریاست جمهوری رسماً اعلام کاندیداتوری کرد.

صولت مرتضوی: کسانی که شرایط لازم برای ریاست جمهوری را ندارند، نیایند

  " صولت مرتضوی" دبیر ستاد انتخابات کشور روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه زمان ثبت نام از نامزدهای ریاست جمهوری ۵ روزه است از داوطلبان خواست، کسانی که شرایط لازم برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری را ندارند، برای ثبت نام به وزارت کشور مراجعه نکنند.
مرتضوی با بیان اینکه از امروز ساعت ۸ صبح ثبت نام از داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده است، گفت: وزیر کشور دستور شروع ثبت نام و تشکیل هیات اجرایی را صادر کرد و در تمامی استان ها در همان لحظات اولیه فرمانداران و بخشداران اعلام حضور کردند و فرایند انتخابات نیز آغاز شد.

دبیر ستاد انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری با اعلام اینکه از ثبت نام کنندگان و داوطلبان شرکت در انتخابات ریاست جمهوری که شرایط ثبت نام را ندارند در خواست می کنم برای ثبت نام مراجعه نکنند، تصریح کرد: تا زمانیکه داوطلبان در وزات کشور حضور داشته باشند ثبت نام از آنها انجام می شود اما زمان تعیین شده برای ثبت نام از ۸ صبح تا ۶ بعداز ظهر پیش بینی شده است.

دبیر هیات اجرایی مرکزی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه نقش فرمانداران و بخشداران در انتخابات ریاست جمهوری چیست گفت: به منظور تشکیل هیات های اجرایی و تعیین منحل شعب اخذ رای و انتخاب اعضای شعب آموزش عوامل اجرایی و نهایتاً اعلام آگهی های مختلف و رای گیری از مردم به عهده فرمانداران و بخشداران است.

مرتضوی در پاسخ به این سوال که آیا زمان ثبت نام تمدید می شود گفت: ما تدارکاتی ترتیب داده ایم که همزمان می توانیم از ۴۰ تا ۵۰ نفر ثبت نام کنیم بنابراین نیازی به تمدید زمان ثبت نام نیست اما اگر آنقدر کاندیداها زیاد بودند که نتوانستیم در موعد مقرر ثبت نام کنیم ممکن است زمان ثبت نام تمدید شود که این امر بعید است.

واعظ زاده: تورم، اشتغال و تولید مهمترین برنامه های دولت من است

صادق واعظ زاده روز سه شنبه پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران، گفت: مشکلات عظیمی در حال حاضر پیش پای مردم است که باید با کمک نخبگان و شخصیت های برجسته که در کشور فراوان وجود دارند برداشته شود.

وی با بیان اینکه با شعار پیشرفت و عدالت برای هر ایرانی در انتخابات حضور یافته است بیان کرد: علت حضور من پیشنهاد و اصرار گروهی از دانشمندان برجسته و مدیران سیاسی و اجرایی سال های گذشته اند.

عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: کشور در شرایط آشوب نمی تواند به پیشرفت نایل شود و در این شرایط باید فردی در عرصه انتخابات حضور یابد که سوابق باندی نداشته باشد و در عین حال بتواند افراد و گروه های صالح را به همگرایی و همیاری ملی برساند.

واعظ زاده با بیان اینکه سرعت پیشرفت در کشور کند است، گفت: برای حل مشکل بیکاری و حذف تورم برنامه اساسی دارم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: جمعیت جوان خواسته های جدید یافته که نیاز به ظرفیت ها و بسترهای جدید دارد و در دولت آینده با به میدان آوردن نیروهای جدید در کنار نیروهای با تجربه موجود پیشرفت و عدالت را برای هر ایرانی به ارمغان خواهم آورد.

سعیدی کیا در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

محمد سعیدی کیا وزیر سابق احمدی نژاد در اولین روز ثبت نام از کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برای نام نویسی در این انتخابات وارد وزارت کشور شد.

محمد سعیدی کیا متولد ۱۳۲۵ از اصفهان، دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشتهٔ راه و ساختمان از دانشگاه امیر کبیر تهران است.

وی که در سال ۸۴ توسط احمدی نژاد برای تصدی وزارت مسکن و شهرسازی انتخاب شد ؛ پیش از آن نیز وزیر راه و ترابری دولت موسوی و هاشمی از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۲ بوده است. همچنین سعیدی کیا وزارت جهادسازندگی دولت خاتمی را از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ نیز در کارنامه خود دارد.

سعید ی کیا در اولین نشست خبری خود که بطور رسمی اعلام کاندیداتوری کرد، آرامش و انسجام ملی، همکاری جهانی در دولت انقلاب اسلامی را شعار انتخاباتی خود عنوان کرد و گفت: خط مشی های دولت من عبارتند از نیاز دولت به همه افراد و صنوف و ظرفیت های کشور و این که ایران برای خدمت رسانی هیچکس تنگ نیست، اساس اداره کشور بر اساسی که انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران آن را تعریف کرده است قرار دارد. منطق دولت حضور محترم و موثر در همه صحنه های بین المللی براساس عزت، حکمت و مصلحت است. دولت براساس اسناد بالادستی نظام عمل می کند و قانون مداری را مدنظر دارد، استفاده از همه ظرفیت های علمی و کارشناسی کشور، بسترسازی برای حضور مردم در فعالیت های اجتماعی، اقتصادی وسیاسی، برقراری امنیت برای کارآفرینان، کاهش وابستگی بودجه به نفت، پیشرفت کشور بر اساس الگوی اسلامی- ایرانی و استفاده از نقاط قوت دولت های قبلی.

لنکرانی: انتخابات آتی چندقطبی است/ طرح فراموش شده تحول اقتصادی با جدیت پیگیری می شود

  کامران باقری لنکرانی روز سه شنبه ضمن حضور در ستاد انتخابات کشور برای ثبت نام در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران، گفت: فضای فعلی کشور نشان دهنده آن است که سلایق مختلفی وجود دارند که قصد دارند در این انتخابات حضور داشته باشند بنابراین انتخابات آینده دوقطبی نخواهد بود بلکه چندقطبی بوده و این مردم هستند که براساس سلیقه خود رییس جمهور آینده را انتخاب خواهند کرد.

باقری لنکرانی درباره برنامه های عملیاتی خود برای جذب و تزریق سرمایه، گفت: مهمترین وظیفه ای که در دولت آتی برای خود قائل هستم تشکیل یک شبکه نخبگانی است که سرمایه اصلی دولت یازدهم خواهد بود.

وی عنوان کرد: توجه به معیشت مردم ضعیف یکی از مهمترین برنامه های من در دولت آتی است ضمن آنکه بحث اصلاح اقتصادی کشور و آنچه که در غالب طرح تحول اقتصادی در دولت فعلی پیگیری شد خواهد بود.

وی با بیان اینکه متأسفانه اجرای این طرح در نیمه های راه به فراموشی سپرده شد، اظهار کرد: اجرای طرح تحول اقتصادی به صورت بنیادین در دولت آتی پیگیری می شود.

باقری لنکرانی خاطرنشان کرد: اصلاح سیستم بانکی با توجه به زمینه های فساد در بخش دولتی از دیگر برنامه های من در دولت آتی خواهد بود.

لنکرانی افزود: انضباط دولت در زمینه های مالی، نحوه مدیریت نقدینگی و نحوه مخارج سه رکن اساسی اقتصادی در دولت یازدهم خواهد بود.

باقری لنکرانی با بیان اینکه موضوع تأمین سرمایه تولید از اهمیت بالایی برخوردار است اظهار کرد: با تحول در نظام بانکی نرخ سود بانکی به ارقام قابل تحمل تر برای بخش تولید بدل خواهد شد.

وی با بیان اینکه مهمترین رکن دولت یازدهم امید آفرینی برای حل مشکلات کشور خواهد بود، به کار و تلاش مبتنی بر خلاقیت و آینده پیش رو نیازمند هستیم.

وی افزود: فضای دولت یازدهم فضای کار و تلاش براساس خلاقیت و ایمان است که در آن آرامش دنبال خواهد شد.

این وزیر کابینه نهم با بیان این که امید است دولت یازدهم بتواند نمادی برای حرکت مومنانه برای حل مشکلات کشور باشد، یادآور شد: برنامه هایی در امور مختلف در حدود ۱۷۰ بند برای اجرای امور کشور تهیه کرده ایم که این روزها رونمایی می شود.

وی در رابطه با حضور هاشمی در انتخابات پیش رو، گفت: من فکر می کنم، کشور جوان ایران به فکرهای جوان و تلاش بیشتر احتیاج دارد تا این که بخواهیم به گذشته برگردیم.

کامران باقری لنکرانی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

به گزارش خبرنگار سیاسی پانا، کامران باقری لنکرانی به همراه قاضی زاده سخنگوی جبهه پایداری، مسعود میر کاظمی رییس کمیسیون انرژی مجلس، صادق محصولی، حجت الاسلام نبویان و آیت الله رجبی امروز با حضور در محل وزارت کشور برای تصدی سمت ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

وی وزیر بهداشت در دولت نهم بوده و در حال حاضر به عنوان نامزد ریاست جمهوری از سوی جبهه پایداری حمایت می شود.

ثبت نام صادق واعظ زاده برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری

  صادق واعظ زاده معاون پیشین رییس جمهور، در نخستین دقایق آغاز ثبت نام از کاندیداهای ریاست جمهوری، در ستاد انتخابات کشور حضور یافت و با ثبت نام در این انتخابات، نخستین کاندیدای رسمی و سرشناس انتخابات ریاست جمهوری یازدهم لقب گرفت.

واعظ زاده را محمد رحمتی وزیر سابق راه و ترابری همراهی می کند.

واعظ زاده که متول ۱۳۳۸ مشهد است در حال حاضر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت است.

واعظ زاده تحصیلات ابتدایی و متوسطه را با جهش تحصیلی در این شهر گذراند و در سال ۱۳۵۵ در رشته مهندسی برق در دانشگاه علم و صنعت ایران پذیرفته شد. در دوران تحصیل در فعالیت های دانشجویی اسلامی، قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی حضوری فعال داشت.

این نامزد ریاست جمهوری درجه لیسانس خود را در سال ۱۳۶۴ دریافت کرد و پس از قبولی در امتحانات سراسری اعزام دانشجو به خارج، درجه فوق لیسانس و دکتری مهندسی برق را از دانشگاه کوئین کانادا به ترتیب در سال های ۱۳۷۲ و ۱۳۷۶ اخذ کرد و به عنوان استادیار در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگا تهران مشغول بکار شد. وی در سال ۱۳۸۰ به رتبه دانشیاری و در سال ۱۳۸۴ به رتبه استادی ارتقاء یافت.

وی در دهه ۶۰ عضو دانشجویی ستاد انقلاب فرهنگی و سپس منتخب جهاد دانشگاهی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس شورای مرکزی جهاد دانشگاهی، عضو شورای عالی برنامه ریزی در وزارت فرهنگ و آموزش عالی و معاون دانشجویی این وزارت بوده است. همچنین از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۱ مشاور برنامه ریزی و توسعه وزیر فرهنگ و آموزش عالی و از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۴عضو هیأت امنای جهاد دانشگاهی بوده است. از سال ۱۳۸۱ نیز به عنوان عضو حقیقی مجدداً به عضویت شورای عالی انقلاب فرهنگی درآمد.

واعظ زاده از سال ۱۳۸۰ رئیس هیئت نظارت و ارزیابی فرهنگی و عملی این شوراست و ارزیابی های کلان علمی، آموزشی و فرهنگی کشور را سرپرستی می کند.

وی در سال ۱۳۷۷ آزمایشگاه پژوهشی سیستم های حرکت پیشرفته را تاسیس و تاکنون سرپرستی کرده است. کنترل پیشرفته ماشین های الکتریکی با پردازشگرهای پرقدرت DPS برای اولین بار در کشور در این آزمایشگاه پیاده سازی شد.

واعظ زاده عضو ارشد انجمن بین المللی مهندسین برق و الکترونیک (IEEE) ، عضو هیئت سردبیری سه نشریه عملی بین المللی و دو نشریه علمی پژوهشی داخلی است و در کمیته راهبردی و علمی کنفرانس های متعدد بین المللی در زمینه تخصصی خود عضویت داشته و دارد و نشست های مربوط را اداره کرده است.

آغاز ثبت نام از نامزدهای ریاست جمهوری/توصیه وزیر کشور به نامزدها

  مصطفی محمد نجار صبح روزسه شنبه در مراسم آغاز انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری، گفت: مطابق برنامه زمانبندی دستور شروع انتخابات از طریق سامانه جامع انتخابات به فرمانداران و استانداران آغاز شد و فرماندارن و بخشداران نیز اعلام وصول را با امضای دیجیتال بر سامانه هوشمند آغاز خواهند کرد.

وی مدارک لازم برای شرکت در انتخابات را اصل شناسنامه، فتوکپی همه صفحات آن به علاوه ۱۲ قطعه عکس ۶*۴ اعلام کرد و افزود: ظرف مدت سه روز ستادهای انتخاباتی شکل خواهند گرفت و ثبت نام تا تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۹۲ ادامه خواهد یافت که به صورت ۵ روز قابل تمدید است.

وزیر کشور از داوطلبان خواست کار ثبت نام را به روزهای پانانی واگذار نکنند و افزود: با پایان گرفتن کار بررسی صلاحیت نامزدها و انتشار اسامی تبلیغات آغاز و تا ۲۴ ساعت قبل از برگزاری انتخابات ادامه خواهد داشت.

وی خاطرمشان کرد: تا رسیدن به زمان آغاز انتخابات همه باید همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند به قانون مطیع باشند و از تخریب دیگران خودداری کنند.

محمدنجار درباره نتایج ثبت نام شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز گفت: چهارمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا به اتمام رسیده و کار رسیدگی به صلاحیت داوطلبان پایان یافته که تا تاریخ ۱۹ اردیبهشت صورت جلسات آن به استان ها و بخش ها اعلام می شود.

همچنین وزیر کشور در این مراسم در تماسی ویدئو کنفرانسی با استان های آذربایجان غربی، گیلان و قائن به طور مستقیم در جریان آغاز ثبت نام یازدهمین دوره ریاست جمهوری قرار گرفت.

طبق جدول زمان بندی انتخابات، ثبت نام از داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری از امروز (۱۷ اردیبهشت) تا روز شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری به مدت ۵ روز از ساعت ۸ الی ۱۸ در محل وزارت کشور انجام می پذیرد.

افرادی که واجد شرایط ثبت نام هستند طبق قانون اساسی باید رجال مذهبی و سیاسی باشند. رجال مذهبی و سیاسی موضوع اصل ۱۱۵ قانون اساسی و ماده ۳۵ قانون انتخابات ریاست جمهوری باید واجد شرایط، « ایرانی الاصل بودن » ، « داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران » ، « مدبر و مدیر بودن » ، « داشتن حسن سابقه و امانت و تقوی» و « مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور» باشند.

بر اساس اعلام وزارت کشور، افراد واجد شرایط شخصا یا از طریق معرفی نماینده تام الاختیار می توانند برای اعلام داوطلبی و تکمیل فرم پرسشنامه با همراه داشتن اصل شناسنامه و چهار برگ تصویر تمامی صفحات آن و ۱۲ قطعه عکس ۴*۶ جدید که در سال جاری گرفته باشند، به ستاد انتخابات کشور واقع در میدان فاطمی، ابتدای خیابان شهید گمنام، تالار بزرگ کشور مراجعه فرمایند.

بر اساس این جدول کاری، هیات های اجرایی انتخابات از هفدهم تا پایان روز نوزدهم اردیبهشت در سراسر کشور تشکیل می شوند.

رسیدگی به صلاحیت داوطلبان نامزدی انتخابات در شورای نگهبان قانون اساسی از ۲۲ اردیبهشت آغاز می شود و به مدت پنج روز تا پایان روز بیست و ششم این ماه ادامه خواهد یافت.

بنا بر اعلام مسئولان ذیربط در وزارت کشور، از ۲۷ تا ۳۱ اردیبهشت، شورای نگهبان به اعتراض احتمالی داوطلبان احراز صلاحیت نشده مجددا رسیدگی می کند.

وزارت کشور نیز اول تا پایان روز دوم خرداد، اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری را اعلام می کند.

مدت تبلیغات انتخاباتی نیز از صبح روز سوم تا پایان روز بیست و دوم خرداد به مدت ۲۰ روزتعیین شده و تبلیغات انتخاباتی نامزدها در روز ۲۳ خرداد ممنوع است.

اخذ رای مردم برای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات چهارمین دوره شورهای اسلامی شهر و روستا از صبح روز ۲۴ خرداد آغاز می شود.