محمد باقر ذوالقدر رئیس ستاد انتخابات جبهه مردمی انقلاب اسلامی عصر امروز (پنجشنبه 17 فروردین ماه) در دومین مجمع ملی جبهه متبوعش گفت: جبهه مردمی براساس یک ضرورت تاریخی در این مقطع از حیات انقلاب اسلامی شکل گرفته که اگر ما به این کار مبادرت نمی‌کردیم دیگران نیز بهتر از ما این کار را انجام می‌دادند.

وی افزود: ضرورت این مرحله از حیات انقلاب در وحدت و انسجام نیروهای انقلابی برای دفاع از اصل و حفظ دستاوردهای انقلاب و نظام است.

ذوالقدر ادامه داد: کشور ما با تهدیدات جدی مواجه است هیچ کشوری که از ساخت درونی قدرتمند و مقتدر برخوردار باشد و مردم از آن دفاع کنند از تهدیدات نظامی آسیب نمی‌بیند آسیب جدی زمانی است که کشور از درون دچار مشکل می‌شود که ما امروز دچار آن هستیم.

رئیس ستاد انتخابات جبهه مردمی انقلاب اسلامی با اشاره به برخی مشکلات داخلی کشور اظهار داشت: انباشت مشکلات از اقتصادی گرفته تا اجتماعی و سیاسی و فرهنگی که حاصل تهدیدات دشمن و البته ضعف‌های خودی است از جمله مشکلات داخلی است.

ذوالقدر خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب 10 سال شعار سال را به طور مستقیم بوحه مسائل اقتصادی، و دو سال گذشته هم به بحث اقتصاد مقاومتی اختصاص داده‌اند اما شاهد آن هستیم که روز به روز مشکلات اقتصادی بیشتر می‌شود.

وی تصریح کرد: امروز بسیاری از بانکها از دید کارشناسان اقتصادی در معرض ورشکستگی هستند که این موضوع می‌تواند به بقیه بخشها هم سرایت کند. مشکلات اقتصادی می‌تواند زمینه‌ساز سایر مشکلات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و حتی بحرانهای امنیتی نظیر آنچه در دوره دوم دولت سازندگی با آن مواجه بودیم بشود این خطری است که ما باید نگران آن باشیم.

ذوالقدر مسئله وجود رویکرد دوگانه در اداره کشور را یکی دیگر از مشکلات حال حاضر کشور دانست و خاطرنشان کرد: یکی از مسائل کمرنگ شدن مبانی و روحیه انقلابی در اداره کشور است یک جریان تلاش گسترده‌ای انجام می‌دهد تا نظام را از هویت و محتوای انقلابی خودش خالی و ایران را به کشوری تحت سلطه غرب تبدیل کند. این نگاه در درون دستگاه‌های حاکمیتی نفوذ کرده و می‌خواهد کشور ما را از مبانی داخلی خودش دور کند.

رئیس ستاد انتخابات جبهه مردمی انقلاب اسلامی با اشاره به موضوع برجام گفت: دشمن در برجام 1 می‌خواست ما از صنعت هسته‌ای فاصله بگیریم و در برجام 2 می‌خواست مانع دستیابی ما به توانمندی‌های موشکی بشود همچنین آنها با تحمیل برجام 3 می‌خواستند با مطرح کردن موضوع مبارزه با تروریسم کشور ما دست از حمایت جبهه مقاومت بردارد.

ذوالقدر ادامه داد: دشمن در ادامه این روند می‌خواست در برجام 4 با مطرح کردن مسائل حقوق بشری ما دست از اسلام برداریم و در برجام 5 هم رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخته و تحت نظام امنیتی به رهبری عربستان در منطقه قرار بگیریم که با هوشمندی مقام معظم رهبری این طرح دشمن ناکام ماند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روند شکل‌گیری و اقدامات جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی اظهار داشت: در شرایطی که جبهه مقابل یک جبهه متحد است، ما در داخل کشور دچار اختلافات داخلی و پراکندگی هستیم و همچنین فاقد یک ظرفیت مردمی و اجتماعی و انقلابی برای مواجهه با جریان ضدانقلاب هستیم.

ذوالقدر ادامه داد: اگر امروز علیرغم تاکیدات رهبر انقلاب دولت اقدامی نمی‌کند به دلیل تفاوت نگاه آنها با رهبری است.

وی وحدت و انسجام بین نیروهای انقلاب را اولین گام برای برون‌رفت از مشکلات دانست و خاطرنشان کرد: جبهه مردمی کسانی هستند که نگرانند توده‌های مردم علیرغم تاکیدات حضرت امام به فراموشی سپرده شوند و روحیه انقلابی در بین مسئولان کمرنگ شده و اشرافیگری بر آنها غلبه کند.

ذوالقدر در ادامه اظهار داشت: بر همین اساس 10 نفر به عنوان هیئت موسس جبهه مردمی همت کرده و آغازگر این حرکت بودند. این جبهه در پنجم دی‌ماه 95 با حمایت 550 نفر از شخصیت‌ها اعلام موجودیت کرد که پس از آن موج حمایت از این جبهه آغاز شد.

وی افزود: هم اکنون ما 31 دفتر استانی، و 450 دفتر در شهرستانها تاسیس کرده‌ایم و در 27 قشر هم کمیته‌هایی تاسیس شده است.

ذوالقدر خاطرنشان کرد: اولین مجمع ملی جبهه ما در پنجم اسفندماه سال گذشته متشکل از نمایندگان مجامع، تشکیل شد که در حقیقت این مجمع پارلمان نیروهای انقلاب اسلامی است.

وی یادآور شد: در مجمع قبلی 7 بار رای‌گیری صورت گرفت و 30 نفر به عنوان شورای مرکزی انتخاب شدند همچنین در آن مجمع 3 هزار نفر متشکل از 1900 نفر از شهرستانها، 900 نفر از نمایندگان اقشار مختلف و 200 نفر از حامیان اولیه جبهه حضور داشتند که امروز نیز حضور دارند.

ذوالقدر ادامه داد: هیئت امناء هیئت نظارت و هیئت مشورتی هم براساس اساسنامه تشکیل خواهند شد ضمن آنکه تصمیم‌گیری در این جبهه از پایین به بالا بوده و شیوه آن هم مشارکتی است.

رئیس ستاد انتخابات جبهه مردمی انقلاب اسلامی با بیان اینکه ما تلاش داریم تا یک دولت انقلابی و کارآمد را تشکیل دهیم گفت: جبهه مردمی می‌خواهد علاوه بر معرفی کاندیدا تیم همراه او را هم معرفی کند و شما باید پس از تشکیل دولت هم با هدایتهای خود آن را حمایت کرده و آنجایی که دچار انحراف می‌شود به او هشدار دهید. لازم به ذکر است ما بعد از انتخابات هم مجمع خواهیم داشت و چه‌بسا رئیس جمهور در آن حاضر شده و گزارش دهد.

ذوالقدر گفت: شما امروز به شورای مرکزی تنفیذ اختیار می‌کنید و روند انتخاب کاندیدای نهایی را طی کند. دولت موجود مسئول اختلاف آراء در بین نیروهای انقلاب است و ما باید حتما به کاندیدای واحد برسیم و این باید از مطالبات شما باشد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در جبهه مردمی انقلاب برای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: ما برای پیروزی در انتخابات به 20 میلیون رای نیازمندیم که البته اگر فضا دو قطبی شود نیازمند 25 میلیون رای خوهیم بود که این موضوع دور از انتظار نیست در سال 84 هم سبد رای نیروهای انقلابی 25 میلیون رای داشت.

رئیس ستاد انتخابات جبهه مردمی انقلاب اسلامی ادامه داد: اولین گام برای این موضوع ارتباط با مردم است مسئله بعدی توجه به تبلیغات است که نباید به شیوه‌های سنتی صورت بگیرد و شما باید رسانه‌های محلی را بسیج کرده و پای کار بیاورید البته استفاده از ظرفیت فضای مجازی هم موضوع مهمی است که باید به آن پرداخته شود.

ذوالقدر درباره تشکیل ستاد انتخاباتی توسط نامزدها هم گفت: ما مخالفتی با این کار نداریم و هر کاندیدا می‌تواند ستاد بزند و آن را فعال کند البته این موضوع باید با هماهنگی جبهه مردمی باشد.

وی در پایان درباره انتخابات شوراها تصریح کرد: جبهه مردمی حتما در انتخابات شوراها نظر خواهد داشت زیرا تمرکز اصلی جناح اصلاحات بر روی انخابات شوراها و آنها رئیس جمهور خود آقای روحانی را انتخاب کردند لذا شما هم سعی کنید در شهرستانها به لیست واحد برسید.