شایسته سالاری تنها راه مقابله با فساد اداری است
عضو جامعهی روحانیت مبارز وحدت شکنی را حاصل هوای نفس دانست و گفت: تأکید بر وحدت شیعیان و اهل تسنن از آموزههای اسلام است.
به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، حجت الاسلام ابوترابی، صبح امروز، در جمع روحانیون و طلاب حوزه علمیه بندرعباس با اشاره به نقش بی بدیل انبیاء در ایجاد تحولات اجتماعی اظهارداشت: بر اساس آموزه های قرآن پیامبران اسلام نه تنها با سخن بلکه در زندگی و سلوک اجتماعی مبشر و منذر بوده اند و رفتار آنها جامعه را امیدوار به رحمت خدای متعال کرده است.
حجت الاسلام ابوترابی با اشاره به اینکه انبیاء الهی بیم و امید را در بالاترین سطح مورد توجه قرار می داده اند، افزود: بنابراین انبیاء الهی در سخت ترین شرایط زندگی هیچگاه از یاد خدا غافل نشده اند.
وی گفت: روحانیون و همه کسانی که در صدد ادامه راه آنها هستند، باید به سلاح تحصیل دانش و تهذیب نفس مجهز شوند.
عضو هیئت عالی حل اختلاف قوا با بیان اینکه قرآن انذار و تبشیر را کنار هم قرار داده است، اظهارداشت: انبیاء برای سامان دادن به حکومت و نظام سیاسی مأموریت یافته اند.
وی با تأکید بر اینکه مهمترین وظیفه پیامبران در نظام سیاسی رفع اختلاف و حفظ وحدت بوده است، اضافه کرد: این دقیقا راهی است که ما باید در جامعه بپیماییم و در واقع آنجا که معارف قرآن پیاده شود، بالاترین سطح وحدت ایجاد می شود.
عضو جامعه روحانیت مبارز وحدت شکنی را حاصل هوای نفس دانست و گفت: تأکید بر وحدت شیعیان و اهل تسنن از آموزه های اسلام است.
وی با تأکید بر حفظ وحدت در جامعه یادآور شد: بنده معتقدم رشد علمی؛ اخلاقی و فکر در جامعه اسلامی در گرو تقویت علمی و اخلاقی و استحکام حوزه های علمیه است زیرا انقلاب اسلامی ایران از دل این نهاد جوشیده است.
ابوترابی با اشاره به اینکه رشد و توسعه علمی و فرهنگی، ارتقاء سرمایه های اجتماعی و تبدیل شدن ایران به یک کشور مقتدر از دستاوردهای مدیریت دینی است، ادامه داد: باید با بهره گیری از اصول و مبانی مدیریت مبتنی بر اخلاق و علم و با شعار پاک باش و خدمتگذار در بالاترین سطح ممکن خدمت کنیم و جامعه را به یک جامعه ی دینی مرفه تبدیل کنیم.
وی با بیان اینکه نباید در یک نظام اسلامی فقر و ناامنی باشد به سرمایه های اقتصادی استان هرمزگان اشاره کرد و افزود: مزیت دسترسی به آبهای آزاد می تواند اقتصاد این منطقه را متحول کند.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر مدیریت مبتنی بر عقلانیت، علم، اخلاق و شایسته سالاری اظهارداشت: باید تلاش کنیم تا گفتمان نظام را به گفتمان دستگاه اجرایی تبدیل کنیم و در این راه از تمام ضرفیت ها و سرمایه ها بهره ببریم.
ابوترابی در خصوص این سؤال که اصول گرایان چگونه در انتخابات به وحدت خواهند رسید، خاطرنشان کرد: اجماع کامل بستگی دارد به اینکه با چه عرصه ای در انتخابات روبرو باشیم، اگر با عرصه رقابتی سخت مواجه شویم راه برای رسیدن به اجماع کامل اصول گرایان فراهم می شود؛ اما اگر سطح رقابت متفاوت باشد، باید به گونه ای دیگر عمل کرد.
وی ملاک نظر جامعتین را درباره انتخابات خلق حماسه سیاسی، مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح دانست.
عضو هیئت حل اختلاف قوا در خصوص گفتمان مطلوب دستگاه اجرایی اشاره کرد: تجربه حضور بنده در مجلس و آشنایی با جریانات سیاسی انقلاب از اواسط دهه ی ۴۰ نشان داده است که گفتمان دولت و نظام در عرصه های فرهنگ، سیاست، اقتصاد و مدیریت باید واحد باشد.
وی همچنین همدلی، تفاهم و هماهنگی بین قوا را ضروری دانست و با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب گفت: نباید هیچ تصمیمی بدون پشتوانه ی کارشناسی و علمی اتخاذ شود و این مسئله باید به سیاست قطعی دستگاه اجرایی بدل شود.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، با تأکید بر مدیریت مبتنی بر اخلاق و تقوا در همه ی عرصه ها تصریح کرد: بی انضباطی مالی، کسری بودجه، افزایش نرخ تورم و نقدینگی، افزایش دارایی های خارجی بانک مرکزی، اقتصاد تک محصولی مبتنی بر نفت و بزرگ شدن دولت از عوامل بوجود آورنده ی فعلی اقتصادی است.
وی در توضیح این موارد اضافه کرد: متأسفانه افزایش نقدینگی به سمت تولید پیش نرفته است و در نتیجه رکود تورمی را رقم زده است.
ابوترابی با انتقاد از سیاست های بانک مرکزی گفت: با اصلاح بودجه می توان وابستگی هزینه های جاری دولت به درآمدهای نفتی را کاهش داد و درآمد حاصل از فروش نفت و گاز را به صندوق توسعه ی ملی منتقل کرد.
وی اقتصاد برتر را مبتنی بر نوآوری علمی دانست و از اقتصاد مبتنی بر مواهب الهی انتقاد کرد.
نائب رئیس مجلس با تأکید بر شایسته سالاری به عنوان یکی از راه بردهای دستگاه اجرایی گفت: اگر اراده ی دولت بر شایسته سالاری صادقانه باشد مجلس قطعاً با دولت همراهی خواهد کرد.
وی با اشاره به بیانات رهبری، مبنی بر لزوم توجه به شایسته سالاری و پرهیز از انتصابات سیاسی، تصریح کرد، اگر این اتفاق بیفتد، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
وی شایسته سالاری را راه کار اصلی برای مبارزه با فساد اداری دانست و اظهارداشت: هر قدر افراد شایسته و پاکدست و معتقد به عدالت را در مسئولیت های کلیدی قرار دهیم، فساد اداری کاهش می یابد.
عضو جامعه روحانیت مبارز، همچنین با اشاره به لزوم متناسب شدن دولت با وظایف حاکمیتی اش، دخالت دولت در عرصه های تصدی گری را زمینه ساز فساد دانست و بر ضرورت شکل گیری دولت الکترونیک تأکید کرد.
ابوترابی ارتقاء وحدت، افزایش اقتدار سیاسی و اقتصادی، افزایش سطح رضایت عمومی، دیپلماسی فعال در عرصه ی جهانی و به چالش کشیدن گفتمان یک جانبه ی آمریکا را از عوامل افزایش سطح کارآمدی و استحکام نظام دانست.
همچنین این نشست پرسش و پاسخ، با حضور ابوترابی در جمع علمای اهل تسنن و گفتگو با آنها پایان پذیرفت.
ارسال نظر