حسینی:دولت علاقهای به پاسخگویی ندارد/الآن وقت ارائه کارنامه است
وزیر اسبق ارشاد با بیان اینکه دولت روحانی و اصلاحطلبان علاقمند به پاسخگویی و مناظره نیستند، تصریح کرد: همین آقایان با ادعای آزادی بیان طرح دوفوریتی برخورد با سؤالکنندگان در سخنرانیها را مطرح کردند.
سیدمحمد حسینی عصر امروز در نشست با دانشجویان دانشگاه تبریز که بههمت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز در تالار استاد شهریار دانشگاه برگزار شد، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در زمینه اهمیت موضوع فرهنگ در کشور، اظهار داشت: رهبری تأکید داشتند که اگر اقتصاد اکنون اولویت ماست، فرهنگ در درازمدت اولویت نخست ماست.
وی با بیان اینکه "در دولت یازدهم شاهد رخوت و رکود در حوزه فرهنگ هستیم"، افزود: باید بدانیم که اگر میدان را خالی کنیم غربیها این خلأ را پر میکنند و باید بهروی فرهنگ ایرانی و اسلامی بیش از پیش تأکید کرد.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی عملکرد دولت در حوزه سینما و فیلمسازی را بهعنوان مثال یادآور شد و گفت: فیلمهای خنثی، بیخاصیت و بلکه منفی با موضوعات خیانت و عشقهای مثلثی و بحران و... ساخته میشود که بالاخره آثار منفی خود را در قالب آسیبهای اجتماعی میگذارد.
حسینی دولت یازدهم را کابینه خسته دانست و گفت: این وزرا آنچنان که باید و شاید، توان لازم برای اقدام و عمل را ندارند، 38 سال از پیروزی انقلاب گذشته است، وزرایی داریم که از ابتدای انقلاب وزیر بودند، باید جای خود را به نیروهای جدید و خلاق بدهند چون حرف جدیدی برای گفتن ندارند.
وی با اشاره به اینکه در این چهار سال دولت یازدهم، نقشه مهندسی فرهنگی کشور به بایگانی رفته است، ابراز داشت: شورای عالی سینما را که تشکیل دادیم تا با توجه به اهمیت اثرگذاری فیلمها در اجتماع با ریاست رئیس جمهور و حضور سینماگران برگزار شود که مصوبه این شورا بهعنوان مصوبه هیئت دولت محسوب شده و بهسرعت به نتیجه میرسید ولی در این دولت در دو سال اول، امروز و فردا کردند و در سال سوم دولت بهکلی تعطیل کردند تا نیازی به بهانه آوردن و امروز و فردا کردن نباشد.
عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب ادامه داد: در بسیاری از حوزههای فرهنگی و حتی سایر حوزهها شاهد تعدیل و سپس تعطیلی بودیم که نتایج آن را در اجتماع شاهد هستیم.
وی افزود: بسیاری از فیلمهای امسال فجر سر و ته نداشت و بدون محتوا بود که حتی در بخش سودای سیمرغ مورد بررسی و داوری قرار میگیرد ولی فیلمی مثل «امپراتور جهنم» را که در مورد مسائل تکفیری و پشت صحنه آن است کنار گذاشته فیلمهای بیخاصیت را داوری کردند!
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در ادامه با اشاره به بررسی کارشناسی فیلمهای جشنواره فجر، تصریح کرد: طبق بررسیهای صورت گرفته، از 40 فیلم جشنواره، 20 اثر مخالف فرهنگ ایرانی و اسلامی، 10 اثر خنثی و تنها 10 اثر که ساخته نهادهای انقلابی بود که تا حدی قابل قبول بودند.
حسینی گفت: 22 فیلم از 40 فیلم احساس ناامیدی و ناخوشایندی را ترویج میکرد و غرق در آلودگی بود، 28 فیلم از 40 فیلم عادیسازی روابط زن و مرد و روابط نامشروع و 18 فیلم از 40 فیلم نگاه فمینیستی بود و مردان را افرادی هوسباز معرفی میکرد.
وی با اشاره به اینکه از فیلمهایی با مضامین دینی و شهدا و مدافعان حرم خبری نیست، خاطرنشان کرد: وقتی میگوییم که "چرا با این موضوعات کار نمیکنید؟"، میگویند "فیلم سفارشی نمیسازیم" در حالی که فیلم سفارتی میسازند و با خواسته جشنوارههای غربی تولید میکنند. فیلم باید عزتآفرین و موجب تعمیق ارزشهای اسلامی و انسانی و معرفی اندیشههای سیاسی و الهی امام، ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی، تقویت بنیان خانواده و ... باشد ولی از این مسیر منحرف شدهاند.
حسینی با اشاره به سایر بخشهای فرهنگی کشور، اظهار داشت: برخی تئاتر را به ابتذال کشیده آن را عادی کردند، در حوزه کتاب هم وضعیت نشر بهخوبی قابل لمس است و با نیمهتعطیلی معاونت قرآن که تنها عملکردش برگزاری نمایشگاه قرآن است، عملاً نباید انتظار درستی از بهبود فرهنگ جامعه داشته باشیم.
عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب تأکید کرد: با وجود اینکه دولت بنا نداشت وزیری تغییر کند، ولی وزیر فرهنگ از جمله وزرایی بود که به پایان راه نرسید و مجبور به تغییر شد لذا این دولت کارنامه مناسبی در مسائل فرهنگی ندارد.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه الآن وقت کارنامه دادن دولت یازدهم است ولی با استهزا و کنایه مشغول فرافکنی است، ابراز داشت: خود را متخلق دانستن و خلاف اخلاق عمل کردن، روحیه اشرافیگری و سوءاستفادههایی مانند حقوقهای نجومی و خودروهای لوکس و... در این دولت مسئلهای است که باید پاسخگو باشند.
حسینی با بیان اینکه همه اموال وزرای قبلی انقلاب یک طرف و تنها یک وزیر دولت یازدهم یک طرف است که باید دید از کجا آمده است، ابراز داشت: در دولت قبل آقای «محصولی» وزیر کشور را تنها وزیر سرمایهدار میدانستند که قبلاً در بخش خصوصی بوده و 20 الی 30 میلیارد سرمایه داشت ولی وزیر این دولت هزار میلیارد سرمایه دارد که از اول در دولت بوده و در بخش خصوصی هم نبوده، این سرمایه معلوم نیست چگونه به دست آمده است.
عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب افزود: فساد اقتصادی پیشآمده در دولتهای قبلی تنها با یک مورد در صندوق ذخیره فرهنگیان مقایسه شود مشخص است که در این دوره متأسفانه سوء استفادهها بیشتر بوده است.
وزیر اسبق ارشاد با بیان اینکه دولت روحانی و اصلاحطلبان علاقمند به پاسخگویی و مناظره نیستند، تصریح کرد: آنهایی که شعار "تحمل مخالف" و "زنده باد مخالف من میدادند" طرح دوفوریتی برخورد با سؤال کنندگان در سخنرانیها را مطرح کردند، که نشان داد تمامی این ادعاها سیاسی بوده و کاربرد موقتی داشت.
ارسال نظر