کوبرن در مقاله خود در روزنامه انگلیسی "آی" می نویسد: کُردهایی که با داعش می جنگند، در مذاکرات حضور نداشتند. مذاکرات صلح سوریه که با تلاش روسیه، ترکیه و ایران دوشنبه آغاز شد، نشان می دهد که بشار اسد رئیس جمهوری سوریه سرانجام پیروز میدان جنگِ 6 سالۀ کشورش خواهد شد، ولی شاید پیروزی نهائی فعلاً دور از دسترس باشد .

کوبرن افزود: بسیاری از حضار مذاکرات دلایل موجه خود را برای مشارکت در این مذاکرات دارند و گروه داعش هم اخیراً در میدان جنگ پیشروی کرده است .

این روزنامه نگار انگلیسی خاطرنشان کرد: یکی از بهترین نکات مثبت مذاکرات تمدید آتش بس بود آتش بسی که روز 29 دسامبر 2017 آغاز شد و کم و بیش اجراء می شد.

وی تأکید کرد: آمریکا نقش مستقیمی در مذاکرات ایفا نمی کند و سفیر خود در قزاقستان را به مذاکرات فرستاده است، که این امر بیانگر عدم مخالفت واشنگتن با تمدید آتش بس است.

کوبرن نوشت: مهمترین نکته در مذاکرات قزاقستان اینجاست که مداخلۀ نظامی روسیه در سوریه از سال 2015 تاکنون برای حمایت از بشار اسد نشان داد که روسیه مهمترین نیروی خارجیِ مشارکت کننده در این جنگ است.

کوبرن در پایان مقاله خود می نویسد: ترکیه که پیوسته خواستار کناره گیری بشار اسد از سمت خود بود، از خواستۀ خود دست کشیده است و در همین راستا معاون نخست وزیر ترکیه اعلام کرد که همه ما باید عمل گرا باشیم.