اقبال شاکری گفت: وزارت کار بر اساس ماده 105 قانون این وزارتخانه بازرسی از پایگاه‌های تولیدی را انجام می‌دهد و اگر مواردی را مشاهده کرد که باید اقداماتی در آن انحام شود به مسئول آن در وزارتخانه و مالک باید اعلام کند.

وی ادامه داد: بر اساس این ماده قانونی مهلتی به مالک داده می‌شود و اگر مالک در موعد مقرر تخلفات را برطرف نکرد رأساً به دادستانی برای پلمب آن کارگاه می‌تواند اقدام کند.

شاکری گفت: بنابر این قانوناً به وزارت کار این اجازه داده شده که نسبت به تخلف موجود در کارگاه‌های تولیدی اقدام کند. این در حالی است که 70 درصد واحدهای موجوددر پلاسکو کارگاه تولیدی است پس مشمول این قانون وزارت کار می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران گفت: شهرداری و در این موضوع آتش‌نشانی به دفعات مکرر طی 2 سال گذشته نتایج بازرسی خود را واضح و شفاف به مالک ساختمان پلاسکو اعلام کرده و در یکی از این نامه‌ها تمام اشکالات این ساختمان را اعلام کرده است.

وی افزود:‌رونوشت برای مراجع قانونی از جمله دادسرای پیشگیری از تخلفات نیز ارسال شده است.

شاکری گفت: آتش‌نشانی مسئولیت را متوجه مالک کرده و در نامه اخیر تأکید شده که تمام اتفاقات ناشی از عدم رعایت آئین‌نامه بر عهده مالک ساختمان پلاسکو بوده و تبعات حقوقی و قانونی آن بر عهده مالک گذاشته شده است.

وی گفت:‌این در حالی است که در بین ساختمان‌هایی که نیاز به تذکر داشته‌اند پلاسکو بیشترین اخطار را داشته چرا که در این رابطه ساختمانی بسیار مهم بوده است اما اینکه چرا مالک و وزارت کار نسبت به آن اقدامی نکرده باید ابعاد آن بررسی شود.