تحلیل آلاسحاق از وضعیت فعلی خاورمیانه

کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری گفت: قرار نیست ما تقابل و تخاصمی با دنیا داشته باشیم بلکه بهتر آن است که با تفاهم و همدلی بیشتر و اثبات حقانیت خود بکوشیم تا اصلاحات انجام شود.
به گزارش پارس به نقل از فارس، یحیی آل اسحاق عصر امروز در جمع فعالان احزاب و گروه های استان اردبیل اظهار داشت: ما در عرصه دیپلماسی دارای نقاط ضعف و قوت هستیم و به مانند عرصه اقتصادی از برجستگی های کلان دیپلماسی و خرد برخوردار هستیم که می توان بر این اساس دیپلماسی کشور را ارزیابی کرد.
وزیر بازرگانی دولت هاشمی تصریح کرد: همان گونه که در اقتصاد مسایل کلان نظیر رشد اقتصادی، اشتغال، تورم، نظام ارزی و درآمد ملی مطرح است و در اقتصاد خرد نیز مسایل گرانی اجناس و برخی مسایل جزیی تر بیشتر مد نظر قرار می گیرد در عالم سیاست نیز یک سری خط و مشی کلی و اهداف عمومی پیش بینی شده که در این باب باید با تدبیر بیشتر عمل کرد.
آل اسحاق خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی ما از لحاظ دیپلماسی منطقه ای و بین المللی در وضعیت خوبی قرار داریم اما شاهد شکست استخوان بندی منطقه ای در عرصه حکومت داری هستیم به طوریکه سقوط بن علی و مبارک و دگرگونی فضای منطقه ای خاورمیانه حکایت از این دگرگونی وضعیت دارد.
خاورمیانه شیشه عمر غرب است
کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری بیان کرد: در نظام جهانی، خاورمیانه شیشه عمر نظام های غربی و منطقه ای است و ادعا بر این است که با دستیابی به این منطقه می توان بر قلب کره زمین مدیریت کرد.
وی اضافه کرد: در این شرایط و اوضاع و احوال که دشمنان ما قصد حضور در منطقه را دارند باید با ملاحظات دقیق و مدبرانه جلوی کید دشمن و طرح حیله گرانه آنها را نظیر خاورمیانه بزرگ و یا سوریه اجیر شده در دست استکبار را گرفت.
آل اسحاق در ادامه یادآور شد: این برای ما افتخار است که آمریکا با ترس و واهمه از جمهوری اسلامی ایران سعی می کند منافع حداقلی خود را از این منطقه تأمین کند و کشور ما را به عنوان یک تهدید جدی برای منافع خود محسوب کرده است.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران ضرورت هم خوانی و همگن شدن دیپلماسی خارجی و اقتصادی کشورمان را یادآور شد و گفت: ما نباید از یک طرف ادعای استقلال داشته باشیم و از طرف دیگر واردات ما هر روز بیشتر شود.
وی افزود: در جهت گیری و سیاست گذاری باید به سمتی حرکت کنیم که رهبری معظم انقلاب از ما انتظار دارند و گر نه با شیوه تخاصمی وارد شدن هیچ ثمری ندارد.
این فعال سیاسی و اقتصادی تصریح کرد: قرار نیست ما تقابل و تخاصمی با دنیا داشته باشیم بلکه بهتر آن است که با تفاهم و همدلی بیشتر و اثبات حقانیت خود بکوشیم تا اصلاحات انجام شود.
ارسال نظر