هاشمی: نمی گویم که نمی آیم
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به برخی درخواستها برای کاندیداتوری در انتخابات یادآور شد که بنا بود پس از گذشت سه دهه از برپایی نظام جمهوری اسلامی، به جایی برسیم که توسعه انسانی، مادی و معنوی کشور در حدّی قرار گیرد که جمع کثیری از مدیران و سرآمدان کارآمد و توانمند برای اداره کشور تربیت و پشتوانه حال و آینده پیشرفت کشور قرار گیرند.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، آیت الله هاشمی رفسنجانی در جمع تعداد زیادی از جوانان فعال فرهنگی سیاسی سراسر کشور، با تشکر از ابراز احساسات و محبت حاضرین و با اشاره به اصرار آنان و سایر اقشار از وی برای ورود به صحنه انتخابات جهت رفع معضلات کشور گفت: اگر این تقاضای شما را بپذیریم، یعنی شخص دیگری برای انجام این رسالت بزرگ نیست در صورتی که بنا بر این بود که با انقلاب اسلامی و پس از گذشت سه دهه از برپایی نظام جمهوری اسلامی، به جایی برسیم که توسعه انسانی، مادی و معنوی کشور در حدّی قرار گیرد که جمع کثیری از مدیران و سرآمدان کارآمد و توانمند برای اداره کشور تربیت و پشتوانه حال و آینده پیشرفت کشور قرار گیرند و در مقطع کنونی کشور افرادی مدیر و توانا سکاندار مسئولیت های خطیر کشور شوند.
وی با ابراز تأسف از برخی سیاست ها و بی تدبیری ها، نادیده گرفتن اقدامات و عملکرد دولت های گذشته نظام جمهوری اسلامی و بدنام کردن و حذف مدیران باتجربه، مخلص و کارآمد نظام و نخبگان کشور را دو هدف پیدا و پنهان برخی دانست و گفت: اگر عملکرد دوران امام (ره) را زیر سؤال نمی برند، به خاطر این است که جرأت نمی کنند.
وی خطاب به جمع حاضر گفت: من هم مانند شما و چه بسا بیشتر از شما نگران حال و آینده کشورم، چرا که انقلاب و نظام جمهوری اسلامی اکنون در مرحله حساس و خطیری قرار گرفته که عبور از این مرحله نیاز به منطق، عقلانیت، وحدت و تعامل داخلی و بین المللی دارد.
این عضو مجلس خبرگان در بیان دلایل رسیدن کشور به وضع کنونی، به بیان خاطره ای از دیدار دو و نیم ساعته خود با اعضای کمیسیون تحقیق مجلس خبرگان در سال ۸۷ اشاره کرد و افزود: بسیاری از خبرگان حاضر در آن جلسه که متن کامل نوار آن نیز در دبیرخانه خبرگان رهبری موجود است، در همان زمان و برخی بعدها با تأیید صحت پیش بینی های من اظهار داشتند که اگر می دانستیم به اینجا می رسیم برخی حمایت ها و تقدیس ها را انجام نمی دادیم.
هاشمی رفسنجانی در بیان راه حل های خود برای برون رفت از مشکلات و معضلات، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور، به دیدگاه های همیشگی خود اشاره و تأکید کرد: مسیر عبور از نابسامانی ها از دو مرحله و تصمیم می گذرد. ابتدا بازگرداندن وحدت و همدلی و اعتماد همه اقشار و سلایق کشور و نیز در پیش گرفتن تعامل و همکاری بین المللی با دنیا.
وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران سر جنگ و نزاع با هیچ کشوری را نداشته و ندارد و خواهان تنش زدایی و حُسن همکاری و روابط با همه کشورهای دنیا به استثنای رژیم اشغالگر قدس است. البته با این رژیم نیز سر جنگ نداریم، ولی اگر همانند دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران مورد تعرض قرار بگیریم، با همه توان از خود دفاع و هر متجاوزی را از کرده ی خود پشیمان خواهیم کرد و حتی اگر کشورهای عربی برای احقاق حق مردم فلسطین با اسرائیل وارد نبرد شوند، ما هم کمک خواهیم کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که این راهکارها در پایان جنگ تحمیلی و شروع سازندگی کشور به خوبی جواب داد، تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت کشور به لحاظ زیرساخت ها، منابع مادی، انسانی و درآمدهای ارزی بسیار بهتر از سال پایانی جنگ است و اگر اراده سیاسی و تصمیم به بازگشت از خطا و در پیش گرفتن عقلانیت و منطق در مدیریت ها باشد، با این دو تصمیم، بدون هزینه، راه برون رفت از مشکلات به تدریج باز خواهد شد.
هاشمی رفسنجانی مردم را صاحبان اصلی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی خواند و با بیان الزام اخلاقی، شرعی، قانونی و مصلحت لزوم حمایت و پشتیبانی و حمایت همیشگی مردم از حاکمان نظام اسلامی گفت: هیچ کشوری در دنیا نتوانسته حمایت و اعتماد مردم را نادیده بگیرد و اگر دولتی خواست خود را به مردم تحمیل کند، از حمایت مردم خارج شده است.
این عضو مجلس خبرگان با اشاره به حضور همیشگی و فداکارانه مردم در صحنه های خطیر مبارزه، پیروزی، جنگ و سازندگی کشور، نادیده گرفتن فداکاری های مخلصانه مردم و هزاران شهید و ایثارگر و خواست و علایق آنان را ظلمی بزرگ و جبران نشدنی به انقلاب، اسلام و مردم دانست و گفت: اگر در تصمیم گیری ها قانون اساسی ملاک قرار گیرد و از برخوردهای سلیقه ای و باندی اجتناب و جلوی افراد تندرو و مزاحمت های گروه های افراطی گرفته شود، مردم وفادار به نظام اسلامی همراه و کمک کار مسئولان در حل مشکلات خواهند بود.
هاشمی رفسنجانی در برابر درخواست های اقشار گوناگون مردم برای حضور در عرصه انتخابات آینده ریاست جمهوری، به مشکلات بزرگ و تعهدات بدون پشتوانه و نجومی دولت آینده اشاره کرد و گفت: دولت آینده نزدیک به ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی و تعهد به گردن خواهد داشت و در کنار آن وعده های عمل نشده و خیالی و به هم ریختگی نظام اداری، اقتصادی و اعتماد متقابل مردم، مسئولان و گروه ها نیز کار را بسیار مشکل خواهد ساخت.
وی افزود: هیچ گاه از مسئولیت خدمت به مردم و نظام شانه خالی نکرده ام و اکنون نیز نمی گویم که نمی آیم، اما دولت آینده کار و مسئولیت خطیری بر عهده خواهد داشت که نیازمند خواست همه ارکان نظام، وحدت و همدلی گروه ها، حمایت مردم و همکاری و تعامل بین المللی و بدون معارضه با دنیاست.
ارسال نظر