محسن کوهکن اظهار کرد: اگر هر تفکر سیای در کشور یک حزب داشته باشد شاید به صورت طبیعی راضی نباشد که حزب دیگری هم‌فکر خودش و هم‌عرض با تشکیل شود. اما وقتی ما در کشور حزب نداریم به هر میزانی که از این لجنه‌ها داشته باشیم معنا و مفهومش این است که سازوکار هماهنگ کردن نیروهای مرتبط راحت‌تر است. لذا من اصل تشکیل این جبهه را مثبت می‌دانیم.

وی افزود: در جریان اصولگرا هیچ یک از تشکل‌ها چه آنهایی که از کمیسیون ماده ۱۰ احزاب مجوز دارند یا  آنهایی که در قالب جبهه تشکیل می‌شوند و بعد مجوز می‌گیرند نه خودشان چنین داعیه‌ای دارند نه بقیه این را قبول دارند که ‌آنها برای همه اصولگرایان تصمیم‌گیر هستند بلکه اینها لجنه‌های کوچک و بزرگی هستند که به صورت طبیعی با هم تصمیم می‌گیرند.

این نماینده اصولگرای مجلس با اعلام حمایت از تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، تأکید کرد: نهایتاً فرآیند تصمیم‌گیری در جریان اصولگرایی باید متشکل از برآیند اشخاص حقوقی و حقیقی تأثیرگذار باشد و این رویه تا زمانی که حزب واحدی به وجود نیامده ادامه خواهد داشت.

کوهکن با اشاره به محوریت جامعتین در بین اصولگرایان یادآور شد: کسی نمی‌تواند اصولگرا باشد اما رابطه‌اش با روحانیت و به خصوص با دو تشکل روحانی جریان اصولگرایی حفظ و تقویت نکند.

نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره سازوکار قانونی تشکیل جبهه نیز تصریح کرد: اگر این جبهه می‌خواهد کار تشکیلاتی بکند حتماً نیاز به مجوز دارد و مهم نیست نامش چه باشد. همین که یک جمعی بخواهد یک فعالیت سیاسی کند به طور طبیعی نیاز به مجوز دارد. فرض کنید این جمع زمانی در جایی تجمع برگزار کند. به طور طبیعی اگر اینها بخواهند از حمایت‌های قانونی برخوردار شوند نیاز به دریافت مجوز دارند.

کوهکن در پایان درباره احتمال معرفی کاندیدا از سوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب نیز گفت: هر تعداد لجنه اصولگرایی تشکیل شود اگر عقل و تدبیر داشته باشند که ان‌شاءالله دارند طبیعی است که تکروی نخواهند کرد.