ضرغامی: هیچ علاقه و برنامهای برای نامزدی در انتخابات ندارم
رئیس اسبق رسانه ملی گفت: باید بیاموزیم که با داشتن تفکرات متفاوت بتوانیم کارهایمان را باهم پیش ببریم و وحدت خود را حفظ کنیم؛ فضای مجازی میتواند وسیله جدیدی برای ایجاد فتنه باشد و دارای اهمیت فراوانی است.
سید عزتالله ضرغامی ظهر امروز در نشست با جمعی از نیروهای انقلابی اصفهان اظهار داشت: باید بیاموزیم که با داشتن تفکرات متفاوت بتوانیم کارهایمان را باهم پیش ببریم و وحدت خود را حفظ کنیم؛ فضای مجازی میتواند وسیله جدیدی برای ایجاد فتنه باشد و دارای اهمیت فراوانی است.
وی افزود: نتیجه کار جمعی بیشتر از کار فردی است و همچنین کار جمعی دارای اصالت بیشتری است، اما در جامعه وحدت به عنوان یک وسیله استفاده نمیشود در صورتی که آثار کار جمعی بسیار متفاوت است و تنها هدف اجر و بهره اخروی نیست و در زندگی دنیایی نیز مؤثر است و خداوند به این کار برکت میدهد.
رئیس اسبق رسانه ملی پیرامون برگزاری این گونه جلسات بیان کرد: این چنین جلسات ارزشمند که نتایج آن هم دیده شده است، باید به عنوان الگو و سرمشق مطرح شوند و بنده طبق تجربههای شخصی خود در حوزه سیاسی و اجرایی توصیه میکنم مثل کسانی نباشید که تفرقه بینشان ایجاد شده و به تبع آن اختلافات فکری در آنها ایجاد شده است.
عضو شورای عالی فضای مجازی با اشاره به گفتهای از علامه طباطبایی، گفت: مثل کسانی نباشید که از لحاظ فیزیکی از هم دور شدند و یکدیگر را ندیدند و بعد آرام آرام این دوری فیزیکی باعث ایجاد اختلافات فکری بینشان شد، این دوری باعث میشود که در خیلی از حوزهها راه را اشتباه بروند.
ضرغامی ادامه داد: بسیاری از اختلافات، اختلافات رویهای است و علت این است که همدیگر را کافی نمیبینند و همدیگر را ملاقات نمیکنند و هنگامی که یک شائبه پیش میآید تبدیل به یک اختلاف فکری و مکتب سازی میشود.
وی یادآور شد: در بسیاری از موارد خیال نکنید که این مکاتب فکری که ایجاد شده دارای اصالت است، اینها برای توجیه حرف خود تولید فکر میکنند و مکاتب سفارشی برای توجیه فکر شخصی و نفسانی خود خلق میکنند.
رئیس اسبق رسانه ملی با اشاره به افرادی که قیامت را تکذیب میکنند، خاطرنشان کرد: اینها خود اصل موضوع را میدانند، ولی چون میخواهند گناه کنند و آینده را برای خود داشته باشند شروع به مکتبسازی و ترویج طرز تفکر خود میکنند و در نتیجه قیامت را رد میکنند.
عضو شورای عالی فضای مجازی در ادامه بیان کرد: باید در مورد مسائل کشور در حوزههای مختلف آسیبشناسی داشته باشیم و بسیاری از اختلافات در کشور اختلافات مبنایی نیستند.
ضرغامی تصریح کرد: منظور این نیست که اصلاً اختلافی نداریم ولی این اختلافها اختلافاتی نیستند که مانع پیشرفت شوند، بلکه مانع اصلی این است که بلد نشدهایم با طرز فکرهای مختلف در کنار هم کارهایمان را پیش ببریم.
وی اذعان کرد: در شبکههای اجتماعی میبینیم که خبری گذاشته میشود و بحثهای مفصلی پیرامون آن میشود که نتیجه آن میتواند سبب تخریب یک شخصیت شود.
رئیس اسبق رسانه ملی عنوان کرد: اشکال ما این است که بزرگترها تصمیماتی میگیرند و بعد این اخبار به دست نیروهای جوان میافتد و از آن جایی که این نیروها دارای شور و هیجانی خاص و دارای فعالیت زیاد در این شبکهها هستند، انحراف آنها سبب تخریب و ایجاد یک جو رسانهای میشود، در حالی که تخریب در اسلام ممنوع است.
عضو شورای عالی فضای مجازی متذکر شد: در چند وقتی که از فضای رسانهای دور شدهام با تمرکز تمام راههای نفوذ در شبکههای اجتماعی را بررسی میکنم و حضور فعالی در این شبکهها دارم.
ضرغامی تأکید کرد: معتقد هستم که اگر قرار است فتنهای ایجاد شود توسط این شبکهها نشر و توسعه پیدا میکند، با استفاده از احساسات دینی و فکری به ایجاد فتنه میپردازند و این خبرها در عرض چند ثانیه به تمامی نقاط کشور ارسال میشود.
وی در پایان بیان کرد: هیچ علاقه و برنامهای برای نامزدی در انتخابات ندارم و ظرفیت خود را در خدمت به جبهه انقلاب گذاشتهام؛ فکر میکنم این ظرفیت باید در اختیار دوستان ما قرار بگیرد در حدی که بتوانیم صادقانه باشیم و این صداقت چیزی نیست که بخواهیم ادعا کنیم و من از این نظر برنامه خاصی ندارم و به فعالیتهای خود ادامه میدهم.
ارسال نظر