حجتالاسلام غلامی:امروز سران فتنه به معدومان سیاسی تبدیل شدهاند
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا با بیان اینکه فتنه 88 محصول مثلث اشرافیت، استبداد و دین ستیزی بود گفت: امروز سران فتنه به معدومان سیاسی تبدیل شدهاند.
حجتالاسلام رضا غلامی رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا ، با اشاره به یومالله 9 دی و عوامل مؤثر در شکل گیری فتنه سال 88، اظهار داشت: دوران 8 ساله موسوم به سازندگی، مصادف بود با تغییرات جدی در نگرشها و ارزشهای بخشی از مدیران که همین نگرش زمینه شکلگیری حلقههای رادیکال جریان اصلاحطلبی را نیز بوجود آورد. البته این افراد پیش از انقلاب نیز بیمشکل نبودند اما مشکلات فکری آنها عمدتا بعد از اتمام جنگ هویدا شد.
وی افزود: این طیف از مدیران که قبله خود را علنی یا مخفی غرب قرار داده بودند، در دوران 16 ساله ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی و خاتمی به موقعیتهای اقتصادی بیظیری رسیده بودند که دست برداشتن از آن برایشان راحت نبود.
«در دولت نهم، به برکت ظهور مجدد گفتمان انقلاب، یک اتفاق بزرگ و غیرقابل پیش بینی افتاد که بر اساس آن، عمده منافع نامشروع این طیف به خطر افتاد. یعنی اینها دیدند که روزنهها روز به روز به رویشان بسته میشود و برای آنها تنفس در فضایی که دولت نهم به وجود آورده امکان پذیر نیست. البته عناصر جنگ نرم دشمن هم همین حس را داشتند که شرایط پیش از دولت نهم برای استحاله نظام کاملا به هم خورده است. با این ملاحظه، در یک هم افزایی کم سابقه زمینه تغییر شرایط سیاسی را در قالب به راه انداختن یک فتنه بزرگ مهیا کردند.»
غلامی با بیان اینکه برای دشمنان تغییر و انتقال قدرت، به یک امر حیاتی تبدیل شده بود و مهم نبود که از چه ابزاری برای رسیدن به هدف استفاده میکنند، گفت: من معتقدم فتنه 88 در بستر اشرافیت متولد شد و هدف آن ایجاد دوران تازهای از استبداد منور با روپوش مردم سالاری بود که پس از افول مشروطه نیز در دستور کار جریان روشنفکران غرب زده قرار گرفت.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا تاکید کرد: فتنه گران که امیدوارم روزی چهرههای پشت پرده آنها نیز افشا شود، علیه جمهوریت و علیه ملت ایران قیام کردند و لکه سیاهی را در کارنامه خود و در تاریخ به ثبت رساندند که به هیچ طریقی قابل توجیه نیست.
وی در پاسخ به این پرسش که به نظر شما آیا عناصر اصلی دخیل در فتنه 88 از جنایت خود پشیمان شده اند، تصریح کرد: جز قلیلی از آنها که توبه کردند، بقیه عناصر کلیدی در فتنه نه تنها از اعمال ننگین خود پشیمان نشدند بلکه همچنان دنبال فرصتهای جدید برای فتنهگری علیه ملت ایران هستند. به نظر من، دنیا پرستی و بندگی هواهای نفسانی موجب شده تا ضدیت با آرمان های انقلاب در آنها نهادینه شود.
«قرآن مجید در سوره جاثیه آیه 23 می فرماید : أَفَرَأَیْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ وَأَضَلَّهُ اللَّهُ عَلَى عِلْمٍ وَخَتَمَ عَلَى سَمْعِهِ وَقَلْبِهِ وَجَعَلَ عَلَى بَصَرِهِ غِشَاوَةً فَمَنْ یَهْدِیهِ مِنْ بَعْدِ اللَّهِ أَفَلَا تَذَکَّرُونَ. یعنی آیا آن کس را که هوسش را چون خداى خود گرفت و خدا از روى علم گمراهش کرد و بر گوش و دلش مُهر نهاد و بر دیدگانش پرده افکند، دیدهاى؟ اگر خدا هدایت نکند چه کسى او را هدایت خواهد کرد؟ چرا پند نمىگیرید؟ پس ببینید که مسأله بعضی هواپرستی است که خداوند وعده داده این افراد را به هیچ وجه از هدایت خود بهره مند نمیکند.»
به اعتقاد غلامی فتنهگران دست از نفاق و دشمنی خود بر نمیدارند و لذا ملت ما باید دائما نسبت به رفتار آنها حساس باشد.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا در پاسخ به این پرسش که چه نسبتی بین سران فتنه با جریان معارض انقلاب در خارج از کشور قائل هستید، گفت: فتنهگران در داخل با جریان معارض در بیرون مرزها، دست به تعامل و هم افزایی زدند.
وی بر این باور است که فتنه 88 از جهت فرماندهی، دو سر دارد؛ یک سر در داخل و یک سر در خارج. البته از یک مقطعی، رأس خارجی مدیریت فتنه را از عناصر داخلی میرباید و عملا یکه تاز میدان میشود اما در این مقطع نیز سران فتنه در داخل با سکوت خود، رضایتشان را در برابر این قضیه نشان میدهند.
غلامی اضافه کرد: سران فتنه در جریان فتنه 88، یک بار هم به صراحت دخالتهای برون مرزی خصوصا ورود تمام قد رسانههای نظام سلطه مانند بی. بی. سی را محکوم و یا مرز خودشان را با آنان مشخص نمیکنند.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا درباره شعار رفع حصر برخیها بو ادعای تقویت وحدت ملی اظهار کرد: حصر کمترین مجازاتی است که نظام برای این افراد در نظر گرفته است. نباید فراموش کرد که میرحسین موسوی و کروبی در فتنه 88 مرتکب جنایت شدند. محمد خاتمی هم همینطور. اینها نه تنها با دشمنان قسم خورده ملت ایران برای تامین منافع پوچشان همکاری کردند، بلکه با تهییج و تشویق مداوم بخشی از مردم به خشونت ورزی، تخریب اموال عمومی و درگیری با پلیس، خسارتهای جبران ناپذیری به کشور وارد کردند.
وی افزود:شما بیانیههای آقای میرحسین موسوی را در جریان فتنه بخوانید، آیا خصمانهتر این میتوان حرف زد؟ بخشی از مفاد این بیانیهها با بیانیههای منافقین در سال 1360 شباهت دارد. حتی روشن است که نقش آنان در کشته شدن شهروندان ما چه نیروهای انتظامی و چه سایرین، در سال 88 غیر قابل انکار است.
غلامی تصریح کرد: این سه تن(موسوی، کروبی و خاتمی) تا الان حتی حاضر نشدند به خاطر مظالمی که مرتکب شدند از ملت ایران عذرخواهی کنند در حالی که درخواست اکثریت مردم شریف ایران در 9 دی، محاکمه و در نظر گرفتن اشد مجازات برای موسوی، کروبی و خاتمی بود. درباره سایر سران فتنه که سعی کرده بودند در پشت پرده فتنه را مدیریت کنند هم چنین نظری داشتند. حتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم همین توقع را از قوه قضائیه مطرح کردند.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا معتقد است، مصالح کشور یا سعه صدر نظام موجب شد که به حصر موسوی و کروبی بسنده شود. حالا یک عدهای با کمال وقاحت، همین مجازات را هم زیر سئوال میبرند. واقعا معلوم نیست رفع حصر این دو چه ربطی به وحدت ملی دارد؟
به گفته وی بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم بر خلاف انتظار اهالی فتنه، موسوی و کروبی خیلی زود فراموش شده و به دو جنازه متعفن تبدیل شدند که حتی کسی امروز به دنبال دفن آنها هم نیست. امروز موسوی و کروبی هیچ جایگاهی در معادلات سیاسی کشور ندارند و دو معدوم سیاسی به شمار میروند، حتی سایر فتنهگران هم عمر سیاسی این دو را پایان یافته تلقی کردهاند.
غلامی تاکید کرد: آنهایی که از رفع حصر سخن به میان میآورند، بیش از اینکه دلشان برای موسوی و کروبی یا طرفداران قلیل آنها سوخته باشد، به دنبال استفاده ابزاری از سران فتنه و کسب منافع خودشان هستند غافل از اینکه با این حرفها نه تنها چیزی عایدشان نمیشود بلکه کارنامه سیاهشان سیاهتر خواهد شد.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا در پاسخ به این سوال که با گذشت 7 سال از حماسه 9 دی، چه توصیفی از این واقعه مهم دارید، گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، 9 دی، یوم الله است. در واقع، 9 دی، روزی است که برتری کلمه حق بار دیگر به وسیله ملت شریف ایران ظهور پیدا کرد.
وی افزود: مردم ما نشان دادند که با جریان استبداد مدرن و جریانی که میخواهد با قربانی کردن مردم به پای تمایلات نامشروع خود، به نان و نوایی برسد و خط اشرافیت را زنده کند ذرهای سازگاری ندارند و اجازه جولان دادن به آنان را نمیدهند.
غلامی با بیان اینکه باید شعارهای مردم در 9 دی هر ساله بازخوانی شود، گفت: بازخوانیکنیم تا یادمان نرود انگیزه مردم برای ریختن به خیابانها چه در تهران چه در سایر شهرهای کشور چه بود.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا با اشاره به شعار مردم در یومالله 9 دی، اظهار کرد: مردم ما در شعارهایشان نشان دادند که باطن فتنه 88 را به خوبی شناختهاند و میدانند که فتنه 88 محصول مثلث اشرافیت، استبداد و دین ستیزی بود.
وی با تاکید بر اینکه حماسه 9 دی یکی از وقایع بسیار مهم در تاریخ انقلاب محسوب میشود، خاطرنشان کرد: 9 دی، بر خلاف برنامه فتنهگران در جهت محو انقلاب، حیات انقلاب اسلامی را تضمین کرد. در حقیقت، تا زمانیکه تفکر 9 دی در مردم ایران هست، این انقلاب هم هست.
غلامی با بیان اینکه شاید بعضی از خشم اصحاب فتنه از 9 دی تعجب می کنند، گفت: عدهای با شنیدن 9 دی رنگشان تغییر میکند؛ خشم آنها کاملا طبیعی است چرا که حماسه 9 دی، رؤیاهای شیطانی آنان را باطل کرد.
به اعتقاد رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی ما باید هر سال، مراسم سالروز حماسه 9 دی را بهتر و باشکوهتر از قبل برگزار کنیم؛ این مناسبت، فرصت خوبی است که نوجوانان و جوانان ایرانی با منافقان و دشمنان داخلی و خارجی ایران اسلامی و اهداف پلید آنان آشنا شده و آمادگیها برای مقابله با جریان نفاق و خصم مضاعف شود.
ارسال نظر