پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- حلقه جوانان و دانشجویان نزدیک به احمدی نژاد به شدت به دنبال گزینه جایگزینی برای وی هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پارس»، در دو سال اخیر حداقل سه حلقه جوانان و دانشجویان در اطراف احمدی نژاد شکل گرفته است که بعد از نهی وی از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری، بعضی از افراد موثر این حلقه ها به فکر جانشینی برای وی هستند.

بر این اساس تاکنون در صرفا چهار گزینه «غلامحسین الهام»، «لطف الله فروزنده»، ‌«علی نیکزاد»، ‌«عزت ضرغامی» در این حلقه ها مطرح شده است.

با این وجود، بیش از همه «غلامحسین الهام» مورد توجه قرار گرفته است و بیشترین استدلال این است که الهام، شبیه ترین فرد در سخن گفتن و مشی سیاسی به احمدی نژاد هست.

گفته شده برای کاندیداتوری غلامحسین الهام در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم صحبت‌ها و مذاکراتی جدی با او شده که اول جدی نمی‌گرفت اما برخی از جوانان این حلقه ها مطرح می کنند که در هفته های اخیر وی جواب منفی نداده و کمیته‌ای مشورتی هم تشکیل شده و در حال ارزیابی شرایط است. 

دانشجویان نزدیک به محمود احمدی نژاد معتقدند غلامحسین الهام بعد از ایام اربعین، نظر نهایی خود را اعلام خواهد کرد.

اما یک منبع نزدیک به غلامحسن الهام به خبرنگار «پارس» گفته است: «آقای الهام نظرش را اعلام کرده و گفته است که من نمی‌آیم و مفصل بررسی کردم "قطعاً نمی آیم و آمادگی ندارم و شرایط هم مساعد نیست" و نکته دیگر اینکه "با آقای احمدی نژاد صحبت کردم و او گفته است که حتی از شما که خیلی علاقه مند هستم، هیچ حمایتی نمی‌کنم و و چون به آقا و رهبری اعلام کردم که من دخالت نمی‌کنم، نمی توانم از شما حمایت کنم" و الهام جواب منفی داده است.»

سوابق الهام

دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در سال 1385 در پی درگذشت جمال کریمی‌راد وزیر دادگستری در یک حادثه رانندگی، غلامحسین الهام رئیس دفتر رئیس جمهور و سخنگوی دولت را تا زمان تعیین وزیر و رای اعتماد مجلس به سرپرستی این وزارتخانه منصوب کرد.

رئیس جمهور دربهمن ماه 1385در نامه‌ای به حداد عادل، الهام را به‌عنوان وزیر پیشنهادی برای تصدی وزارت دادگستری به مجلس معرفی کرد و مجلس نیز به الهام رای اعتماد داد.

بر اساس قانون اساسی برای انتخاب وزیر دادگستری در ابتدا رییس قوه قضاییه فرد پیشنهادی خود را به رییس جمهور معرفی و رییس جمهور نیز بعد از بررسی‌های لازم وی را برای کسب رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی می‌کند.

دکتر غلامحسین الهام همچنین در دولت نهم ، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.

الهام به کابینه دوم احمدی نژاد که 12 شهریور 1388 از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت، راه نیافت.

الهام دارای مدرک کارشناس حقوق قضایی دانشگاه تهران، کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه تربیت مدرس و دکترای حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه تربیت مدرس است.

در سوابق اجرایی، سیاسی و فرهنگی وی استادیار گروه جزا و جرم شناسی دانشکده حقوق دانشگاه تهران، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان قانون اساسی و قائم مقام و معاون سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به چشم می‌خورد.

وی در مسئولیت‌هایی چون معاون اداری و مالی دانشگاه تهران و رئیس مرکز تحقیقات شورای نگهبان قانون اساسی فعالیت داشته است.

الهام همچنین رئیس مرکز پژوهش‌های سازمان تبلیغات اسلامی بوده و دارای سابقه کار قضایی و حقوقی در بخش‌های مختلف قوه قضاییه، دادسرا، دادستانی کل و وزارت دادگستری است.