ورود نیروهای مسلح به انتخابات به کیان نظام آسیب میزند
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: ورود نیروهای مسلح به انتخابات به کیان نظام جمهوری اسلامی ایران آسیب میزند.
محمود صادقی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یکشنبه 25 مهرماه در نطق میان دستور خود با اشاره به سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب پیرامون انتخابات کشور اظهار کرد: بندهای 11، 15 و 16 این سیاستهای ابلاغی باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
صادقی با بیان اینکه بند 11 این سیاست، پاسخگویی مکتوب درخصوص دلایل ابطال انتخابات و رد صلاحیت داوطلبین در صورت درخواست آنان است، گفت: این موارد قبلا در قوانین انتخاباتی ذکر شده است اما در عمل مورد توجه نیست.
وی افزود: بند 16 این سیاست مربوط به ممنوعیت ورود نیروهای مسلح و قوای سه گانه در دسته بندیهای سیاسی و جناحی انتخاباتی و جانبداری آنان از داوطلبین است که در گذشته امام راحل درباره آن هشدار داده بودند و نیروهای مسلح را از ورود به دسته بندیهای سیاسی منع کرده بودند.
این نماینده مجلس تصریح کرد: متأسفانه در چندین انتخابات اخیر این رهنمود آشکارا توسط برخی از نهادهای نظامی و شبه نظامی نقض شده و در حال تبدیل شدن به یک رویه ثابت است.
صادقی تأکید کرد: کسانی که دلسوز انقلاب و نظاماند به ویژه نیروهای مسلح نباید در انتخابات ورود کنند چرا که ورود و جانبداری آنان از داوطلبین انتخابات به کیان نظام جمهوری اسلامی آسیب میزند این موضوعی است که در قوانین انتخاباتی نیز به آن توجه شده است.
نماینده مردم تهران در مجلس با مورد توجه قرار دادن بند 15 سیاستهای ابلاغی رهبری پیرامون پاسداری از آزادی، سلامت انتخابات و صیانت از آرای مردم به عنوان حقالناس تصریح کرد: در قانون انتخابات ریاست جمهوری به این بند توجه خوبی شده است در ماده 93 قانون انتخابات براین امر تأکید شده که باید ناظرین شورای نگهبان در طول مسئولیت خود بیطرفی کامل خود را حفظ کنند و طرفداری آنان از کاندیداها جرم محسوب میشود و اقدامات خلاف آنان منجر به انفصال از خدمات دولتی و زندان از شش ماه تا یکسال است.
وی تأکید کرد: با توجه به موارد مذکور متأسفانه در برخی انتخاباتها از جمله انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری شاهد نقض آشکار و بیطرفی توسط برخی از اعضای شورای نگهبان بودیم به گونهای که یکی از اعضای این شورا در کنار یکی از نامزدهای انتخاباتی میرود و به جای آن صحبت میکند.
صادقی اضافه کرد: حتی یکی از ناظرین انتخابات که در مقام دبیر جامعه مدرسین است بیانیه صادر میکند و صریحا از کاندیدایش حمایت میکند همه اینها از عوامل بروز فتنه است و منجر به غبارآلود شدن فضا میشود این اقدامات بود که منجر به قانع نشدن معترضین به انتخابات بود.
ارسال نظر