علی لاریجانی صبح امروز در کنگره 1880 شهید استان کهگیلویه و بویراحمد که با حضور خانواده شهدا و ایثارگران و فرماندهان نظامی و قشرهای مختلف مردمی برگزار شد با اشاره به اینکه حضور در کنگره شهدا سعادت است اظهار کرد: باید با لباس احرام وارد کنگره‌ها و یادواره‌های شهدا شویم.

 

وی گفت: فداکاری شهدا موجب سرافرازی شد و در غوغای امروز منطقه امنیت خود را مدیون راه مجاهدت شهدا هستیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های جمهوری اسلامی بیان کرد: امنیت یکی از دستاوردهای ارزشمندی است که به برکت خون شهیدان در کشور ایجاد شده و در دفاع مقدس هدف رزمندگان تنها دور کردن دشمن از سرزمین نبود بلکه این بود که دنیا متوجه شود اگر با این مردم و ملت درگیر شوند سرانجام خوبی نخواهند داشت.

 

وی با اشاره به جنگ‌هایی که آمریکا در خاورمیانه راه‌اندازی کرد، افزود: آمریکا با راه‌اندازی جنگ در خاورمیانه به دنبال خاورمیانه‌ای جدید بود و به بهانه‌های مختلف به افغانستان و عراق حمله کرد و جنگ 33 روزه را راه‌اندازی کرد اما طبق اسنادی که در همان زمان به دست آمد و اسناد محرمانه‌ای که امروزه از طریق خود آنها فاش شده و در دسترس قرار گرفته، هدف آنها از راه‌اندازی جنگ در خاورمیانه چیز دیگری بود.

 

لاریجانی اضافه کرد: آمریکایی‌ها وقتی عراق را اشغال کردند در مصاحبه‌ای اعلام کردند دموکراسی را در عراق راه‌اندازی می‌کنیم که سایه آن بر روی کشورهای همسایه بیفتد.

 

وی تصریح کرد: هدف آنها از جنگ در کشورهای همسایه این بود که می‌دانستند ایران یک هدف سخت است و نمی‌توانند با هدف سخت کنار بیایند اما ایران اسلامی با خون هزاران شهید حفظ شده است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به خانواده‌های شهدا گفت: فرزندان شما کار بزرگی انجام دادند و ایران را به لحاظ امنیت بیمه کردند و امنیت امروز ایران نتیجه سرمایه‌گذاری در جنگ 8 ساله دفاع مقدس بود.

 

وی تصریح کرد: اگر به دنبال این هستیم که اقتصاد تغییر یابد نیاز به امنیت داریم و اگر امنیت هم وجود نداشته باشد اقتصاد شکوفا نمی‌شود.

 

لاریجانی امنیت امروز ایران را یک امنیت استوار دانست و عنوان کرد: سران کشورهایی که برای مذاکره به جمهوری اسلامی ایران می‌آیند اذعان می‌کنند که ایران از یک امنیت استوار برخوردار است و این برای ما یک افتخار است.

 

وی اضافه کرد: آینده سیاسی و اجتماعی ایران آینده‌ای روشن است و ریشه فرهنگی ایران ریشه عمیقی است و ایران کشوری است که همه محب اهل بیت (علیهم السلام) هستند و استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این زمینه و هم در پیوند با روحانیت شهرت دارد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه ولایت فقیه ستون استواری برای کشور است و به همین دلیل حملات دشمنان به این ستون بوده است، اظهار کرد: دشمن می‌داند این ستون عامل پایداری و استواری انقلاب است.

 

وی در ادامه گفت: همین عامل ولایتمداری بود که فرزندان کشور را به جنگ کشاند و پس از جنگ هم عامل پیشرفت کشور، رهبری بود. لذا نقش رهبری تنها در سیاست به دفاع نبوده بلکه در همه امور نقش ممتاز دارد.

 

دبیر اسبق شورای عالی امنیت ملی به موضوع هسته‌ای اشاره کرد و گفت: در مسئله هسته‌ای اگر رهبری حمایت مستمر از این موضوع نمی‌کردند امروز دارای انرژی هسته‌ای نبودیم زیرا فشارها به قدری زیاد بود که مسؤولان نمی‌ایستادند.

 

وی افزود: در بحران‌های مهم منطقه‌ای همیشه رهبری مسائل را جمع‌بندی و هدایت می‌کردند و امروز ما نقش این ظرفیت بزرگ را در منطقه به خوبی مشاهده می‌کنیم.

 

این مسئول به اقتصاد مقاومتی هم اشاره‌ای کرد و گفت: پیگیری‌های رهبری معظم موجب ایجاد موتور محرکه در این زمینه شد و با پیگیری‌های ایشان در حال حرکت هستیم هرچند حرکت قدری کند است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر امروز می‌خواهیم ایران بهترین استفاده را از ظرفیت‌های بیشمار خود داشته باشد مسئولان باید با روحیه خدمتگزاری و با رفع مشکلات اقتصادی و بیکاری این مهم را به عرصه ظهور برسانند.

 

وی بیکاری را مشکلی بزرگ در کشور و در چند سال اخیر دانست و گفت: دلیل این است که از سرمایه‌ها درست استفاده نمی‌شود چرا که برای رفع بیکاری باید امکانات را به سمت تولید ببریم.

 

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه برای شغل باید تولید کشور راه بیفتد، خاطرنشان کرد: نباید سوء مدیریتی وجود داشته باشد لذا باید از امکانات به درستی استفاده کنیم تا زمینه صادرات فراهم شود.

 

وی با بیان اینکه صادرات در اقتصاد باید سرلوحه همه سیاست‌ها باشد، گفت: به فرموده رهبری معظم انقلاب، محور اقتصاد مقاومتی تولید است که بتوانیم با آن صادرات کشور را بیشتر کنیم.

 

وی به عزم مجلس و تصویب قوانین برای ترسیم در سرمایه‌گذاری اشاره کرد و گفت: تحقق این امر وقتی است که با مردم به تعلامل رسیده و جوانان فارغ‌التحصیل را به سمت تولید سوق دهیم.

 

لاریجانی افزود: دولت باید سرمایه‌گذاری را تسهیل کند و اگر کسی به دنبال کار است وام و تسهیلات در اختیار آنها قرار دهد و تسهیلات به موقع پرداخت شود.

 

این مسئول با اشاره به اینکه در 2-3 سال اخیر دچار رکودی بودیم که با پشتیبانی رهبری ستادی برای اقتصاد مقاومتی بوجود آمد تصریح کرد: هدف اول این بود که کارخانه‌های راکد راه بیافتند که لازمه آن حمایت بانک‌هاست و نباید در این زمینه تعلل کنند چرا که این میدان موجب تغییر شرایط در کشور خواهد شد.

 

لاریجانی با بیان این مطلب که امروز امکانات مختلفی برای سرمایه‌گذاری در کشور فراهم شده، گفت: هرچند حرکت قدری آهسته است اما به دنبال این هستیم که با حمایت مجلس امکان سرمایه‌گذاری در استان‌های محروم بیشتر شود.

 

رئیس قوه مقننه با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده در مجلس درخصوص حمایت از استان‌های محروم گفت: اخیراً سهم 2 درصد نفت را از درآمدهای نفتی به 3 درصد برای استان‌های محروم در قانون تصویب کردیم تا این استان‌ها از امکانات بیشتر بهره‌مند شوند.

 

لاریجانی بیان کرد: امروزه میدان جنگ میدان اقتصاد است و اگر اقتصاد شکوفا شود برای جوانان اشتغال ایجاد می‌شود و کشور ما بیمه می‌شود که در ایجاد اشتغال برای جوانان نقطه ضعف داریم که امیدواریم با همکاری همه مسئولان و مدیران این نقطه ضعف رفع شود.

 

وی با اشاره به امنیت و اقتدار در جمهوری اسلامی بیان کرد: نقش روحانیت و مرجعیت و مخصوصاً رهبری و تئوری ولایت فقیه موجب شده ایران اسلامی از یک ثبات برخوردار باشد.

 

وی عنوان کرد: بعد از انقلاب فراز و نشیب‌های زیادی داشتیم و بنی‌صدر با تضاد با رهبران ایران فراز و نشیب‌های زیادی را در اوایل انقلاب برای کشور ایجاد کرد اما ولایت فقیه و هم در زمان امام خمینی تکیه‌گاه مردم بود.