به گزارش پارس به نقل از مجله مهر: هر چقدر هم که وجه اجتماعی شوراهای اسلامی شهر و روستا بر وجه سیاسی اش غالب نباشد، شوراها، پل عبور به صحنه سیاست می تواند باشد. پلی که می تواند پای ورزشکاران، هنرمندان و صاحبان اصناف را به عرصه سیاسی بکشاند. علاوه بر حضور تعداد زیادی از کسانی که اندک شهرتی در میان مردم دست و پا کرده اند، شاخصه دیگر انتخابات این دوره، حضور وزیران سابق و پیشین کشور در فرمانداری تهران و ثبت نام آن ها برای انتخابات شوراهاست. در این میان البته بودند نمایندگانی هم که از حضور در مجلس نهم بازمانده و و حالا خیابان بهشت را در دسترس تر از بهارستان دانسته اند.
وزیرانی که آمدند
باید منتظر شد و دید که حسن غفوری فرد که با بوسه هایش به چهارگوشه صندوق رای در انتخابات مجلس نهم، نتوانست راه حضورش به مجلس نهم را باز کند، در انتخابات شوراها هم به صندوق شوراها بوسه می زند و به ساختمان شوراها در خیابان بهشت راه پیدا می کند یا نه؟ او را می تواند هم در جرگه نمایندگان بازمانده از مجلس نهم و هم در جرگه وزیران اسبق طبقه بندی کرد و البته در جرگه نامزدهای شکست خورده انتخابات ریاست جمهوری دوره های قبل هم! او از سال ۶۰ تا ۶۷ وزیر نیرو بود، در مجلس اول، پنجم و هشتم حضور داشت. در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۰ هم شرکت کرده بود.

حضور دو وزیر اسیتضاح شده دولت احمدی نژاد هم در این انتخابات از نکات جالب توجه بود. حمید بهبهانی وزیر راه و ترابری دولت احمدی نژاد که مجلس بهمن ۸۹ او را برکنار کرد و عبدالرضا شیخ الاسلام وزیر سابق کارو امور اجتماعی که مجلس بهمن سال ۹۱ در یک جلسه کاملا جنجالی و پرحرف و حدیث او را برکنار کرد، در فرمانداری تهران دیده شدند. شیخ الاسلام گفت که از احمدی نژاد اجازه گرفته و از سمت مشاوره ریاست جمهوری در امور اجتماعی استعفا کرده است.
این دو تنها وزیران دولت احمدی نژاد نبودند که بازمانده از پاستور به دنبال راهی برای حضور در خیابان بهشت می گشتند. رضا تقی پور وزیر برکنار شده وزارت ارتباطات و محمد اسکندری وزیر کشاورزی دولت نهم که از حضور در کابینه دهم بازماند، حالا به دنبال حضور در ترکیب شوراهای شهر هستند.
مرتضی حاجی وزیر آموزش و پرورش دولت اصلاحات را هم می توان در همین جرگه قرار داد. احمد مسجد جامعی وزیر ارشاد دولت خاتمی که عضو کنونی شورای شهر هم هست می تواند در همین فهرست قرار بگیرد. محمد علی آبادی رئیس کمیته المپیک و رئیس سابق سازمان تربیت بدنی را هم با اغماض می توان در این فهرست قرار داد. او زمانی برای تصدی وزارت نیرو به مجلس معرفی شد که مجلس به وی رای نداد.

بازمانده از مجلس
طیفی از چهره هایی که سابقه عضویت در ادوار مجلس داشتند و از حضور در مجلس نهم بازماندند هم سودای حضور در ترکیب شورای شهر تهران را دارند. پرویز سروری رئیس جبهه خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت و محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس هشتم از این چهره ها بودند. پروین احمدی نژاد عضو فعلی شورای شهر را هم می توان به این فهرست اضافه کرد، او در انتخابات مجلس نهم از گرمسار زادگاه خود نامزد شد و رقابت را به کاتب باخت. یوسف نژاد نماینده فراکسیون اقلیت مجلس هشتم و یدالله اسلامی رئیس مجمع نمایندگان ادوار از جمله نمایندگان سابق مجلس بودند که نام خود را انتخابات شوراها ثبت کردند.