باید با صاحبان فیشها برخورد قاطعی شود
آیت الله علی اکبر کلانتری از نگارش نامهای به رئیسجمهور درباره فیشهای نجومی خبر داد.
آیتالله علی اکبر کلانتری نماینده استان فارس در مجلس خبرگان رهبری درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب درباره عهدشکنی امریکا در مسئله برجام، اظهار کرد: منطق عقل و شرع این است که انسان در مواجهه با انسانهای بدعهد و بدقول با تدبیر و درایت بیشتری عمل کند. بر مبنای روایتی که داریم بدعهدی و خلف وعده از نشانههای منافقین و اهل نفاق است و قطعاً نمیشود به اهل نفاق اعتماد و تکیه کرد.
آیتالله کلانتری با بیان اینکه اعتماد در مسائل کوچک کمتر مشکل ایجاد میکند، گفت: در مسائل مربوط به کیان کشور و آرمانهای انقلاب، انسان عاقل به افراد بدعهد و بدقول اعتماد نمیکند چراکه تبعات و آثار زیانباری دارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تصریح بر اینکه امریکا کشوری نیست که تازه ایجاد شده باشد و یک عمر شرارت، بدعهدی و بدقولی کرده، متذکر شد: انسانهایی که به چنین کشوری اعتماد میکنند دچار غفلت، عدم درایت و عدم تدبیر هستند. امریکا حداقل از کودتای 28 مرداد دائماً مشغول ضرر وارد کردن به مردم ایران بوده و هیچگاه به تعهدات خودش عمل نکرده است.
این استاد دروس عالی حوزه علمیه با اشاره به اینکه امریکا در مسئله برجام، در لفظ و کاغذ قول میدهد اما در پشت سر بهگونهای رفتار میکنند که آن قول و گفتار عمل نشود، متذکر شد: یکی ازمهمترین بندهای برجام لغو تحریمها بود. امریکاییها با لفاظی میگویند تحریمها برداشته شد و به لحاظ بانکی تحریمی نداریم اما همین که پای عمل میرسد کاری میکنند که تحریمها برقرار باشد و در این مورد باید با درایت پیش رفت و کاری نکنیم که اهداف اصلی از بین برود.
آیتالله کلانتری درباره علت نامهنگاری اخیرش به رئیسجمهور درباره فیشهای حقوقی، اظهار کرد: نامهنگاری برای این بود که اگر با موضوع حقوقهای نجومی و فیشها برخورد قاطع نشود، در آینده هم شاهد آن خواهیم بود و اقدامات قاطع و عاجل میتواند کارساز باشد.
وی افزود: تعارفات، برخوردهای محترمانه و استعفا مناسب نیست و کسانی که به بیتالمال خیانت کردند، باید با آنها برخورد سختی شود که دیگر تکرار نکنند و حداقل انتظار، انفصال از خدمات دولتی این افراد و محاکمه است.
عضو مجلس خبرگان رهبری درباره بیانات رهبر معظم انقلاب که مسئله حقوقهای نجومی را ناشی از مستی اشرافیگری دانستند، گفت: عمده رویکرد مسئولان به روحیه اشرافیگری بعد از اتمام جنگ پیدا شد. اوایل انقلاب و در دفاع مقدس مسئولان درصدد دفع اشرار و دشمنان و دفاع در برابر بدخواهان بودند و کمتر مجالی برای اشرافیگری پیدا میشد.
وی با بیان اینکه اگر بخواهیم انقلاب ماندگار باشد و بر خط مستقیم انقلاب پایدار باشیم، باید با این روحیه مبارزه شود، تصریح کرد: طبق آیه «الناس علی دین ملوکهم» اگر مردم ببینند که کارگزاران و مسئولان به طرف اشرافیگری میروند بدآموزی دارد و دیگران هم یاد میگیرند. باید دائماً با این مسئله برخورد شود تا این روحیه در کشور نهادینه نشود.
هیچ ارگانی هیچ شکری نخواهد خورد
تعارفات، برخوردهای محترمانه و استعفا مناسب نیست و کسانی که به بیتالمال خیانت کردند، باید با آنها برخورد سختی شود که دیگر تکرار نکنند و حداقل انتظار، انفصال از خدمات دولتی این افراد و محاکمه است.