اقدامات گروهک تروریستی تکفیری داعش برای مردم ایران تازگی ندارد و ذهن آنها را به دهه 60 زمانی که گروهک منافقین به جان مردم ایران افتاد می برد.

بنا بر این گزارش شباهت های اقدامات گروهک تکفیری داعش علیه مردم کشورهای منطقه کاملا شبیه رفتار گروهک منافقین می باشد که در دهه 60 با شکنجه و کشتنهای قرون وسطایی قصد ایجاد رعب وحشت در بین مردم ایران را داشتند می باشد.

به گزارش خبرنگار ما از گذشته نه چندان دور تا به امروز مصادیق و شواهد بسیاری بین حوادث فعلی داعش و منافقین می توان برشمرد که نشان از این دارد که این دو گروهک تکفیری دو روی یک سکه هستند.

آنچه مسلم است این است که منافقین نسخه قدیمی داعش هستند و همین اقدامات وحشیانه ای که این روزها داعش انجام می دهد از قبیل سوزاندن محکومان و اعدام های دردناک را منافقین در دهه 60 علیه سربازان و مردم بی دفاع کوچه و بازار ایران اسلامی انجام می دادند و نمونه های آن فراوان است. 

لذا یادآوری برخی از حملات این گروهک علیه عامه مردم ایران برای تطبیق واقعیت این دو گروه خالی از لطف نیست:

مهمترین اقدام این گروهک علیه مردم عادی کوچه و بازار در سالهای ۱۳۶۰ و  ۱۳۶۱ اتفاق افتاد که این به غیر از کشتار مسئولان نظام بود لذا تعداد ۳۶۶ مورد ترور مردم عادی در استان تهران توسط اعضای سازمان گروهک منافقین در این دو سال انجام شد.

همچنین در سالهای دیگر نیز حملات کوری علیه مردم صورت گرفت به عنوان مثال در24 اسفند 1363 منافقین کوردل با قرار دادن بمبی 7 کیلویی در محل برگزاری نماز جمعه تهران به امامت رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، بسیاری از افراد حاضر در نماز جمعه را به شهادت رساندند. بر اثر انفجار این بمب 14 نفر به شهادت رسیدند و 88 نفر مجروح شدند. 

در 4بهمن 1379 آرام گفتاری، از اعضای گروهک منافقین با انجام عملیات انتحاری به وسیله نارنجک در میان مردم تهران، موجب به شهادت رسیدن و زخمی شدن تعدادی از مردم شد.

همچنین حمله خمپاره‌ای خیابان ولیعصر تهران در سال1379 که موجب شهادت 2 نفر و مجروح شدن 7 نفر شد، حمله خمپاره‌ای به دانشگاه شهید چمران اهواز، حمله خمپاره‌ای به ساختمان مسکونی در ایلام و حمله خمپاره‌ای به مجموعه مسکونی در تهران از دیگر حملات تروریستی گروهک منافقین است. 

بنابر این هر چند که عربستان در تلاش برای پیوند داعش و منافقین به سر می برد، اما منافقین و داعش در طول و عرض یکدیگر هستند و پیوندی نیست که امروز اتفاق افتاده باشد و هر دو در یک مسیر هستند و یک ریشه دارند و در واقع از یک جنس و دو روی یک سکه هستند.