اختصاصی پارس؛
پرفسور حمید مولانا به کشور بازگشته است/ استقرار در یک ساختمانی در آجودانیه
خبرهای رسیده حکایت از آن دارد که وی احتمالا در مرکز دایره المعارف اسلامی در آجودانیه به ریاست سید کاظم موسوی بجنوردی مستقر خواهد شد و قرار است خاطرات خود را از دوران انقلاب و نهضت ملی شدن نفت و نقش محمد مصدق را قلمی نماید.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- پرفسور حمید مولانا که در دوره اول و دوم ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد مشاور وی بود چندی پیش به کشور بازگشته است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پارس»، برخلاف همه سالهای گذشته، وی ازابتدای سال 1390 هیچ ظهور و بروز رسانه ای نداشته است. گفته می شود در این مدت در آمریکا مشغول تدریس بوده و در مساجد مراکز اسلامی حومه واشنگتن شرکت و بارها به دعوت مراکز اسلامی و تشکلهای مسلمانان در مساجد و دانشگاههای شهرهایی مثل لندن، منچستر، هامبورگ، بارسلون، الجزیره و قاهره سخنرانی می کرده است.
مولانا پیش از آن مؤسس و استاد دانشکده ارتباطات دانشگاه امریکن دی سی واشنگتن بود.
خبرهای رسیده حکایت از آن دارد که وی احتمالا در مرکز دایره المعارف اسلامی در آجودانیه به ریاست سید کاظم موسوی بجنوردی مستقر خواهد شد و قرار است خاطرات خود را از دوران انقلاب و نهضت ملی شدن نفت و نقش محمد مصدق را قلمی نماید.
وی گفته است که اسناد بسیاری در این زمینه دراختیار دارد که یکی از این اسناد نامه نگاری هایی است که وی در سنین جوانی با آیت الله مکارم شیرازی داشته است.
حسام الدین آشنا که اکنون به جای مولانا در جایگاه مشاور رئیس جمهور قرار گرفته است در مهرماه سال 1387 جزوه مفصلی علیه حمید مولانا آماده کرده و در رسانه ها توزیع کرد.
وی در آن جزوه علیه بورسیه تحصیلی مولانا می نویسد:
« دکتر مصطفی مصباح زاده (مؤسس روزنامه کیهان) که نخستین کاشف مولاناست و او را از جوانی شناخته و برکشیده است، در نشریه ایران نامه ویژه تاریخ مطبوعات ایران نقل میکند که در اواخر دهه هزار و سیصد و سی موسسه کیهان از سفر تحصیلی دو نفر از همکاران خود: آقای کاظم معتمد نژاد به فرانسه و آقای حمید مولانا به آمریکا حمایت کرد. اولی به کشور بازگشت و بنیانگذار رشته روزنامهنگار ی و ارتباطات در ایران شد و دومی در آمریکا ماند و بنیانگذار رشته ارتباطات بینالمللی در دانشکده خدمات بینالمللی دانشگاه امریکن شد. [9]. درباره طرف دوم بورس هم گفتنیهایی هست. در هفتهنامه دانشگاه امریکن این امر با صراحت مورد تأکید قرار گرفت که او در سن بیست سالگی توسط وزارت خارجه برای یک برنامه معتبر که به او اجازه تحصیل در آمریکا میداد برگزیده شده بود (پیوند استناد):
The grandson of a well known Iranian philosopher, Mowlana knew from a young age that he wanted to be a scholar. At age 20 he was chosen by the U. S. State Department for a prestigious program that allowed him to study in America
کسانی که درباره بورسهای کمیسیون مشترک فرهنگی ایران و آمریکا کار کردهاند، به خوبی میدانند که این بورسها با هماهنگی دو دولت ایران و آمریکا و دانشگاه مورد نظر اعطا میشده است. این امر به خودی خود ستایش یا نکوهشی را برنمیانگیزد. تردید از آنجا آغاز میشود که اولا در نوشتههای مولانا از این بحث سخنی به میان نمیآید و دوم آن که بازگشت او به ایران، پس از فراغت از تحصیل و به عهده گرفتن سردبیری کیهان که به طور طبیعی باید ادامه رابطه اداری با کیهان تلقی شود به گونه ای تفسیر میشود که گویا در طول تحصیل هیچ قرار و مداری در کار نبوده است.»
خیلی برام عجیب بود که مولانا که سی سال مقیم امریکا بود ناگهان در زمان حکومت احمدی نژاد پیداش شد و مشاور شد و صدای هیچ ارزشمداری بلند نشد؟؟ دوم اینکه آقای کلهر که موهاشو تا کمر گیس کرده بود و دخترش هم به غرب پناهنده شد،مشاور مطبوعاتی احمدی نژاد بود و آقایان پایداری و دیگر همپالکیهاشون جیکشان در نیامد؟؟ آنطور که روی کوچکترین حرکت فائزه هاشمی و حتی نسل سوم و چهارم آیت الله هاشمی رفسنجانی حساس بودند و یا به حرکات دست و پای دکتر ظریف و تیم مذاکره کننده واکنش نشان میدادند.به راستی رفتارهای دوگانه بقول مقام رهبری مشمئز کننده است.