تحلیل آسوشیتدپرس درباره کاندیداتوری روحانی
این نامزدانتخابات ریاست جمهوری ایران در صورت پیروزی می تواند نقطه عطفی در روابط این کشور با جهان باشد.
به گزارش خبرنگار بین الملل پ ارس ؛ خبرگزاری آسوشیتد پرس در مقاله ای به بررسی عملکرد حسن روحانی یکی از نامزدهای انتخابات پیش روی ریاست جمهوری پرداخته است که در ادامه از نظر شما خواهد گذشت.
_ یکی از نامزد های پیشتاز در انتخابات ریاست جمهوری آتی که از هم اکنون می توان وی را دارای بخت بالایی برای پیروزی و توفیق در انتخابات ایران دانست، حسن روحانی است. او که اعلام نامزدی خود را تا همین اواخر به تعویق انداخته بود اظهار داشت: در صورت انتخاب شدن، تلاش برای ایجاد روابطی بهتر و سازنده تر با جهان را که منجر به کاهش فشار تحریم های بین المللی گردد در صدر اولویت های خود قرار خواهد داد.
روحانی که به علت تحصیلات عالی در رشته حقوق بین الملل و سابقه طولانی به عنوان مذاکره کننده ارشد هسته ای بر فراز و نشیب های مناسبات دیپلماتیک مسلط به نظر می رسد همچنین به علت داشتن مشی میانه رو وعدم گرایش های خاص جناحی می تواند مورد توافق نخبگان هر دو جناح سیاسی (اصولگرا، اصلاح طلب) ایران قرار گیرد. وی علاوه بر این، به دلیل سابقه تحصیلات حوزوی در سطح اجتهاد و عضویت در مجلس خبرگان رهبری بخت بالایی برای برخورداری از حمایت تشکل های سیاسی روحانیت و حوزه های علمیه خواهد داشت.
وی در یک گردهمایی در روز پنجشنبه اظهار داشت به دنبال تعامل سازنده، رو به جلو و بر اساس احترام متقابل با جهان خواهیم بود و از هر گونه موضع گیری جنجالی و حساب نشده اجتناب خواهیم کرد.
نویسنده این مقاله در ادامه با ذکر این مطلب که رییس جمهور تنها فرد تعیین کننده در روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران نمی باشد و رییس قوه مجریه باید سیاست های خود را به تایید رهبر آن کشور برساند، ابراز می دارد به نظر می رسد وی که برای مدتی مدید نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی را بر عهده داشته به خوبی می تواند این هماهنگی و تعامل را به انجام رساند.
/گزارش از مسعود عزیزی/
ارسال نظر