پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- یکی از تئریسین های جریان اصلاحات گفته است: آقای روحانی در چهار سال آینده نیز رئیس جمهور خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پارس»، محمدرضا تاجیک مشاور رئیس دولت اصلاحات و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری هفتم و هشتم و از تئوریسین های جریان اصلاحات در جلسه ای اظهار داشته است: با اینکه بر این باورم آقای روحانی در چهار سال آینده هم رئیس جمهور خواهد ماند اما این دولت، عقبه اجتماعی وسیعی ندارد.

وی افزوده است: روحانی نمی تواند آلترناتیوی برای جریان اصلاحات باشد. من دولت را دارای عقبه اجتماعی وسیع نمی‌بینم، دولت را دارای گفتمان مستقل نمی‌بینم دولت را به صورت یک جریان آلترناتیو نمی‌بینیم، و کسانی که در دولت هستند را نه دارای این امکان و نه این استعداد که بتوانند یک جریان اندیشه‌ای یا گفتمانی و یا یک جریان و جنبش اجتماعی و سیاسی راه بیندازند، نمی‌بینم و مقبولیت و مشروعیت‌شان را ذیل جریان اصلاح‌طلبی تعریف می‌کنم. 

وی اضافه کرده است: البته منکر تاثیر مثبت و ایجابی دولت در رخداد هفت اسفند نیستم. مضافا اینکه دولت را یک پیکره واحد و یگانه و همگون نمی‎بینم و برای دولتمردان مختلف نقش‌های متفاوتی در این انتخابات قایلم که در آینده در این باره سخن خواهم گفت.

مشاور رئیس دولت اصلاحات وزن دولت را در پیروزی اصلاح طلبان در شهر تهران را اندک توصیف و دم مسیحایی رئیس دولت اصلاحات را دلیل اصلی این پیروزی ذکر کرد.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری هفتم و هشتم در توصیف جریان اعتدال گفت: در جامعه ما اعتدال این‌گونه جا افتاده است، هم کت تنت باشد و هم زیرشلواری. تا حدودی چپ باش و مقداری هم راست. بالاخره در میانه ایستادن را اعتدال می‌دانیم. 

وی افزوده است: می‌بینیم بسیاری از آقایان میانه‌روی و در میانه ایستادن را اعتدال می‌دانند. اینکه به لحاظ مفهومی و به لحاظ نظری این تعریف و تصویر از اعتدال چقدر قابل مناقشه است، الان مجال تامل در آن نیست.

تاجیک اضافه کرده است: ولی می‌دانم نگاه مسلط این است که زمانی من می‌توانم یک دولت معتدل باشم که نیمی از آن و نیمی از این، چند نفر اینجا و چند نفر آنجا، را در ترکیب کابینه خود داشته باشم و توازن میان گروه‌های مختلف را حفظ کنم.

مشاور رئیس دولت اصلاحات با تاکید بر اینکه زمان خانه‌تکانی کابینه فرا رسیده است اظهار داشته است: باید قبل از انتخابات این کار صورت می‌گرفت ولی به لحاظ ملاحظات انتخاباتی شاید عقلایی بود که یک مقداری تحمل شود. 

وی افزوده است: به نظرم، برخی استانداران و برخی از وزرا باید تغییر کنند، به هر حال باید دولت شاداب‌تر و کارآمدتری را شاهد باشیم، باید دولت چابک‌تری را شاهد باشیم. دولت برنامه‌ریزتر و دولتی که بالاخره بتواند در این شرایط به نیازها و مطالبات مردم پاسخ جدی‌تری بدهد. برخی از این مدیران سنگین‌پاتر از این هستند که بتوانند در شرایط کنونی به صورت چابک‌ عمل کنند. 

تاجیک اضافه کرده است: با تمام احترامی که برای همه مدیران قایل هستم فکر می‌کنم اگر دولت آقای روحانی بخواهد این اقبال عمومی را در انتخابات بعدی داشته باشد باید یک تغییراتی را در سطح مدیریتی  انجام  بدهد.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری هفتم و هشتم درخصوص چگونگی دست یابی به ریاست مجلس نیز گفته است: دوستان‌مان در مجلس باید بسیار حرفه‌ای، منسجم و به صورت تیم کار کنند و از یکدیگر عبور نکنند و تلاش کنند چنانچه توانستیم اکثریت مجلس را کسب کنیم آقای عارف را در ریاست مجلس داشته باشند، مدیریت کمیسیون‌های مختلف مجلس را در دست بگیرند، تا از این رهگذر پاسخی مناسب و درخور به حرکت و کنش مردم بدهند. 

مشاور رئیس دولت اصلاحات بدون اشاره به معاملات پشت پرده ای که ممکن است با رقیب برای خودداری از معرفی کاندیدا برای ریاست مجلس منجر می شود گفته است: نباید اسیر حاشیه‌ها شد و ریاست مجلس را دو دستی تقدیم رقیب کنیم.