امیر سرلشکر عطاء‌الله صالحی  با حضور در منطقه عملیاتی جنوب کشور با تعدادی از فرماندهان، رزمندگان و دست‌اندرکاران برپایی ایستگاه‌ها و یادمان‌های راهیان نور در این منطقه دیدار کرد.

 

فرمانده کل ارتش در این بازدید با حضور در مناطق عملیاتی شلمچه، طلائیه، دهلاویه و یادمان عملیات رمضان از تلاش‌های صورت گرفته توسط فرماندهان، مسئولان و دست‌اندرکاران برپایی ایستگاه‌ها، یادمان‌ها و نمایشگاه‌های فرهنگی و نظامی راهیان نور در مناطق عملیاتی تقدیر و تشکر کرد.

 

روایت سرلشکر صالحی از برخورد جذاب رهبری با نظامیان

 

میزان نوشت: سرلشکر عطاء الله صالحی که از سال 84 با حکم فرماندهی کل قوا، به سمت فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شده است، خاطره جالبی را از نخستین ارتباط خود با مقام معظم رهبری در ارتش بازگو کرده که پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌‌الله خامنه‌ای آن را منتشر کرده است.

 

در قسمتی از این روایت به نقل از سرلشکر صالحی آمده است:

 

«من اولین صحنه‌ای که از حضور ایشان در ارتش به یاد دارم، زمانی بود که ایشان در یک مکان نظامی حاضر شدند و با خبردار و ادای احترام گروهانی که در آن‌جا مستقر بود، مواجه شدند.

 

همه منتظر بودند که ببینند ایشان چه واکنشی نشان می‌دهند و البته در باور همه بود که ایشان احتمالاً دستشان را روی سینه می‌گذارند و مثلاً می‌گویند أیّدکم‌الله؛ یعنی همان‌گونه که اکثر مقامات برخورد می‌کردند. اما همه با ناباوری دیدند که ایشان دست راستشان را که آن زمان مجروح نشده بود، بالا بردند و به طرف عمامه‌ی خود گرفتند و فرمان آزاد دادند.

 

 این واکنش ایشان برای جمع حاضر بسیار عجیب و در عین حال بسیار جذاب بود. یعنی اگرچه عده‌ای می‌گفتند روحانیت این‌گونه واکنش نشان نمی‌دهند، اما در دلشان دوست داشتند که چنین واکنشی را مشاهده کنند.

 

این نوع برخوردهای ایشان باعث شد تا کم‌کم در اذهان جابیفتد که این‌گونه هم می‌شود برخورد کرد. در واقع آن‌چه به عنوان یک وجه تمایز در شخصیت ایشان برای نظامیان بسیار جذاب بود، همین نوع برخوردهای ایشان با نظامیان بود؛ راست‌قامتی و مواجهه مانند خودشان. من الان احساس خودم را در آن زمان می‌گویم. این‌که شما با هر صنفی مطابق با آن صنف رفتار کنید، امر جذابی است.

 

 مولا علی علیه‌السلام در سفارش خود به مالک اشتر برای ورود به مصر فرمودند که وقتی به آن‌جا می‌روی، آنها سنت‌هایی دارند، سنت‌های حسنه‌ی آنها را تغییر نده.»