پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- در روزهای اخیر، اصلاح طلبان و حامیان دولت به یک مظلوم نمایی جالب روی آورده اند. رسانه های اصلاح طلب با حمله به اصولگرایان، مدعی هستند که آنها به منظور پیروزی در انتخابات، در حال برچسب زنی به رقبای اصلاح طلب خود هستند و به این منظور از برچسب «لیست انگلیسی» یا «فهرست انگلیسی» استفاده می کنند. آنها حتی این مساله را توهین به شورای نگهبان دانسته و ادعا می کنند که چگونه ممکن است افراد تایید شده توسط شورای نگهبان، انگلیسی باشند؟ (البته این سوال، مغلطه ای آشکار است که فعلا به نوشته ما مربوط نمی شود)

عبارت «فهرست انگلیسی» به دنبال جانبداری رسمی و علنی بی بی سی از یک لیست انتخاباتی (حامیان هاشمی و روحانی و اصلاح طلبان) در فضای مجازی و رسانه ای و ادبیات مردم بکار گرفته شده است. در حالی که بعد از دخالت های اخیر بی بی سی و جانبداری این رسانه انگلیسی از یک جریان سیاسی در انتخابات، انتظار می رفت اصلاح طلبان و اعتدالی ها به صراحت از این اقدام بی بی سی اعلام برائت کنند؛ اما متاسفانه شاهدیم که آنها به جای محکوم کردن بی بی سی، در یک فرافکنی آشکار، اصولگرایان را محکوم و متهم به برچسب زنی می کنند! 

مظلوم نمایی رسانه های اصلاح طلب به گونه ای است که انگار اصولگرایان ابتدا به ساکن و در اقدامی ناجوانمردانه و برای تخریب رقبا، آنها را انگلیسی نامیده اند! شکی نیست که در چنین صورتی، قطعا این اقدام اصولگرایان محکوم و مردود بود. اما آیا اکنون واقعا همچنین اتفاقی افتاده؟ آیا اصولگرایان و رسانه های آنها برای پیروزی در انتخابات، بی جهت به رقبای خود تهمت زده اند و عبارت «لیست انگلیسی» را از خودشان ساخته اند؟ یا اتفاق دیگری رخ داده که همه دلسوزان نظام را حساس کرده است؟ اصلاح طلبان با زیرکی تمام و با تغییر داستان، عملا دارند دروغ می گویند!

واقعیت این است که این بازی را ابتدا انگلیس خبیث و بی بی سی به عنوان رسانه و سخنگوی رسمی دولت این کشور آغاز کرده است و این بی بی سی بوده که با جانبداری رسمی از یک طیف سیاسی، در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات ایران برآمده است. این بی بی سی بود که از اصلاح طلبان حمایت کرد و عملا آنها را نامزدهای مورد پسند و مورد علاقه خود معرفی کرد! این بی بی سی بود که از مردم درخواست کرده به اصلاح طلبان و اعتدالیون و برخی لیست ها و فهرست های انتخاباتی رای بدهند و به دیگران رای ندهند! پس تقصیر اصولگرایان چیست؟ طبیعی است که در این صورت، این سوال مطرح می شود که چرا بی بی سی باید از یک گروه سیاسی در ایران حمایت کند؟ 

پس از این دخالت آشکار و صریح بود که مقام معظم رهبری نسبت به این توطئه انگلیسی هشدار دادند و سپس دلسوزان نظام و گروه ها و شخصیت های اصولگرا از اصلاح طلبان و نامزدهای انتخاباتی درخواست کردند که به صراحت از حمایت انگلیس، ابراز برائت کنند. در چنین شرایطی انتظار می رفت که اصلاح طلبان اگر واقعا به این اتهامات اعتراضی دارند، به سراغ عامل و سرمنشاء اصلی رواج این اتهام یعنی انگلیس و بی بی سی بروند نه آنکه اصولگرایان را متهم به برچسب زدن کنند. 

به هرحال در ماجرای اخیر، دو طیف سیاسی، مورد توجه بی بی سی قرار گرفته اند. اصولگرایان به عنوان طیف مبغوض بی بی سی و اصلاح طلبان به عنوان گزینه مطلوب آن. در این شرایط، اصولگرایان با استقبال از دشمنی بی بی سی، به صراحت گفته اند که دشمنی و بدگویی این رسانه انگلیسی، باعث افتخار ماست. حال نوبت اصلاح طلبان است که آنها هم تکلیف خودشان را روشن کنند. 

اگر اصلاح طلبان به صراحت، اقدام بی بی سی را محکوم کنند، آن وقت هیچ کس به خودش جرات نمی دهد که لیست انتخاباتی آنها را انگلیسی بنامد؛ اما تا وقتی این اتفاق نیفتاده و اصلاح طلبان و حامیان دولت، عمدا یا سهوا سکوت را بر اعلام برائت ترجیح بدهند، آدم حق دارد که با شک و تردید و حساسیت به آنها نگاه کند!

فرافکنی و مظلوم نمایی و ارجاع به سابقه و گذشته و سکوت در همچین شرایطی، مشکلی را حل نمی کند. قطعا پاسخ محکم و قاطع اصلاح طلبان به بی بی سی، می تواند هر توطئه ای را خنثی کند، وگرنه آنها با مظلوم نمایی و متهم کردن اصولگرایان، نمی توانند این لکه ننگ را از چهره خود پاک کنند. به هرحال حتما اتفاقی افتاده که انگلیس خبیث احساس می کند که می تواند از گروهی حمایت و مردم را هم به انتخاب آنها دعوت کند. رهبر انقلاب بر همین اساس در دیدار اخیر با مردم نجف آباد فرموده اند: 

« همه باید مراقب نفوذ باشند. وقتی می‌بینید دشمن برای ایجاد دودستگی از شما تعریف می‌کند بی‌درنگ ابراز بیزاری کنید. شما که می‌دانید دشمن قصد تفرقه دارد، نگذارید. امام گفتند وقتی دشمن از شما تعریف می‌کند، ببینید چه اشتباهی کرده‌اید.»