نقش حضرت امام و رهبر انقلاب در رستاخیز اسلامی
حضرت آیتالله خامنهای و جنبشها
گردش تحولات جهان عرب به سمتی پیش رفت که در کارزار انقلابهای این کشورها، بار دیگر ایران و ایالات متحده رودرروی یکدیگر قرار گیرند.
به گزارش پارس به نقل از فارس، گردش تحولات جهان عرب به سمتی پیش رفت که در کارزار انقلاب های این کشورها، بار دیگر ایران و ایالات متحده رودرروی یکدیگر قرار گیرند. تا آستانه سقوط برخی رژیم های عربی چون مصر یا تونس، آمریکا و اروپا در صف متحدان حکومت های سابق و ایران در نقش دوستان جنبش های اسلامی و انقلابی ظاهر شدند.
بعد از عبور انقلابیون از پل پیروزی، طرف های غربی تلاش کردند از رژیم پیشین فاصله گرفته و به انقلابیون نزدیک شوند؛ اما معادله رقابت و تقابل تهران و واشنگتن همچنان باقی ماند.
محور نگرانی اردوی غرب در این عرصه در قالب یک عبارت آشنا بیان می شود: ایران نباید به الگویی برای ایجاد یک نظام معارض با جهان سرمایه داری تبدیل شود. به این صورت، محافل سیاسی و خبری ایالات متحده و اروپا بیشترین حساسیت و واکنش را نسبت به فرمایشات، مواضع و گفت وگوهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی در باب جنبش های بیداری اظهار داشته اند.
این باور جمعی تحلیلگران خاورمیانه است که دور تازه تحریم ها و تهدیدها علیه ایران، با چشم انداز متوقف ساختن روند مراودات تهران و پایتخت های انقلابی خاورمیانه طراحی و اجرا می شود.
با این وصف، موج تهدیدها و تحریم ها راه نزدیکی و تماس ایران و جنبش های بیداری را نبست و بر پایه سیاستی که در این ۲ سال از سوی رهبر مدبر انقلاب طراحی و تدوین شد، تهران عزم خویش در یاری و همراهی نسل جدید انقلابیون عرب را راسخ تر ساخت. بالاترین مرجع دینی - سیاسی مسلمانان جهان، بخش غالب مباحث خویش در عرصه جهانی را به جنبش های بیداری اختصاص داد، شخصاً به گشایش بزرگ ترین همایش بیداری اسلامی اهتمام ورزید و در نهایت با ارائه یک نظریه مدون و مبسوط در باب بیداری اسلامی، راهبردهای عبور از عصر استبداد و ورود به دوران مردم سالاری را به نیروهای مبارز مسلمان عرضه کرد و در نهایت در چندین نشست و دیدار، مسئولان امور دیپلماسی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران را به تامین نیازها و تحقق آرمان های انقلابیون مصمم ساخت.
* شناسنامه جنبش ها از منظر رهبر انقلاب
پایه و اساس رفتارشناسی ایران در عرصه جنبش های نوین خاورمیانه را سیاست ها و خطوط مشی رهبر انقلاب شکل می دهد. حضرت معظم له در مهم ترین فرمایشات شان پیرامون هویت و اهداف جنبش ها، اصول زیر را به عنوان شناسنامه جنبش ها معرفی فرمودند:
احیا و تجدید عزت و کرامت ملی که در طول زمان با دیکتاتوری حاکمان فاسد و سلطه سیاسی آمریکا و غرب، درهم شکسته و پایمال شده است.
بر افراشتن پرچم اسلام که عقیده عمیق و دلبستگی دیرین مردم است و برخورداری از امنیت روانی و عدالت و پیشرفت و شکوفایی که جز در سایه شریعت اسلامی به دست نخواهد آمد.
ایستادگی در برابر نفوذ و سلطه آمریکا و اروپا که در طول ۲ قرن بیشترین لطمه و خسارت و تحقیر را بر مردم این کشورها وارد آورده اند.
مبارزه با رژیم غاصب و دولت جعلی صهیونیست که استعمار آن را چون خنجری در پهلوی کشورهای منطقه فروبرده و وسیله ای برای ادامه سلطه اهریمنی خود ساخته و ملتی را از سرزمین تاریخی خود بیرون رانده است.
ارسال نظر