فاطمه رهبر نامزد ائتلاف بزرگ اصول گرایان در گفتگو با پارس:
تخریب محصول منافع شخصی بعضی از افراد، گروه ها و جناح های سیاسی/ در شرایط پسابرجام، وضعیت اشتغال و معیشت مردم روزبه روز بدتر می شود
در بین لیست افراد، شش نفر خانم که هر شش نفر سابقه نمایندگی و سرکار خانم دکتر وحید دستجردی نیز سابقه وزارت دارند؛ لذا تجربیات و تخصص های مختلف در بین اصول گرایان قرار گرفته است.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- «دکتر فاطمه رهبر» یکی از کاندیداهای ائتلاف بزرگ اصول گرایان، نماینده تهران در دوره های هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی، عضو فراکسیون اصل نود قانون اساسی در مجلس نهم، عضو فراکسیون زنان و عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در یادداشتی اختصاصی برای «پارس» در واکاوی لیست ائتلاف بزرگ اصول گرایان و اهداف آن نوشت:
گروه ائتلاف اصول گرایان از چند ماه پیش با نظرسنجی ها و درخواست هایی که از احزاب و گروه های سیاسی داشتند، اسامی افرادی را که می توانستند در این دوره از انتخابات شرکت کنند، تهیه کردند و در نهایت طی بحث ها، گفت وگوها و تعیین شاخص های مختلف و انطباق این شاخص ها با افراد به یک لیست سی نفره ای در دو هفته گذشته رسیدند. با توجه به تخصص ها و سابقه کاری نامزدها در عرصه فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، مشخصا ده نفر تخصص های اقتصادی، ده نفر تخصص های فرهنگی و ده نفر نیز تخصص سیاسی دارند. البته افرادی بعضا دو تا از این تخصص ها را دارا هستند. به عبارت دیگر تخصص-های فرهنگی و سیاسی یا فرهنگی و اقتصادی را دارا هستند.
در بین لیست افراد، شش نفر خانم که هر شش نفر سابقه نمایندگی و سرکار خانم دکتر وحید دستجردی نیز سابقه وزارت دارند؛ لذا تجربیات و تخصص های مختلف در بین اصول گرایان قرار گرفته است.
در درجه اول وقتی که این حق برای مردم وجود دارد که به سی نفر از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی و شانزده نفر از کاندیداهای مجلس خبرگان رهبری در تهران رای دهند، بنابراین هرکسی می تواند از این حق خویش استفاده کند. در درجه دوم با توجه به رقابت موجود و رویکرد گوناگون در بین دو جناح که جناح مقابل از جبهه خودی نیست؛ طبیعتا اگر به لیست کامل رای داده نشود، آن وقت از جبهه مقابل به مجلس ورود پیدا خواهند کرد.
و از یک سوی دیگر با توجه به این که در شهری مثل شهر تهران لیست های متفاوتی آماده شده است و حتی افرادی نیز خارج از این لیست ها به صورت مستقل ورود پیدا کرده اند؛ به طوری که در دوره قبل 28 لیست برای انتخابات آماده شده بود، این امر باعث شکسته شدن و تفرق آرا خواهد شد و در نهایت منجر می شود که انتخابات به دوره دوم برسد. در حالی که با توجه به صرف این همه هزینه های مادی و معنوی و انرژی و نیروهای انسانی حاکمیت، گروه ها، تشکل ها و نامزدها، در صورت کشیده شدن انتخابات به دوره دوم، هزینه های دومی را می طلبد.
از طرفی هم برگزاری انتخابات، هزینه هنگفتی را برای نظام دارد. وزارت کشور، شورای نگهبان و نهادهای دیگر مجبور به دوباره کاری در این زمینه می شوند و آوردن دوباره مردم به پای صندوق های رای و تشویق شدن ایشان از سوی رسانه های مختلف به ویژه صداو سیما نیازمند دوباره کاری است. بنابراین شایسته است که مردم با توجه به همه مسائل ذکر شده، به کاندیداهای مورد علاقه خویش به صورت لیستی رای دهند. بنابراین چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی، رای دهی به سی نفر لیست کاندیداهای مجلس شورای اسلامی و شانزده نفر کاندیداهای خبرگان رهبری حرکت شایسته ای است.
معمولا در زمان انتخابات حرکت های ناشایست نشات گرفته از بداخلاقی های سیاسی شکل می گیرد که قطعا در همه دوره ها وجود داشته و در برخی دوره ها شدت می گیرد؛ چرا که منافع شخصی بعضی از افراد، گروه ها و جناح های سیاسی به مخاطره می افتد و حرکت زشت تخریب را رقم می زند. شبکه های خارجی- مثل BBC، VOA و بقیه رسانه ها- در مراحل قبلی انتخابات، حضور مردم در انتخابات و حضور حداکثری را نهی می کردند اما الان چه اتفاقی افتاده است که این رسانه ها به مخاطبین خویش توصیه می کنند که در این انتخابات شرکت کنند و حضور حداکثری داشته باشند؟ آن ها قطعا دل سوز مردم ایران نیستند بلکه توصیه آن ها برای انتخاب افراد مورد نظر، در قالب همان خط و سمت و سوی حرکت هایشان در این شبکه ها است اما در هر صورت مردم ما کاملا آگاه هستند و فتنه سال 88، حرکتی را که در مجلس دوره ششم و دوره اول شورای شهر تهران اتفاق افتاد فراموش نمی کنند و مراقبت خواهند کرد که با حضور حداکثری، به نامزدهایی رای دهند که در کنار رهبری معظم، منطبق با آرمان های حضرت امام، ارزش های دینی و اسلامی و کسانی که دلسوز مردم هستند و از حرکت های غربی علیه مردم ایران انزجار دارند.
معشیت، امنیت و پیشرفت اهداف ائتلاف اصول گرایان است. متاسفانه در شرایط پسابرجام، وضعیت اشتغال و معیشت مردم روزبه روز بدتر می شود و علی رغم تمام شعارهایی که مسئولین دولتی داده اند، در عمل بدنه جامعه امر دیگری را تجربه می کند. با توجه به همین در لیست حاضر ده نفر اقتصاددان با سابقه نمایندگی و وزارت حضور دارند که دلیل بر برنامه های خوب در مجلس دهم است. با توجه به تاکید مقام معظم رهبری، نفوذ امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نیز مورد توجه است؛ چرا که امروز با شرایط حاکم بر منطقه، معادلات امنیتی نیز اهمیت بسزایی دارد. امید است که با توجه به پیشرفت هایی که در کشور حاصل شده است، برای رسیدن به اهداف والای نظام و تبدیل شدن به قطبی در منطقه و جهان برنامه ریزی و هدف گذاری لازم را به انجام برسانیم.
ارسال نظر