اختصاصی پارس؛
فرمان آشوب این بار در روزنامه اصلاح طلب
با گذشت 6 سال از آشوب های سال 88، این بار رسانه های اصلاح طلب خط دیگری را دنبال کردند. خطی که بر آن هستند با تشکیک در سلامت انتخابات، فاز جدیدی از نا امنی های خیابانی را کلیک بزنند.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- پس از آنکه سناریوی آشوب طلبی علیه جمهوریت و استفاده از کلید واژه ی « تقلب » در سال 88 موجب شد تا چندماهی کشور به درگیری داخلی معطوف شود و اگر حضور مردم و بصیرت بخشی رهبری نبود، معلوم نبود کشور در حال حاضر چه درگیری داخلی را شامل می شود و وضعیت حاضر کشورهای اطراف به داخل ایران منتقل می گردید. بر همین اساس حفاظت از رای مردم به عنوان حق الناس وظیفه ی همه مسئولان و فعالان سیاسی و تصمیم گیران کشور بود.
با گذشت 6 سال از آشوب های سال 88، این بار رسانه های اصلاح طلب خط دیگری را دنبال کردند. خطی که بر آن هستند با تشکیک در سلامت انتخابات، فاز جدیدی از نا امنی های خیابانی را کلیک بزنند.
همین چند وقت قبل بود که هاشمی رفسنجانی از اعتماد مردم به نظام سخن گفت و آن را با امنیت داخلی گره زد. هاشمی رفسنجانی از کلیدواژه ای استفاده کرد؛ هاشمی گفت : «گر مردم علاقهمند نبودند، پنجرههای زیادی برای حضور دشمن وجود داشت و دارد. علاقه مردم فضا را از نفوذ دشمنان، تا حدود زیادی حفظ میکند. یکی از عوامل رضایت مردم این است که احساس میکنند، سرنوشتشان دست خودشان است. معنایش همان است که انتخابات پرشور و حضور هر چه بیشتر مردم، نشان علاقه و امید مردم به کشورشان است و این مساله خیلیها را مأیوس میکند. »(1) شاید در وهله ی اول نتوان آن را غیر سیاسی تلقی کرد اما حرکات بعدی هاشمی و القای یاس و نا امیدی در سلامت انتخابات به ویژه مسئله ی رد صلاحیت ها گواه این است، شکافی که هاشمی به دنبال ایجاد آن است تا رای بگیرد در واقع ادامه سناریوی 88 است.
از سوی دیگر قرار دادن این سخنان در کنار مصاحبه روزنامه شرق با «رنانی» کارشناس مسائل اقتصادی داشت نکاتی را تایید می کند که گویا سناریوی خاصی پشت پرده ی انتخابات 94 است که بایستی نهادهای امنیتی و نظارتی هوشیاری بیشتری داشته باشند.
رنانی در مصاحبه خود با بزرگ دانستن رد صلاحیت ها اینطور بر می شمرد رد صلاحیت های کثیر بیشتر به بی ثباتی سیاسی در کشور دامن می زند و این بی ثباتی در آینده نزدیک منجر به بی ثباتی اقتصادی و در نهایت بحران 100 هزار بیکار جدید در کنار 8 میلیون بیکار قبلی است. در واقع این کارشناس با بیان اینکه در صورت عدم تایید صلاحیت های اصلاح طلبان به طور حتم بی ثباتی سیاسی ایجاد می شود و استمرار آن می تواند به بیکاری افراد و ایجاد فضای یاس منجر شود، خبر از آن می داد که اگر کاندیداهای اصلااح طلبان تایید نشوند امکان بازگشت بحران امنیتی است!
نکته مهمی که می توان در این کلمات اشاره کرد خبر هایی است مبنی بر فعال شدن بعضی از گروه ها در زمینه سازماندهی کارگران و مشاغل صنفی و کارگری است.
باید دید آیا اصلاح طلبان با همه ادعایی که دارند قادر هستند به مکانیسم صندوق رای تمکین کنند یا دس های پشت پرده و نفوذی های مختلف بر آن هستند از فضای تبلیغاتی انتخابات مجلس استفاده نموده و بحران امنیتی پسا انتخابات را در گسترده ی سراسر کشور و نه صرفا در تهران ایجاد نماید. باید دید چه خوابی دشمنان انقلاب اسلامی دنبال میکنند و آیا این خواب همچون سال 88 تعبیر می شود یا خیر؟
ارسال نظر