پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- «فاطمه رهبر» عضو فراکسیون رهروان مجلس شورای اسلامی و عضو حزب موتلفه اسلامی در رابطه با آخرین وضعیت وحدت میان اصولگرایان و شائبه اختلاف در میان آنها ابراز داشت:

«متاسفانه در برهه های مختلف تاریخی شاهد بداخلاقی هایی از سوی جریان های سیاسی می باشیم که هر چه به زمان انتخابات نزدیک تر می شویم، بر میزان و شدت این بداخلاقی ها اضافه می گردد. اما نکته مهم از این قرار است که با توجه به اخبار واصله از هر دو جریان مهم سیاسی کشور(اصلاح طلبان و اصولگرایان)، در زمان فعلی اصولگریان در مسیر خوبی جهت رسیدن به وحدت قرار دارند.

در کنار آن باید در نظر داشت که اصولگرایی دایره بسیار بزرگی است که سلیقه های مختلفی را گرد هم آورده است و برخی از این سلیقه ها نیز انتظارات خاص خود را دارند. در آستانه برگزاری انتخابات نیز این انتظارات از سلیقه های مختلف وجود دارد که نامزدهای مدنظر آنها در لیست انتخاباتی قرار بگیرد و اگر این اتفاق نیفتاد ممکن است کدورتی میان افراد پیش بیاید که جریان رقیب از آن به عنوان اختلاف یاد می کند در صورتی که تعبیر درستی نیست.

در حال حاضر شرایط اصولگرایان در مسیر رسیدن به وحدت بسیار مطلوب ارزیابی می شود و اکثر گروه های اصلی جریان به ائتلاف خواهند پیوست و ان شاالله با یک لیست واحد در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری حاضر خواهند شد.

از طرفی هم به دلیل تعدد نامزدها در کشور ممکن است لیست های فرعی در انتخابات بروز کند که این مورد هم در همه ادوار انتخابات سابقه داشته است و نباید آن را به حساب اختلاف گذاشت. 

جبهه پایداری متعلق به جریان اصولگرایی است

جبهه پایداری از جمله گروه های اصولگرا به حساب می آید و در اصول و مبانی با سایر گروه های اصولگرا اتفاق نظر دارد اما ممکن است در بعضی موارد اختلاف سلیقه هایی نیز وجود داشته باشد. مطبوعات منتسب به اصلاح طلبان نیز در حالی بر طبل اختلاف میان اصولگرایان می کوبند که از طرفی می نویسند که همه گروه های اصولگرا[و از جمله جبهه پایداری] در حال پیوستن به ائتلاف هستند و از یک طرف دیگر سخن از اختلاف میان اصولگرایان را مطرح می سازند.

همه اصولگرایان مانند نخ تسبیحی هستند که از ابتدا تا انتهای آن یک کل واحد به حساب می آیند و در یک قالب عمل می کنند بنابر این هیچ گروه اصولگرایی از ائتلاف خارج نیست.

نپیوستن لاریجانی و فراکسیون رهروان به ائنلاف ارتباطی با وحدت ندارد

اما در مورد شخص آقای لاریجانی و جریان سیاسی منتسب به ایشان(فراکسیون رهروان ولایت) نیز باید گفت شخص آقای به عنوان رییس یکی از قوای سه گانه کشور به لحاظ قانونی و عرفی اجازه حضور در یک جریان سیاسی خاص در انتخابات را ندارد و نمی تواند له یا علیه یک جریان سیاسی خاصی در انتخابات ورود کند. همانطور که رئیس قوه مجریه نیز نمی تواند له یا علیه یک گروه سیاسی وارد انتخابات شود.

ضمن آنکه آقای لاریجانی بارها و بارها موضع خود مبنی بر شکل گری وحدت حول محور روحانیت را اعلام داشته اند و خودشان نیز به عنوان یک شخص مختلف و با طی مراحل قانونی در انتخابات شرکت خواهند کرد.

در عین حال نکته ای که بسیاری از رسانه های اصلاح طلب در اثبات وجود اختلاف میان اصولگرایان از آن استفاده می کنند به عدم پیوستن فراکسیون رهروان ولایت(منتسب به آقای لاریجانی) به ائتلاف می باشد.

این شبهه در حالی مطرح می شود که یک ائتلاف سیاسی با حضور احزاب شکل می گیرد و این در حالی است که فراکسیون رهروان ولایت یک حزب نیست بلکه تنها یک فراکسیون است. بنابر این نپیوستن آن به ائتلاف را نیز نباید به حساب اختلاف گذاشت.

در کنار این، رهبران ائتلاف بارها اعلام کرده اند که این ائتلاف مربوط به شهر تهران می باشد و تهیه لیست در شهرستان ها بر عهده نیروهای مربوط به مناطق است. اعضای فراکسیون رهروان نیز عمدتا(به جز تعداد محدودی) متعلق به شهرستان ها می باشد و از این جهت نیز نپوستن رهروان به ائتلاف هیچ دلالتی بر اختلاف میان اصولگرایان ندارد. اگر موضوع به شکل درستی حلاجی شود در می یابیم که هیج اختلافی وجود ندارد.

آن چیزی که مسلم می باشد از این قرار است که مردم بسیار هوشیارند و طبق شاخص هایی که در دوره های قبل برای خود تبیین کرده اند و این تبیین نیز بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و حضرت امام می باشد، دست به انتخاب می زنند و بر همین اساس انتخابات خوبی را در پیش خواهیم داشت.»