به گزارش پارس به نقل از  تسنیم، منصور حقیقت‌پور در جلسه پرسش و پاسخ با خبرنگاران اظهار داشت: در طول انجام مذاکرات هسته‌ای روند این مذاکرات را در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی پیگیری می‌کردیم و در طول این مذاکرات، رهبری هسته‌ای کشور بر عهده شورای عالی امنیت ملی و مقام معظم رهبری بوده است چرا که مصوبات شورای عالی امنیت ملی بدون نظر رهبر معظم انقلاب مؤثر نبود.

وی گفت: مقام معظم رهبری از روند اجرای مذاکرات با خبر بودند و حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور،‌علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی،‌ شمخانی دبیرشورای عالی امنیت ملی، ظرفیت وزیر امور خارجه و آقای ولایتی مشاور رهبر انقلاب، با انتخاب مقام معظم رهبری مسئولیت مدیریت مذاکرات را بر عهده داشتند.

نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی افزود:‌ تیم مذاکره کننده هسته‌ای موظف بود که در جریان انجام مذاکرات هسته‌ای از این ۵ نفر تئوری‌های لازم را اخذ کند که در طول ۲۲ ماه گذشته، ۱۷ جلسه هسته‌ای در کشور برگزار شد که در ۹ جلسه مقام معظم رهبری نیز حضور داشتند.

حقیقت‌پور تصریح کرد: توافق هسته‌ای یک بده بستان دو طرفه بوده که موضوع هسته‌ای می توانست به یک بهانه برای غربی‌ها به منظور حمله به ایران و نیز تضعیف توسعه کشور باشد که با انجام این توافق دیگر این تهدیدها کشور را در برنمی‌گیرد.

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری با مدیریت بسیار خوب این مذاکرات را به سرانجام رساندند چرا که هزینه تحریم برای کشور روزانه در حدود ۲۵۰ میلیارد تومان بوده و بحران هسته‌ای باعث شده بود که فعالیت‌های سیاسی و منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران به طور مناسب انجام نشود ولی در حال حاضر می‌توانیم به توسعه اقتصاد کشور اقدام کنیم.

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی گفت: نباید سند برجام را فتح الفتوح بدانیم و نیز جای ماتم گرفتن هم نیست بلکه باید از این فرصت به دست آمده در راستای توسعه و رونق اقتصادی کشور بهره‌مند شویم چرا که این توافق ایده‌آل نبوده و در بخش‌هایی محدود شده ولی فرصت‌هایی برای پیشرفت فراهم آمده است.

حقیقت‌پور افزود: با تصویب برجام فعالیت کمیسیون ویژه برجام به اتمام رسیده است و از این به بعد کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی به اجرای آن نظارت می‌کند.