اظهار نگرانی روزنامه اجارهای از برخورد با عاملان نفوذ
روزنامهای که به خاطر انکار ولایت امیرمؤمنان علیهالسلام توقیف شده بود، نسبت به برخورد با خط نفوذ ابراز نگرانی کرد.
به گزارش پارس به نقل از کیهان، روزنامهای که به خاطر انکار ولایت امیرمؤمنان علیهالسلام توقیف شده بود، نسبت به برخورد با خط نفوذ ابراز نگرانی کرد.
روزنامه بهار به قلم علیاصغر غروی از اعضای گروهک نهضت آزادی - که اتفاقا با رئیس اداره سوم ساواک سابقه دوستی داشته- در آستانه روز عید غدیر منکر ولایت سیاسی امیرمؤمنان(ع) شده بود و به همین دلیل توقیف شد اما با پرداخت جریمه یکی دو میلیونی از توقیف درآمد. مدیرمسئول این روزنامه یکی از مسئولان خبری روزنامه ریاست جمهوری دولت اصلاحات است که عملا نشریه خود را به وابستگان حزب منحله مشارکت و گروهک نهضت آزادی سپرده است.
بهار در سرمقاله خود به قلم «صادق - ز» (از سمپاتهای نهضت آزادی) نوشت: متأسفانه در ایران مسئله نفوذ و تذکراتی که درباره این مسئله در چند وقت اخیر دادهاند، بدل شده است به اهرم و ابزاری در دست عدهای که با آن سعی میکنند به نحوی با دیگر جریانهای سیاسی در کشور تسویه حساب سیاسی کنند؛ همچنان که متأسفانه شاهد هستیم که جریان تندرو به شدت روی مسئله نفوذ که یک مسئله بدیهی و طبیعی است تاکید میکند و از طرفی هم در تلاش است که از این کلمه استفاده ابزاری کند. همانطور که شاهد بودیم در چند روز گذشته به اسم نفوذ برای برخی از نویسندگان و روزنامهنگاران اقداماتی صورت گرفت که ممکن است ادامه هم پیدا کند، اما باید گفته شود این اقدامات معنای نفوذ و مواجهه با نفوذ نیست و بعید به نظر میرسد مسئولان نظام مرادشان از نفوذ این گونه اقدامات از سوی برخی از افراد و نهادها باشد؛ همچنین باید بیان شود نفوذ نباید به ابزار و وسیلهای در دست جریانهای تند و رادیکال سیاسی برای پیشبرد اهداف سیاسی آنها تبدیل شود.
این روزنامه میافزاید: باید واقعیت را بپذیریم که نمیشود به صورت فیزیکی جلوی نفوذ را گرفت؛ جلوی نفوذ را با آگاه کردن جامعه و تولیدات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بهتر است که میتوان گرفت؛ برای نمونه صدا و سیما میتواند با ارائه برنامههای بهتر به مردم، از سوق دادن آنها به سمت برنامههای ماهوارهای جلوگیری کند، یا میتواند با انعکاس اخبار واقعیتر به مردم و جامعه به گونهای رفتار کند که مردم برای آگاهی از اینکه در دنیا چه میگذرد مجبور نباشند به شبکههای خارج از مرز روی بیاورند. راه مقابله با نفوذ ساده است، اما راهکارهای بسیاری دارد؛ پس راه جلوگیری از نفوذ این نیست که افراد را بازداشت و آنها را تهدید کرده، در حقیقت سعی کنیم از طریق ارعاب بگوییم ما جلوی نفوذ را گرفتیم؛ این گونه نمیتوان جلوی نفوذ ابرقدرتها را گرفت.
مغالطه نهفته در این نوشته آن است که میان نفوذ فرهنگی و مهرهچینی و یارگیری سیاسی و رسانهای دشمن خلط میکند. هیچ جای دنیا به اسم مقابله با نفوذ و اثرگذاری فرهنگی دشمن، برخورد با جاسوسان و عوامل نفوذ و مهرههای حریف را تعطیل نمیکنند و اجازه شبکهسازی و پهن کردن تور نمیدهند.
فعال شدن گروهکهای منحلهای نظیر نهضت آزادی در برخی رسانهها به واسطه تغافل وزارت ارشاد و اطلاعات - در حالی است که حضرت امام در نامه معروف سال 66 به وزیر کشور وقت فرمودند اگر اینها در دولت موقت بر سر کار میماندند و اسناد جاسوسی آنها فاش نمیشد، سیلی به اسلام و ایران میزدند که تا قرنها سربلند نمیکرد.
ارسال نظر