پارس گزارش می دهد:
چه می شود اگر البغدادی کشته شده باشد؟/ ترسیم فضای پسابغدادی، پسابن لادن
آمریکا و بسیاری از کشورهای جهان تلاش خود را برای تعقیب سرکرده تروریسمی که خود به وجود آورده بودند به کار گرفتند و دارایی و نیروهای ویژه خود را به این امر اختصاص دادند تا این که مقر وی در یکی از روستاهای پاکستان هدف حمله ناگهانی قرار گرفت.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- الشرق الاوسط چاپ انگلیس نوشت: خلیفه "داعش" ابراهیم عواد، مشهور به ابو بکر البغدادی کشته شد یا کشته نشد؟ این مسئله حرف و حدیث رسانه های منطقه ای و بین المللی است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پارس»، رسانه های منطقه بر این باورند که که کشته شدن البغدادی باید ما(رسانه های منطقه) را بیش از بیش نگران کند چون در صورت کشته شدن خلیفه "داعش" باندهای تبهکار وی بر میزان وحشی گری های خود که به نام دین صورت می گیرد خواهند افزود.
دولت عراق چند روز پیش از طریق منبع نظامی در این کشور اعلام کرد نیروهای دولتی کاروان رهبر "داعش" ابوبکر البغدادی را هنگام عزیمت به نشست سران این گروه در منطقه کرابله واقع در مرزهای عراق- سوریه هدف قرار داد. سخنگوی دولت عراق افزود: "سرنوشت البغدادی همچنان نامشخص است. وی در حال انتقال به یک خودرویی زرهی مشاهده شده است و بسیاری از همراهان وی نیز کشته شدند."
زمانی، اسامه بن لادن نماد تروریسم جهانی بود. آمریکا و بسیاری از کشورهای جهان تلاش خود را برای تعقیب سرکرده تروریسمی که خود به وجود آورده بودند به کار گرفتند و دارایی و نیروهای ویژه خود را به این امر اختصاص دادند تا این که مقر وی در یکی از روستاهای پاکستان هدف حمله ناگهانی قرار گرفت. وی کشته شد و جسدش به دریا انداخته شد. هر چند برخی در این موضوع، تشکیک های بسیاری مطرح کرده اند.
پس از آن، احمد خلایه اردنی، ابو مصعب الزرقاوی، فرد نخست تحت تعقیب از سوی مقامات آمریکایی، عراقی، اردنی و غیره بود تا این که در عملیاتی ویژه در روستای هبهب عراق به به هلاکت رسید.
پس از کشته شدن این دو چه اتفاقی افتاد؟
تبهکاری بیشتر و جنایت بیشتر از سوی پیروان آن ها. گمان می شد موج جنایت هایی که این دو نفر مسبب آن هستند فروکش خواهد کرد.
در هر صورت، کشته شدن خلیفه "داعش" تایید نشده و از قرار، وی به هلاکت نرسیده است. اما حتی در صورت کشته شدن وی نیز موفقیت نیروهای عراقی یا دیگر نیروهای بین المللی فقط دستاوردی "روانی" است و نمی توان آن را دستاورد کامل امنیتی دانست . مهم تر از دستاورد امنیتی، انتشار اندیشه سیاسی "داعش" و "القاعده" و در نوردیدن عرصه صلح، علم و بردباری توسط چنین اندیشه ای است.
به نقل از روزنامه "الحیات" این نظری است که یکی از داعشی ها در توئیتر در تفسیر شایعه کشته شدن البغدادی نوشته است که بسیاری از مسائل را توضیح می دهد، این داعشی نوشته است " هیچ کس در دنیا نمی داند که آیا شیخ ما البغدادی که خداوند وی را حفظ کند واز تمام مکروه ها و شرها حفاظت کند ؛ به شهادت رسیده است و در این زمینه فقط حدس گمان وجود دارد. آیا گمان می کنید دولت خلافت به پایان خواهد رسید...آیا گمان می کنید ما خواهیم رفت؟."
منظور ما این نیست که ضرورت کشتن این مجرمان را انکار کنیم بلکه می گوئیم باید در نوع نگرش به این بیماری باید بازنگری شود.
هر کس که پس از این رهبر گروه تروریستی می آید به ویژه اگر رهبر پیشین کشته شده باشد؛ به افراطی گری می افزاید تا موقعیت خود را در برابر پیروانش تحکیم کند.
این مسئله قبلا در مورد خوارج در صدر تاریخ اسلام اتفاق افتاد. در هر مرحله جدیدی تفرقه از سر گرفته می شود، اشتهای شر و جنون افزایش می یافت.
ارسال نظر