آیا مشکلات ما با سازش و کوتاه آمدن و دست دادن حل میشود؟
سخنگوی قوه قضائیه گفت: جاسوس تنها کسی که مستمری بگیر و دریافت کننده حقوق از دشمن باشد نیست، بلکه او میآید و زمینه و بستر را برای ورود دشمن فراهم میکند. یعنی دشمنی دشمن را کمتر میکند و میگوید آمریکا دیگر دشمن نیست و سر عقل آمده، چرا اجازه نمیدهیم با اوباما دست داده شود؛ چه اشکالی دارد آدمی با آدمها بنشیند و گپی بزند.
به گزارش پارس به نقل از میزان ، «حجتالاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژیه» معاون اول دستگاه قضا در همایش بسیجیان قوه قضائیه با اشاره به فاجعه منا اظهار کرد: فاجعه منا که در سرزمین وحی به عنوان سرزمینی که باید امن ترین نقطه باشد، صورت گرفت بسیار دردناک است.
وی افزود: حکام آل سعود نمیتوانند از بار این مسئولیت شانه خالی کنند و باید نسبت به آنچه که در منا و در روز عید قربان به عنوانی روزی که قلوب همه مسلمان متوجه مکه است و همه مسلمانان با آمدن به مکه در حال احرام هستند؛ اما مظلومانه کشته میشوند، پاسخگو باشند.
معاون اول قوه قضائیه با تاکید بر اینکه برای مسببان این حادثه باید مجازات عاجل صورت گیرد، گفت: مسببان باید همه خسارات مادی و معنوی که برای مسلمین و خانوادههای داغدار ایجاد شده باید جبران کنند.
حجت الاسلام و المسلمین اژیه تصریح کرد: حکام آل سعود نمیتوانند در خصوص مسئولیت عظیمی که بر دوش آنها نهاده شده با فرافکنی و توجیههای غیرمنطقی رد مسئولیت کنند؛ چراکه در یک روز و در یک ساعت بیش از چند هزار از مردم مظلوم به خاک و خون کشیده شدند.
سخنگوی دستگاه قضا با طرح این پرسش که چه کسی باید پاسخگوی این ناامنی باشد، گفت: حکام آل سعود به جهات مختلف باید مورد پیگیری قرار گیرند و جهان اسلام باید به چند نکته خاص توجه کند که یکی از آنها این است که آل سعود موظف بوده این چند هزار جان باخته و مصدوم را اولا نداشته باشد و ثانیا به وضعیت آنها رسیدگی میکرده است.
آل سعود شرعا و قانونا مسئول فاجعه منا است
حجتالاسلام و المسلیمن محسنی اژه ای ادامه داد: روز و محلی که مسلمانان برای رمی جمرات میروند قابل پیش بینی بوده است و لذا باید تمهیدات لازم را انجام میدادند تا چنین واقعه دلخراشی به وجود نیاید.
وی با محکوم کردن مسببان این حادثه افزود: کسانی که کوتاهی کردند و چنین تمهیداتی را نیندیشیدند در خصوص خون جانباختگان و همچنین خساراتی که به مجروحان وارد شده و سبب شدند حرمت منا شکسته شده و ناامنی ایجاد شود در مقابل این فاجعه شرعا و قانونا مسئول هستند.
معاون اول دستگاه قضا با انتقاد از وضعیت رسیدگی به مجروحان حادثه منا گفت: قبل از وقوع حادثه پیش بینی های لازم انجام نشده است و سوال اصلی اینجاست که چرا اقدامات لازم برای کسانی که دراین گرما قرار گرفته اند اندیشیده نشد اگر کمی آب به روی آنها پاشیده میشد جلوی برخی ازتلفات گرفته می شد.مصوبان این فاجعه نتوانستند از تلفات آن جلوگیری کنند و اجازه کمک رسانی هم ندادند.
حجت الاسلام محسنی اژیه ادامه داد: این افراد حتی بعد از حادثه نیز به دنبال جمع آوری آثار این فاجعه نشدند و نمیخواستند جلوی این فاجعه را بگیرند.
وی با بیان اینکه اگر این مساله اتفاقی و یا قضا و قدر است چرا ابعاد حادثه پیگیری نشد، گفت: برخی از مسئولان سعودی میگویند حادثه قضا و قدر بوده است در پاسخ به آنها باید گفت چرا از مردم کمک نگرفته اید وابعاد حادثه را پیگیری نکردید از این بابت هم مسئول هستید.
وی ادامه داد: چرا مسببان این حادثه اجازه ندادند مجروحان فاجعه به سرعت درمان شوند و یا اجساد آنها شناسایی شود.
معاون اول قوه قضاییه با مقصر دانستن مسببان فاجعه منا اظهارکرد: مسببان این حادثه از منظر حقوق بشر شرع و عقل مقصر هستند و از همه کشورهای اسلامی می خواهم فکری برای این حادثه کنند و برای اداره مناسک حج و حرمین شریفین تمهیداتی را بیاندیشند.
وی از دولتمردان خواست مجدانه پیگیری فاجعه منا باشند و خطاب به مسئولان گفت: مسئولان ودولتمردان از همه ظرفیت های قانونی استفاده کرده و حکام آل سعود را تحت فشار قرار دهند و با همکاری کشورهای اسلامی به ابعاد مختلف این حادثه رسیدگی کنند.
حجت الاسلام محسنی اژیه با بیان اینکه مسببان فاجعه منا باید محاکمه شوند گفت: علاوه بر محاکمه این مسببان باید خسارات مادی و معنوی این فاجعه را پرداخت کنند از همه کسانی که تریبونی دردست دارند می خواهم مدعیان و طرفداران حقوق بشر را رسوا کنند تا در مقابل چنین فاجعه هولناکی که بیش از 4 هزار نفر جان باختند محاکمان اصلی شناسایی و مجازات شوند.
وی با انتقاد از سکوت مدعیان و طرفداران حقوق بشر گفت: چرا مدافعان حقوق بشر سکوت کردند مگر جانباختگان این حادثه بشر نبودند این افراد درحال عبادت بودند، مسئولان سعودی هیچ اعترافی نمی کنند و چرا سکوت اختیار کرده اند.
جاسوس تنها کسی که مستمری بگیر و دریافت کننده حقوق از دشمن باشد نیست
حجتالاسلام و المسلمین اژیه در ادامه سخنان خود گفت: جاسوس تنها کسی که مستمری بگیر و دریافت کننده حقوق از دشمن باشد نیست، بلکه او میآید و زمینه و بستر را برای ورود دشمن فراهم میکند. یعنی دشمنی دشمن را کمتر میکند و میگوید آمریکا دیگر دشمن نیست و سر عقل آمده، چرا اجازه نمیدهیم با اوباما دست داده شود؛ چه اشکالی دارد آدمی با آدمها بنشیند و گپی بزند.
کسی که امروز بخواهد برای شیطان بزرگ جاسوس کند مجرم و خائن است
سخنگوی قوه قضائیه تاکید کرد: کسی امروز برای آمریکا شیطان بزرگ بخواهد جاسوسی کند و با آن کشور همکاری کند مجرم، خائن و قابل مجازات است.
وی تصریح کرد: این حرفها را به جامعه القا میکنند تا دشمنی دشمن را در جامعه کمرنگ جلوه دهند؛ اما از طرف دیگر قدرت آمریکا را بزرگ نشان میدهند و میگویند این کشور قدرتمند است و بمب اتم دارد و مگر میشود با آنها درافتاد.
سخنگوی قوه قضائیه اظهار کرد: نوع دیگری از جاسوس توانایی و امکانات ملت خود را دست کم میگیرد و میگویند ما آنچنان که گفته میشود امکانات زیاد و بسیجیانی که منسجم باشند نداریم و از طرفی برای حل مشکلات آدرس غلط میدهند و میگویند همه مشکلات به دلیل تحریم است.
آیا مشکلات ما با سازش و کوتاه آمدن و دست دادن حل میشود یا مقاومت کردن؟
وی افزود: بدون شک تحریمهای ظالمانه در به وجود آمدن برخی مشکلات موثر بوده است؛ اما یک زمانی فردی میگفت بیست در صد مشکلات به خاطر تحریم است و هشتاد درصد آن به دلیل سوء مدیریت است؛ اما در حال حاضر نظرش عوض شده است، آیا مشکلات ما با سازش و کوتاه آمدن و دست دادن حل میشود و یا با مقاومت کردن و ایستادن!
معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: این دشمن بزرگ و در راس آن آمریکای غدار شیطان بزرگی است که امروز ناگریز به خضوع درمقابل ایران شده است و پای میز مذاکره نشسته است، کشوری است که برای حل مشکلات مردم منطقه و دنیا از ایران کمک میطلبد و این به دلیل اقتدار جمهوری اسلامی ایران و روحیه انقلابی است و نه کرنش و تواضع ما در برابر آنها.
نیروهای امنیتی مراقب نفوذیها و جاسوسها باشند
حجت الاسلام و المسلمین اژیه تاکید کرد: جاسوس کسی است که زمینه ورود دشمن را فراهم میکند و آدرس غلط میدهد. بنابراین نیروهای امنیتی مراقب نفوذیها و جاسوسها باشند چون کارهای آنها ناپیداست.
وی ادامه داد: برای نفوذ دست دوم یعنی کسانی که به طرق مختلف به دشمن کمک میکنند وظیفه آحاد ملت این است که هوشیار باشند و روحیه انقلابی داشته باشند و مراقب باشیم کسانی که به ظاهر صحبت از امام (ره) و رهبری میزنند در عمل جور دیگری رفتار میکنند.
معاون اول قوه قضائیه در پایان خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری از سال 70 و یا قبل از آن فریاد میزدند که باید وحدت و یگانگی و تکیه بر نیروهای داخلی با فساد مبارزه و مشکلات را حل کرد.
ارسال نظر