اقتصادی مقاومتی بهترین رویکرد
سخنگوی دولت گفت: اعتقاد دولت بر این است که مناسب ترین رویکرد و سازوکاری که چه پیش از تحریم و چه بعد از آن می تواند مصونیت اقتصاد را تضمین و اهداف سند چشم انداز و برنامه های میان مدت را محقق کند اقتصاد مقاومتی است.
به گزارش پارس به نقل از خبرگزاری صدا وسیما محمد باقر نوبخت در پایان نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید از همه امکانات
داخلی کشور اعم از دولتی و غیر دولتی در جهت رشد بهره وری و افزایش تولید وصادرات استفاده کرد .
وی گفت: برای توسعه صادرات نیازمند ارتباط با اقتصاد جهانی هستیم و دولت به منظور اعتلای سیاست هایش با جدیت و نظارت دقیق همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند اقتصاد مقاومتی را اجرا می کند .
نوبخت همچنین با اشاره به برنامه های هفته دولت گفت: بر اساس آخرین گزارش دریافتی از خزانه داری 6300 میلیارد تومان برای اجرای طرح های عمرانی ، ملی و استانی پرداخت شد که در نتیجه آن می توانیم شاهد پیشرفت بهتر و بیشتر طرح های عمرانی در کشور باشیم .
وی افزود : دولت همچنین یکصد میلیارد تومان برای تکمیل تاسیسات فاضلاب شهری بوشهر و اجرا و ایمن سازی راه خروجی این شهر به طول 17 کیلومتر را تصویب کرد .
سخنگوی دولت گفت: همچنین 135 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل و اجرای طرح های عمرانی در استان گیلان بویژه زررود و گوهررود و سه سد دیگر در این استان اختصاص داد ، همچنین 50 میلیارد تومان برای پیشگیری و مقابله با ریزگردها و خشکسالی همچنین حفاظت از تالاب ها و دریاچه ها تصویب و به محیط زیست تخصیص داده شد .
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی افزود : برای جبران خسارت ناشی از سیل به استان لرستان 28 میلیارد تومان و برای خسارت ناشی از سیلاب اسفراین 5 میلیارد تومان پرداخت می شود .
نوبخت ابراز امیدواری کرد : در دو سال پیش رو دولت بتواند همچون دو سالی که پشت سر گذاشته شد آن را با موفقیت سپری کند و همانگونه که تلاشها در دوره اول باعث فراهم ساخت مقدمات لازم برای رفع تحریم بود در دوره دوم هم بتوانیم گامهای بلندی در جهت توسعه و رضایت مردم و رهبری برای عملکرد دولت داشته باشیم .
وی با اشاره به بودجه و اعتبارات مورد نیاز دستگاهها و بویژه سازمان صدا وسیما
گفت: بودجه صدا وسیما مثل بقیه دستگاهها تخصیص داده شده که سازمان مدیریت مسئولیت تخصیص این اعتبارات را برعهده دارد .
سخنگوی افزود: دولت کلیه پرداختها از 15 تا 44 درصد بوده و اعتبار تخصیصی به صدا وسیما هم 44 درصد بوده است که این رقم بیشتر از رقم تخصیص داده شده به وزارت ارشاد است .
وی با اشاره به محدودیت خزانه در پرداخت اعتبارات به دستگاهها گفت: به علت کاهش درآمدهای نفتی پیش بینی های بودجه محقق نشد و لذا لازم است همه در مصارف صرفه جویی کنیم .
ارسال نظر