به گزارش پارس به نقل از تسنیم، هفته‌نامه "اشپیگل" در مطلبی یک سال بعد از پایان جنگ غزه به بررسی شرایط این منطقه پرداخته این پرسش را مطرح کرد: کمکها برای نوار غزه کجا مانده است؟ یک سال است که جنگ در این منطقه تمام شده است، البته کمکهای وعده داده شده به مردم این منطقه تنها به‌صورت پراکنده و کم ارسال شده است و سراسر غزه همچنان ویران و با خاک یکسان است.

 

نویسنده در بخش دیگری از این مطلب نوشت: در ۲۶ آگوست سال ۲۰۱۴ بدترین جنگ نوار غزه بعد از پنجاه روز پایان یافت. در این جنگ حدود ۲۲۰۰ فلسطینی کشته شدند که دوسوم آنها غیرنظامی بودند. حدود ۵۲۱ کودک در این جنگ کشته شدند؛ هزاران نفر مجروح شدند و حدود ۲۰هزار خانه کاملاً تخریب شده یا به‌سختی آسیب دیدند.

اشپیگل در ادامه نوشت: از آن زمان به بعد به نظر می‌رسد که دنیا مردم نوار غزه را فراموش کرده است. البته در آن زمان و مدت کوتاهی بعد از پایان جنگ کمکهای بین المللی فراوانی به مردم غزه وعده داده شد، اما تا به حال به‌ندرت این کمکها به دست آنها رسیده است، همچنان این منطقه کوچک در محاصره اسرائیل و مصر قرار داشته و ارتباطی با خارج ندارد.

هر چیزی از جمله سیمان برای بازسازی دوباره این منطقه وجود ندارد. اسرائیل و مصر نمی‌خواهند مصالح ساختمانی به دست حماس که از سال ۲۰۰۷ قدرت در نوار غزه را در دست دارد، بیفتد.

اشپیگل در ادامه به رنج فراوان مردم نوار غزه در سایه محاصره این منطقه اشاره کرده نوشت: ارتش اسرائیل ادعا می‌کند که حماس با وجود انزوا موفق شده زرادخانه‌های موشکی خود را دوباره پر کرده و تونل‌های حمله جدیدی به اسرائیل بسازد.