به گزارش پارس به نقل از ایرناروزنامه مک کلاچی نوشت: زرادخانه تسلیحات هسته ای اسرائیل که دهه ها جزو اسرار بوده، گفته می شود، حدود 80 تا 100 کلاهک هسته ای در خود جای داده است. این در حالی است که تل آویو تاکنون از تایید یا رد وجود این تسلیحات تحت سیاست ایجاد ابهام در تسلیحات هسته ای خود، امتناع کرده است.

ادعا شده است که، این زرادخانه هسته ای به عنوان تضمین کننده نهایی بقای رژیم صهیونیستی علیه تهدیدهای منطقه ای توسعه یافته است.

در این گزارش آمده است: همزمان با گمانه زنی هایی در مورد تاثیر توافق هسته ای ایران بر امنیت رژیم صهیونیستی، اوباما در مورد زرادخانه هسته ای اسرائیل سکوت کرد تا از این اهرم به عنوان یک برگ برنده در مورد توافق نامه هسته ای وین استفاده کند. 

مک کلاچی اضافه کرد: مخالفان این توافق به ریاست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در مورد این مسئله سخنی به میان نیاوردند. در گمانه زنی های کنگره آمریکا نیز به این مسئله اشاره ای نشده است.

این نشریه آمریکایی نوشت: از دیدگاه برخی کارشناسان، بحث های داغ در این رابطه که، آیا توافق هسته ای، رژیم صهیونیستی را در خطر قرار می دهد و یا اوضاع را امن تر می کند، مسئله ناقص و گمراه کننده است، مادام که برخی مقامات جهان از کنار تنها ذخایر هسته ای خاورمیانه که در اختیار تل آویو است، بی توجه می گذرند.

گزارش تاکید کرده است: تل آویو برای حدود 40 سال یک رژیم تسلیحات هسته ای با بنیان محکم را در اختیار داشته است.

این روزنامه به نقل از آونر کوهن نویسنده تاریخچه برنامه هسته ای رژیم صهیونیستی، نوشت: در مورد مسائل مربوط به ایران و اسرائیل باید این را در ذهن داشته باشیم که، اسرائیل تسلیحات هسته ای پنهان و مستحکمی برای 40 سال در اختیار دارد. این تسلیحات بسیار قوی و مخرب هستند که نمونه آن در اختیار هیچ یک از کشورهای منطقه نیست.

کوهن به عنوان یک کارشناس برجسته و حامی توافق هسته ای همچنین گفت: زمانی که اسرائیلی ها از انحصار تسلیحات هسته ای برای دهه ها لذت برده و از وجود آن سرمست بودند، درک مخالفت آنها با توافق هسته ای ایران نیز به سادگی قابل فهم است.

«کاخ سفید از پاسخ به پرسش هایی در این رابطه که، چرا دولت اوباما بحث خطرات فراوان هسته ای رژیم صهیونیستی را در مباحث مربوط به سیاست خارجی آمریکا از زمان حمله به عراق در سال 2003 نگنجانده، امتناع کرده است. این در حالی است که سوالات پرسیده شده از مقامات ارشد دمکرات ها و جمهوری خواهان در مورد تسلیحات هسته ای اسرائیل نیز بی پاسخ مانده اند.»

برنامه هسته ای رژیم صهیونیستی در دهه 1950 آغاز شد. افشای اولیه این برنامه در سال 1986 توسط یک متخصص در سرزمین های اشغالی انجام شد که برای 18 سال زندانی شد و از سفر به خارج از این سرزمین ها نیز منع شد. 

جزئیات بی شماری از آن زمان به بعد در مورد این برنامه هسته ای منتشر شده است که تاکنون هیچ سازمان رسمی بین المللی در مورد آن پاسخگو نبوده است.