رسانه اسلامی مهمترین بخش یک جامعه اسلامی
مسئول روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: توجه به رسانه بهخصوص رسانه اسلامی که مهمترین بخش یک جامعه اسلامی است، باید برای مقابله با جنگ نرم دشمن همیشه موردتوجه باشد.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، اسماعیل احمدی در جمع معاونین روابط عمومی ردههای بسیج استان و نیز اصحاب رسانه اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی ایران از ابتدای تشکیل تا به امروز مراحل مختلفی را پشت سر گذاشته است که در مرحله اول ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد و در مرحله دوم استقرار ادارات و نهادهای نظام جمهوری اسلامی ایران را شاهد بودیم.
وی گفت: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز هر دولتی که رهنمودها و توصیههای ولایتفقیه را گوش نداده، مردم از آن دوری کردهاند و دولتهایی که از راهنماییهای مقاممعضم رهبری استفاده بردهاند در ارائه این خدمات و نیز انجام وظایف محوله موفق بودهاند.
مسئول روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین کشور افزود: اقتصاد مقاومتی یکی از موضوعهای مهمی است که مقام معظم رهبری همیشه به آن توجه داشتهاند ولی متأسفانه چه در دولت گذشته و چه در دولت فعلی به این امر توجه قابل قبولی نشده است که این کار پسندیده نیست و سازمان بسیج مستضعفین نیز این موضوع را چه در دولت گذشته و چه در اوایل شروع به کار دولت جدید پیگیری کرده است.
احمدی تصریح کرد: دولتها اگر میخواهند عملکرد آنها در میان مردم محبوب شود و نیز ماندگاری داشته باشد، باید کلام مقام معضم رهبری را سرلوحه فعالیتهای خویش قرار دهند.
وی بیان کرد: یکی دیگر از مواردی که همیشه موردتوجه مقام معظم رهبری بوده، تشکیل جامعه اسلامی است که این امر باهمت مردم و رسانهها تحقق مییابد چراکه یکی از مهمترین ارکان جامعه اسلامی رسانه اسلامی بوده و باید به این موضوع توجه اساسی شود.
مسئول روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: فعالان عرصه جنگ نرم بهخوبی میدانند که بهترین راه مقابله با این تهاجم فرهنگی، رسانه است که متأسفانه عمده ضعف ما این است که از رسانه اسلامی برخوردار نیستیم چراکه برخی از ضعفها در رسانههای کشور وجود دارد ولی در برخی زمینهها نیز پیشرفتی داشتهایم ازجمله اینکه محتوای بسیاری از سریالهای تلویزیونی نسبت به سالهای قبل درونمایه اسلامی به خود گرفته است.
احمدی افزود: امام خمینی (ره) به ما یاد دادند که در کنار توجه به عنصر خبری شهرت باید ارزش خبری عمل صالح نیز در بیان خبرها و نیز تیتر یک روزنامهها و نشریهها موردتوجه باشد که این خود میتواند یک انقلاب عظیم در بحث رسانه ایجاد کند.
وی تصریح کرد: در سال 73 تنها 3 شبکه فارسیزبان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت داشتند که امسال این تعداد به 180 شبکه افزایشیافته که این خود اهمیت فعالیت در حوزه رسانه را نشان میدهد.
ارسال نظر